2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Doğru söylemiş aslında ama anosonu genelde tavsiye etti herkes bilemedim . Şu an iki çocuğum da hasta ben perişanım
Canım büyüğün ayağının altına limonu eline sıkıp sür uyurken. İyi geliyor. Süreci kısaltıyor. Çok zor evde hasta bebek hele senin ikisi de hasta .... Allah yardımcınız olsun

Seninki iki yaşından büyüktü diye hatırlıyorum.
Bir tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ya da keçiboynuzu özüne iki üç damla çörekotu yağı damlatıp vermeyi denesen öksürüğe iyi geliyor.

Gogsum yarilmis inanilmaz.aciyor ama yinede emziriyorumdayanamıyorum artık ne yapayım.kizlar merhemdesurdum
Yanlis emziriyorsundur kontrol et emzirirken bir de bana susam yagi cok iyi geldi. Her deyi denedim careyi susam yaginda buldum. Bir de emzirme seklim yanlismis onu duzelttim.

Arı sütü, polen, bal, propolis karışımı aldım, içeceklerinin içine karıştırdım, o kadar çabuk kesti ki öksürüğü. Senşn dediğini deneyim. Keçiboynuzu nu öyle tek hergün bir tatlı kaşığı veriyordum, çörek otu yağı da alayım

Uyku düzenimiz: düzensizlik
Bunu sadece 20 günlük bebek için demiyorum, üç yaşındaki sipam için de geçerli
Benim büyük oğlan üç yaşından sonra düzeldi. İlk üç yıl çok kötüydü emme dönemi emmek için uyanirdi emip yatardi ama en az dört beş kere emmeye kalkardı iki sene emdi. Emme bitincede gece uyanmalar vardı. Üç yaştan sonra daha iyi. Bezen deliksiz uyur. Bazen gece iki üç kere kalktığı olur cisi gelirse feryat figan ağlıyor sanki bı yeri kopmuş gibi çişim geldi de demez sadece ağlar odada bı yeringosterio sanki korkmuş gibi zorla çiş e gideriz çiş yapınca uyumaya devam şimdi bebekte olunca iki oda arasında mekik döküyorum bende inşallah ikinci uykucu olur

Sab simplexten fayda görüyor musun canım ?

Sendeki bilgiler Yazılarını hayranlıkla takip ediyorum faydalı bilgiler köşemizsin

40dan sonra bebeğim inanılmaz gazlı oldu. Öncesinde de gazlıydı ama masajla çıkarıyordu, emerken çıkarıyordu. Şu an içeri sıkışıp kalıyo gazlar. Masajla 3-5 çıkarıyor. Benim anlamadığım kaka yapıyor ama gazlar içerde kalıyor bu nasıl bişey bunu yaşayan var mı dün ağlamaktan helak oldu çocuğum en son hataneye gittik lavman yapıldı rahatladı akşam ama geceye doğru yie aynı taş gibi oldu karın, ve bu saat oldu hala aynı çözüm bulan var mı kızlar? Ve 40dan sonra bebeği kötü anlamda değişen?

Sab simplexten fayda görüyor musun canım ?
Kesinlikle önce sab veriom sonra bebek yağı ile karnına saat yönünde masaj yapıyorum en son ayakları karinina çekme hareketi gaz cikio önce .bı beş on dakika bekledikten kaka yapio genelde. Ama normalden fazla. Normalde az az yapio masaj yapınca daha çok yapio rahatlio sonra.

Ay ebnimkide besiginde yatmiyor ya yatakta yanimda uyursa saatlerce uyucak belki ben yanindan kalkinca yada besigine koyunca max 5 dakka sonra basliyo aglamaya. Benimkinin gecesi bi nebze iyi ama tum gun uyumuyor ya evde tekim bide tum gun ne yemek yiyebiliyorum ne wc gidebiliyorm ne dus alabiliyorm. Evden vazgectim artk zaten temizlikmis yemek yapmakmis hayal oldu. Bebisin kiyafetlerini yikayabilirde asarsam ooooohhh benden iyisi yok. Sen mama veriyo musun Chelzy benimki gece mama icince biraz uyuyo ama gunduz oda etki etmiyor

Canım benimki uyanıyor ya, yanına kimseyi kabul etmiyor. Mesela kardeşini emziriyorsam bekliyor. O sırada uykusu açılıyor. Sonra ben gidiyorum uyutmaya çalışıyorum böyle her uyanma bir birhucuk saat sürüyor.

Ben daha propolise cesaret edemedim ya 3 yaş. Bal dokunmuyor.
Bee'o mu kullanıyorsun?

Kuzenlerimden de çocuğu peygamber sünnetli doğan var ucundaki et yine aliniyor küçük ama operasyon yapılıyor.
Gozun aydin canm. Nasil oluyo sunnetb nekadar suruyo. Yanina sizi aliyolar mi? Lokal mi genel mi? Ozel hastanede mi yaptirdiniz? Ucret aliyolar mi?
Biz özel hastanede yaptıracağız cerrahı çok övdüler kuzenlerimden çocuklarını irda sunnet ettiren var.pipiyi kremle uyuşturup anne babanin yaninda yapıyorlarmış muayene sunnet hepsi 30 dk sürmüş.ozel hastahane muayene +sünnet 480 yada 580 dedi galiba i ara oğlan ağladı o kısmı anlamadım yarın kesin rakamı öğreneceğiz.istanbul cakmak Erdem hastanesi .

Kaç damla sab veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…