2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Herkesin derdiymis kilo. 58dim 70 kiloyum şu an
Yarindan itibaren kilo vermek beslenme ve spor programı hazırlıyorum kendime.

Keske birimiz baslik acsak KKda
Emziren anneler icin kilo verme basligi falan..

Herkesin derdiymis kilo. 58dim 70 kiloyum şu an
Yarindan itibaren kilo vermek beslenme ve spor programı hazırlıyorum kendime.

Keske birimiz baslik acsak KKda
Emziren anneler icin kilo verme basligi falan..
Bende hızla eriyorum emzirmiyorum bide düşün 70 ile doğuma gittim şuan 55 oldum çöktüm resmen

O kadar dikkat ediyorum ki işte bi o kaçmış aradan
Dik emzirmeyi dene bir de ben cok faydasini gordum.
Sadece ilk hafta dikişlerden dolayı dik emzirmedim sonra hep dik emzirdim
Kusma sı falan var mı
Yok canım hep dik emziriyorum. 30 günlük olduk toplasan 7-8 kez anca kusmystur.

O kadar dikkat ediyorum ki işte bi o kaçmış aradan

Sadece ilk hafta dikişlerden dolayı dik emzirmedim sonra hep dik emzirdim

Yok canım hep dik emziriyorum. 30 günlük olduk toplasan 7-8 kez anca kusmystur.
Benim ki nin çok gazı olup çıkaramayınca mutlaka kusuyor. Bir kaç ay sabretmekten başka yolu yok sanırım gaz için

Gaz sancısı olduğunda benim kız da kucakta gezdirerek sakinliyor. Bende aldım sling daha gelmedi. Sizinki slinge takınca sadece rahatlıyor mu yoksa gaz da çıkarıyır mu canım
Ben bugün ikk defa denedim dun geldi sling takar takmaz alt ust bi dunya gaz çıkardı ama cok durmadi skldi icinde uykusu geldi uyuya kaldi çıkarırken uyandi malesef

Bu slingi sarması uzun sürüyor mu? sararken bebekleriniz sakin duruyor mu? Bana uğraştırıcı geldi diye kanguru baktım ama o da yenidoğan için ne kadar uygun emin olamadım.
İlk denemede uzun surdu ikinciye hemen alistm ben hizlandm daha kolay oldu bebegimde mizmizlandi biraz ilkinde ama cok degil. Kanguruda aldm ama suan icin sagliksiz geldi bana

Ben bugün ikk defa denedim dun geldi sling takar takmaz alt ust bi dunya gaz çıkardı ama cok durmadi skldi icinde uykusu geldi uyuya kaldi çıkarırken uyandi malesef
Ya kullanışlı mı yani kolay takılıyo mu? İnsan tek başına takabiliyo mu onu. Ben de almak istiyorum ama sonra takamazsam diye düşünüyorum

Kızlar malum aşırı gazlı bi bebeğim var. Artık ağlasa da sizlasa da karın masajı yapıyorum sonra bacakları kaldırıyorum karına ittiriyorum sonra tekrar karın masajı. Öyle hemen çıkarmıyo ama o sancısı hemen hafifliyo bazen de geçiyor. Ardından emzirmeye başlıyorum pıt pıt pıt aşırı mutluluk veren o sesleri duyuyorum. İnşallah hep böyle kolay olur. Aslında karın masajını hep denedim ama çok ağlayınca kiyamiyodum baktım her türlü ağlıyo hem de nefesi kesile kesile böyle olunca masajla çok kısa sürdü. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Bizi bi gaz perişan ediyo . Rabbim şifa bekleyenlere de sıfatlarını nasip etsin bebeğim uyudu bennde resmen mutluluktan uyuyamadım. Bi önceki uykusunu karnimda yaptı iki saat belim perişan oldu yeterki o huzurlu olsun diye

Slingi bilmiyorum ama biz kanguru almistik bugunde kanguruyla ciktim gezdim. Bebe de mutlu oldu biraz etrafa bakti sonra kafasini gogsume sokup uyudu.
Nasıl bi kanguru . Kangurulari pek ilk üç ay takmayın falan diyorlar. Gerçi sling içinde onu diyolar . kafamda deli sorular. Ne biliyim bacak yapısını falan bozmak istemiyorum

Nasıl bi kanguru . Kangurulari pek ilk üç ay takmayın falan diyorlar. Gerçi sling içinde onu diyolar . kafamda deli sorular. Ne biliyim bacak yapısını falan bozmak istemiyorum
Yenidogan aparati olan 4 kg ve uzeri icin. İlk denememizi bugun yaptim kontrol ettim bacaklarinida olmasi gerektigi gibiydi. Gayet huzurluydu icinde de. Acikcasi cok tereddutluydum ama denedim oldu. Chicco nun kangurusu.

Selam güzel anneler, 10 günlük bir oğlum var, sağ göğsümün ucu aşırı derecede ağrıyor emzirirken, çatlak veya kanama gözükmüyor ama müthiş ağrı var. Lansinoh kullanıyorum ama hiç etki etmedi. Sol göğsümde de hassasiyet vardı ama o geçti. Sağ için ne yapabilirim? Çatlak yüzeysel görünmeyip içten olabilir mi? Doktora gitsem hangi bölüme gideceğim?

Dermatolojiye git canim iyice ilerlemeden...benim feci oldular biraktim emzirmeyi...mutlaka git bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…