2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Teşekkür ederim kızlar. Mantıklı vallahi alayım ben de onlardan.
Ben doğumda ondan aldım iki şişe kullandım, sonra sütüm geldi zaten. Kusma falan da yapmadı bizde bebek de. Şimdi açmadığım iki şişe duruyor. Şubata kadar süresi var. Acil bir surum olursa diye bekletiyorum

Benimki 52 günlük çok az emiyor zaten emmeye başlıyor aradan biraz geçiyor uyuyor hemen

Benim oğlan sürekli memede
Hiç durmuyor. Emiyor emiyirm kusuyor tekrar emiyor. Ama öyle ciddi kusma değil fazla sütü atıyor. Sonra tekrar emip tekrar kusuyor. Doymasa kusmaz. Ama iki gündür sadece emerken 10 dk falan uyuyor gece gündüz. Büyük bebe ilgi bekliyor hala iyilesmedi. Emzik veriyorum küçük bebeye ama yok yani sirekli deniyorum.

Kızlar ya ben çok kiloluyum sanku bebek hala içimde gibi ve çok salık vücudum çok rahatsız oluyorum sizde durumlar nasıl bu göbek nasıl gidecek bu kilolar nasıl gidecek?
Korse kullanıyormusun ?
ben korse sayesınde göbeğimden kurtuldum ..
emzirdiğim için sanırım doğım kilolarımıda verdim .

Kizlar herjese mrb
Ben pek giremiyorum 3 cocuk olunca ev devamli bi sirkulasyon halinde
Misafirlerde sagolsun yemek yemeye vakit bulamiyorum
Sizden ricam
Ben daha bebek arabasi almadim
Ikinci el ucuz bisey alicam malum ins son beşik
Bana arabajin bagajina sigabilen ucuz kullanisli bi araba oneriniz varmi
Hantal olmamali ki bagajimiz kucuk
Siz baya arstrmistnz
Yardimci olursaniz sevinirm
Ona gore let godan vs bakayim

bizim oglan da aynı gazlandikca emmek istiyor süt ağzından geri geliyor . emzik veriyorum oyle olunca ama bi süre susuyor sonra atıp ağlamaya başlıyor emince gazi geçecek sanıyor galiba

Hangi marka aldınız canım sling ? Ben de merak ediyorum almayı düşünüyorum

Kalca cikigi icin ultrason cektiren var mi kizlar...cocuk dokroru 2 aylik olunca gel dedi...30 kasim da gitcem bakalim...
Ben 1 aylık olduğunda yaptırdım 5 dk sürüyor ayrı bir bolum bakıyor ona ultrason cihazıyla kalçalarının iki tarafina jel suruyor cihazla bakiyor sonra bi kagit veriyor onu da doktora gosteriyorsun sorun var mi yok mu sana aoyluyor
1800 dogan uzamiyor ya da digeri kadar uzamiyor.Kafama takiyorum.Kilo olarak gunde 6 7 kez kaka yaptigindan yedigi kakaya gidiyor kilo almiuor diye dusunuyodum,az cok aliyormus ama boy 1.80 ananin 1.65 oglu mu olacak acaba
Daha belli olmazmış canım öyle dediler bana 1 aylik kontrolde 53 cm di doğduğunda 46 cm doktor buna takılmayın zamanla düzelir dedi gerci ben minyonum kizimin da oyle 1.80 olmasini beklemiyorum acikcasi
Kızlar ya ben çok kiloluyum sanku bebek hala içimde gibi ve çok salık vücudum çok rahatsız oluyorum sizde durumlar nasıl bu göbek nasıl gidecek bu kilolar nasıl gidecek?
Sezeryan mı olDu doğumun? Benim de biraz kaldı korse takmaya başladım 40 gün bitince biraz toparladı gibi ama derim yumuşamış gibi hissediyorum bende eski sıkılığı gitmiş gibi

Off bizim de öyle. Uyuyor yatırıyorum on dakika sonra uyanıyor. Kucağıma alıyorum tekrar uyuyor. Büyük yazık benden umudu kesti zaten. Çocuk acıkıyor dolap da aranıyor

Benimde göbek gitti ama doğum öncesi kiloma indiğim halde kalça ve basenim geniş

Ortopediye mi yoksa çocuk doktoruna mı gittin canım

Demek pirasadami gaz yapiyirmus bende yapacaktim ee ne yiyecez biz sulu bi yemek soyleyin kabiz olmak istemiyirum
Evde dön dolaş aynı yemekler pişiyor. Sıkıldım artık. Doktorlar da gaz yapsa da beslenmenize dikkat etmelisiniz diyor. Ama gaz yapıyor.

Yeşil fasülye yapıcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…