Gaz sancısı varken ağladığında meme istiyo bizimkide.10-15 dkda bi emmek istiyo versem sakinleşiyo ana doktorumuz tok oldulu halde emmek isterse verme iyice gazları sıkıştırırsın diyor. Sen gazlıyken ne kadarlık aralıklRla emziriyorsun canımBizimki de 3 gundur oyle. Gazi varsa, pisik carsa, disari cikmissak daha da cok memede kaliyor. Doyduguna eminim. Senin kide boyle olabilir mu? Huzur. Ulduguyerde kalmak istiyor olabilir mi?
Gaz sancısı olduğunda benim kız da kucakta gezdirerek sakinliyor. Bende aldım sling daha gelmedi. Sizinki slinge takınca sadece rahatlıyor mu yoksa gaz da çıkarıyır mu canımSelam, ben kullanıyorum. Fotodaki şekilde. 3 kilo altı için bacaklar birleşik, bahsettiğin gibi kullanılıyor. Ben ilk günler o şekilde kullandım. Şimdi bacaklar ayrık, ben de çok çekindim ilk günler ama şimdi gazını çıkaramadığında, uykusu geldiğinde, işim olduğunda direkt takıyorum. Çok büyük bir rahatlık sling kullanmak. Kullan bakalım sen nasıl hissedeceksin
Ben izin versem benim kaynanam çok karışır ilk günler çok fazla karıştı çocuğun üstü başı süt meselesi biraz sert çıktım kalbini kırmak hiç istemiyorum ama sürekli alttan alırsam devam edio beni hiçe sayiyo. Biraz sert çıktım kendini geri çekti sevmek için bile istemio ben verirsem alio. Ben sevmesine bişey demedim ki sadece bana sürekli şöyle yap böyle yap demesi bunaltti .
Gazını da çok rahat çıkarıyor slingdeGaz sancısı olduğunda benim kız da kucakta gezdirerek sakinliyor. Bende aldım sling daha gelmedi. Sizinki slinge takınca sadece rahatlıyor mu yoksa gaz da çıkarıyır mu canım
Rint hangi saatlerde ihtiyaç duyuyorsun mamaya? Akşamları mı? Benim de sütüm çok azalıyor. Ben gün içinde sağıp artanları akşam vermeye karar verdim. Bir de şişede, sıvı şeklinde 125 ml lik sanırım mamalar vardı. Türkiye’de de var diye biliyorum, ordaki bi anneden öğrenmiştim. Bugün markete gidip fotosunu çeker, koyarım buraya. Bilirsin belki. Ondan deneyebilirsin.Kızlar bana bir fikir verin.
Hipp combiotic aldık doğduğu ilk günler ama vermedik öyle iki üç güne bir anca vwrdik ve çöp oldu.
Bazen mama vermem gerekiyor. Ama hipp 350 Gr 60 lira. Çöpe atmak için çok fazla para bu.
İki üç güne 40 50 ml ancak veriyorum.
Hangi mamayı almalıyım? Anne sütü aldığı için aman en mükemmel mama olsun demiyorum şu an.
Bugün yemedim ikinci güne geçtik çocuğum hala huzurlu uyuyamadı. 8 saat aralıksız kivrandi sonra bi yarım saat kasları çatık uyudu sonra yine devam sanciya
Ben sma kullandim kızımda cokda memnun kaldımKızlar bana bir fikir verin.
Hipp combiotic aldık doğduğu ilk günler ama vermedik öyle iki üç güne bir anca vwrdik ve çöp oldu.
Bazen mama vermem gerekiyor. Ama hipp 350 Gr 60 lira. Çöpe atmak için çok fazla para bu.
Hangi mamayı almalıyım? Anne sütü aldığı için aman en mükemmel mama olsun demiyorum şu an.
Ben her istediginde emziriyorum. Dik pozisyonda emzirince cok gaz sikintisi olmuyor.Gaz sancısı varken ağladığında meme istiyo bizimkide.10-15 dkda bi emmek istiyo versem sakinleşiyo ana doktorumuz tok oldulu halde emmek isterse verme iyice gazları sıkıştırırsın diyor. Sen gazlıyken ne kadarlık aralıklRla emziriyorsun canım
Kullandim, ama tohum rezene kimyon kadar etkisi olmadi. Aksine laktoz var icinde daha cok gaz yaptiGaz için bunu kullanan varmı
Eki Görüntüle 2556165
Dik emzirmeyi dene bir de ben cok faydasini gordum.Bugün yemedim ikinci güne geçtik çocuğum hala huzurlu uyuyamadı. 8 saat aralıksız kivrandi sonra bi yarım saat kasları çatık uyudu sonra yine devam sanciya
Kusma sı falan var mıBugün yemedim ikinci güne geçtik çocuğum hala huzurlu uyuyamadı. 8 saat aralıksız kivrandi sonra bi yarım saat kasları çatık uyudu sonra yine devam sanciya
Sıvı mama lara baksana bir canım. Aptamilin var. Gramajı düşük lazım olunca alabilirsinKızlar bana bir fikir verin.
Hipp ya da Aptamil’in sıvı bebek sütü var şişede, acil durum olur gerekli olursa diye birkaç şişe ondan almıştık biz. Oda sıcaklığında ya da ısıtıp verilebiliyor o açıdan dışarıda da pratik.Kızlar bana bir fikir verin.
Küçük bir igne vurdu. Aglamadi bile dogru dürüst. Aşı daha zor.
Doktor bana lactaplus diye bitkisel bir damla onerdi. Sütümü artirdi mamayi kestim 10 gündür. Birde ısırgan otu çayı ic dedi onuda içiyorum. Dene istersen
Ilk kizim da aptamil ile büyüdü simdi 13 yasinda gayet akilli ve cok da hasta olmadi buyurken...arkadasin kizi 1.5 yasinda surekli emdi ama hep hasta...nasip degilmis emzirmek napalim...depresyondaydim surekli ağlıyordum dogumdan 10 gun sonra...antidepresana basladim psikiyatriste gittim...aci ceke ceke emzirmek mahvetmişti psikolojimi...oyle boyle aci degildi...simdi dusunuyorum da 15 gun iyi bile dayanmisim...kizlarim ve ben saglikli olalim de gerisi onemli degil...sen de evladin da iyi olun yeter yapcak bişey yokSenin için yapılması gereken en doğru hareket bebek için de hayırlıdır zaten.. Ben mama olayını buyutmuyorum gözümde eskisi gibi.. Keske biraksak ama olmuyo işte.. Bütün gun dayaniyim dedim.. Surekli meme verdim.. Gazlandı iyice.. Gazinj aldim. Acı acı agliyo açlıktan.. Dayanamadım verdim.. Bende mamayla büyüdüm ve zeka olarak allaha şükür yanisende acı cekcene en dogrusunu yapmışsın.. Eğer gozun keserse iyilesirsen veririsin tekrar zaten.. Bazen düzelmesi için de biraz beklemek lazım... Dimi
Gün içinde sağlamıyorum.cunku tüm gun memede sıpa.Rint hangi saatlerde ihtiyaç duyuyorsun mamaya? Akşamları mı? Benim de sütüm çok azalıyor. Ben gün içinde sağıp artanları akşam vermeye karar verdim. Bir de şişede, sıvı şeklinde 125 ml lik sanırım mamalar vardı. Türkiye’de de var diye biliyorum, ordaki bi anneden öğrenmiştim. Bugün markete gidip fotosunu çeker, koyarım buraya. Bilirsin belki. Ondan deneyebilirsin.
Sıvı mama lara baksana bir canım. Aptamilin var. Gramajı düşük lazım olunca alabilirsin
Teşekkür ederim kızlar. Mantıklı vallahi alayım ben de onlardan.Hipp ya da Aptamil’in sıvı bebek sütü var şişede, acil durum olur gerekli olursa diye birkaç şişe ondan almıştık biz. Oda sıcaklığında ya da ısıtıp verilebiliyor o açıdan dışarıda da pratik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?