Çok teşekkür ederim
İse yarıyorsam ne mutlu bana
Bebeğin bakımını sadece senin yaptığını sert bir dille şöyle cnm. Ben sadece annelere kucağında tutsun pispislasin diye veriyorum alt değiştirme dahil kimseye vermiyorum. Biz şu kadar çocuk büyüttük deselerde kaç yıl geçmiş insan hamlio nasıl tutacak nasıl yapicak bilemiolar bazen . Kıyamam yaa çok ağladı miBugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim.
Ben probiyotik kullanıyorum. İçtikten on dakika sonra kakasını ve gazını çok rahat çıkarıyor.Benim kuzum yine eskiye döndü. Hiç bişey uzun süre çare olmuyo bize. Resmen bağışıklık kazanıyo. O kivranirken ben de onunla ağlıyorum . çaresizlikten ölücem. Bugün 28 günlük olduk . çaresiz geçti zaman kaldı 2 ay . Nasıl gecicek bilmiyorum. Ben çareler aramaya devam edicem. Bugün meme agzindayken hafif karın masajı yaptım kusar diye hafif yaptım sakinledi ama çıkarmadı. Çaresizlik çok zor . Hep kendimi bizden daha çaresiz daha zor durumda olanlar var buna da şükür diyerek teselli etmeye çalışıyorum
Kuzenlerimden de çocuğu peygamber sünnetli doğan var ucundaki et yine aliniyor küçük ama operasyon yapılıyor.
Biz özel hastanede yaptıracağız cerrahı çok övdüler kuzenlerimden çocuklarını irda sunnet ettiren var.pipiyi kremle uyuşturup anne babanin yaninda yapıyorlarmış muayene sunnet hepsi 30 dk sürmüş.ozel hastahane muayene +sünnet 480 yada 580 dedi galiba i ara oğlan ağladı o kısmı anlamadım yarın kesin rakamı öğreneceğiz.istanbul cakmak Erdem hastanesi .
Henüz tahlil yaptırmadık pazar gününe denk gelince ürolağa götüreceğiz salı günü. Bu ara antibiyotiği çok içti o yüzden mi oldu bilemiyorum.Bence küçüğü yaptır biran önce ben çok pişman oldum büyüğü bebekken yaptirmadigima . İdrar yolu enfeksiyonu çok mu yüksek çıktı biz büyüğü altı yaşında düşünüyoruz bakalım sonra ikisine birden sünnet mevlidi yaparız
Bende çok yapıyorum bunu bir anda çıkmıyorsa ağzıma etrafta buldugumu tıkıyorum.Emzirirken hapşurup bebeğinin aklını çıkaran bir anneyimMutlaka hapşıruyorum emzirirken yazık hopluyo resmen
Sormadan yapsa cahilligine ver dersin de sorup hayır denileni niye inatla dediğim olsun diye yapar ki.ne oldu şimdi onunda canindan can gitti bin pişman.ama sorsan en 3-5 çocuk büyüttük derler.Bugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim.
Erdem hst bende sevmem ama bu dr için kuzenler referans olunca başka aramaya gerek yok dedim, yoksa normalde olsa gitmeyeceğim bi hastahaneOrasi benim kabusum oldu.. Yasemin doktoru hiç unutmucam.. Bi daha kenarindan gecmem oranınben yaptirsam sanrm atasehir avicennada yaptircam
Ben de baya direnmistim vermemek icin gaz damlasi ama bir gorsen 1 numaranin gobegini.Resmen bagirsak ceviz kadar disarida ikinmaktanSimdi 2 damlayi gun icine yaydim.En azindan hem pirtlatiyor ki hic yapamiyodu resmen hem de ikinma ve inleme azaldi gibi.
Ben gaz damlası olarak biogaia da kullanıyorum ama nafile .Ben probiyotik kullanıyorum. İçtikten on dakika sonra kakasını ve gazını çok rahat çıkarıyor.
Emzirirken hapşurup bebeğinin aklını çıkaran bir anneyimMutlaka hapşıruyorum emzirirken yazık hopluyo resmen
Bugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim.
Sadece meme ucunu tutuyor olabilir miGogsum yarilmis inanilmaz.aciyor ama yinede emziriyorumdayanamıyorum artık ne yapayım.kizlar merhemdesurdum
Ayağını sıcak tutuyor musun canım, ayağım üşüdüğü an bebek de de acayip gaz oluyorBen gaz damlası olarak biogaia da kullanıyorum ama nafile .
Ben hapsirip oksurecegim zaman. Bir elimle Sikica tutup kndme bastiriyorum. Diger elimle kafsini tutuyorum. Diger turlu sicriyor yerindenEmzirirken hapşurup bebeğinin aklını çıkaran bir anneyimMutlaka hapşıruyorum emzirirken yazık hopluyo resmen
Erdem hst bende sevmem ama bu dr için kuzenler referans olunca başka aramaya gerek yok dedim, yoksa normalde olsa gitmeyeceğim bi hastahane
Ayağını sıcak tutuyor musun canım, ayağım üşüdüğü an bebek de de acayip gaz oluyor
Kıyamam yavrum yaBugun kaynanam bana sormadan oglumun tırnağını kesti ve parmagini kesmis. Resmen parmagin yan kisminda eti koparmış. Elleri kan içindeydi. Canim cok sıkkın. Bir kac gun önce kesmek istedi kesme eldiven tak demistim.
Tam 40ı çıktığı gün kestim.. Uyurken usulca kestim.. Gecenlerde uyanik kestim.. Galiba biraz sivri kesmisim kenarlarini iki parmagnda batık benzeri biseyler olmus.. Duzelttim biraz.. Insallh ilerlemez.. Çok dikkatli kesmek gerekio.. Yaşlı insan onunu bile zor görür..nasil cesaret etmiş yaa
Ah beceremiyorum bi türlü yaSadece meme ucunu tutuyor olabilir mi
Kahverengi bolumun bir kismini da agzina almasi gerekiyor. Dudaklari disa donuk cenesi memeye dayali olmali
Aynen öyle ben daha o zaman doğumdan önce dedim kirkinin içinde yapal diye koyamadı. Şimdi doktorlara esim büyük oglanda kıyası sünneti erteledi dioHenüz tahlil yaptırmadık pazar gününe denk gelince ürolağa götüreceğiz salı günü. Bu ara antibiyotiği çok içti o yüzden mi oldu bilemiyorum.
Gitmişken küçüğün sünnetini de konuşurum. Bende pişmanım, o zaman eşim kıyamadı küçük diye, asık büyüyünce zor
[/QUOTE]maşallah size
Biz bugün sünnet olduk. Korktuğum kadar zor geçmedi. Oğlumda çok zorlanmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?