2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?
Gaz sancısı varken ağladığında meme istiyo bizimkide.10-15 dkda bi emmek istiyo versem sakinleşiyo ana doktorumuz tok oldulu halde emmek isterse verme iyice gazları sıkıştırırsın diyor. Sen gazlıyken ne kadarlık aralıklRla emziriyorsun canım

Son düzenleme:
Gaz sancısı olduğunda benim kız da kucakta gezdirerek sakinliyor. Bende aldım sling daha gelmedi. Sizinki slinge takınca sadece rahatlıyor mu yoksa gaz da çıkarıyır mu canım

Kızlar bana bir fikir verin.
Hipp combiotic aldık doğduğu ilk günler ama vermedik öyle iki üç güne bir anca vwrdik ve çöp oldu.
Bazen mama vermem gerekiyor. Ama hipp 350 Gr 60 lira. Çöpe atmak için çok fazla para bu.
İki üç güne 40 50 ml ancak veriyorum.
Hangi mamayı almalıyım? Anne sütü aldığı için aman en mükemmel mama olsun demiyorum şu an.

Benimki de kızımda aşırı karışmıştı sanki annesi p gibi elinden gelse bana vermicekti. Bir de tehlikeli şeyler yapıyordu ki 2 haftalık yoktu tepki gösterdim. Ondan sonra dediğin gibi sevmeye bile almadı. Annedir diye bi kere teklif ettim al dedim de beni tersledi bende sen bilirsin dedim. Nerdeyse hiç göremedi bu yaşına kadar

Rint hangi saatlerde ihtiyaç duyuyorsun mamaya? Akşamları mı? Benim de sütüm çok azalıyor. Ben gün içinde sağıp artanları akşam vermeye karar verdim. Bir de şişede, sıvı şeklinde 125 ml lik sanırım mamalar vardı. Türkiye’de de var diye biliyorum, ordaki bi anneden öğrenmiştim. Bugün markete gidip fotosunu çeker, koyarım buraya. Bilirsin belki. Ondan deneyebilirsin.

Bugün yemedim ikinci güne geçtik çocuğum hala huzurlu uyuyamadı. 8 saat aralıksız kivrandi sonra bi yarım saat kasları çatık uyudu sonra yine devam sanciya

Canim senin ekstra dikkat etmen gerek yemene icmene asiri gazli bebegin var. Her besin herkeste farkli etki gosterir atiyorum mercimek gaz yapar denir ama sende yapmayabilir ya da hic gaz yapma ozelligi olmayan bir besin sende yapabilir. Belki tamamen yok etmez gazini bebeginin ama azaltabilir boyle bir diyet.

Ben sma kullandim kızımda cokda memnun kaldım

Ben her istediginde emziriyorum. Dik pozisyonda emzirince cok gaz sikintisi olmuyor.

Sıvı mama lara baksana bir canım. Aptamilin var. Gramajı düşük lazım olunca alabilirsin

Hipp ya da Aptamil’in sıvı bebek sütü var şişede, acil durum olur gerekli olursa diye birkaç şişe ondan almıştık biz. Oda sıcaklığında ya da ısıtıp verilebiliyor o açıdan dışarıda da pratik.

Tamam canım sağol. Bunları da deneyeceğim hemen. Evde ısırgan otu var zaten, önceden midem ve gazım için almıştım. Bugün de onu içeyim.

Ilk kizim da aptamil ile büyüdü simdi 13 yasinda gayet akilli ve cok da hasta olmadi buyurken...arkadasin kizi 1.5 yasinda surekli emdi ama hep hasta...nasip degilmis emzirmek napalim...depresyondaydim surekli ağlıyordum dogumdan 10 gun sonra...antidepresana basladim psikiyatriste gittim...aci ceke ceke emzirmek mahvetmişti psikolojimi...oyle boyle aci degildi...simdi dusunuyorum da 15 gun iyi bile dayanmisim...kizlarim ve ben saglikli olalim de gerisi onemli degil...sen de evladin da iyi olun yeter yapcak bişey yok

Gün içinde sağlamıyorum.cunku tüm gun memede sıpa.
Bazen goguslerimde çok ağrı oluyor sürekli emilmekten. Bazen sabah bazen akşam 30 40 ml geçmeyecek şekilde veriyoruz o ağrı artık çok olup çocuk durmadiginda. Dışarı çıkmam gerektiginde de yine sağıp birakamadigim için 50 60 civarı mama veriyor annem. Bu da toplamda haftada 2 3 defa ortalama 40 ml vermiş oluyor. Evet şişede de varmış. Bu da alternatif olabilir haklısın.
Şimdi eczaneye gittim 3 hafta şart değil bir ay falan kullan diyor. Ama nette bakindim biraz oksitleniyormus ve 40 günlük mamada zehirlenen bebek varmis

Sıvı mama lara baksana bir canım. Aptamilin var. Gramajı düşük lazım olunca alabilirsin
Teşekkür ederim kızlar. Mantıklı vallahi alayım ben de onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…