2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu kiloma daha oncede cikmistim fotograflarima bakiyorum ama boyle kalca ve basenim yoktu.Saskinim ben de.Catı mi genisliyor noluyor acaba ?
Galiba öyle. Pantolonlarımın o kısmı dar oluyor normalde de var zaten basenim. Çok çirkin duruyor. Umarım kısa zamanda normale döner
Pantolon falan almam lazım kaç beden alacağımı bilemiyorum

Off bizim de öyle. Uyuyor yatırıyorum on dakika sonra uyanıyor. Kucağıma alıyorum tekrar uyuyor. Büyük yazık benden umudu kesti zaten. Çocuk acıkıyor dolap da aranıyor
Biz 22 günlük olduk. Annemi yollamiyorum aslında 15 20 gün olunca kv ile dönüşümlü geleceklerdi. Ama kv hasta oldu. Gelip birkaç saat kalabiliyor. O yüzden annemi hiç yollayamiyorum. En azından yemek ev düzeni ve oğlanın oyun ihtiyacı onda. Uyku bende. O da zaten öğlen bir akşam bir buçuk iki saat sürüyor sipayı uyutmak.

Kızlar bugün dişime doldu yaptırdım. Morfinin sıkıntı olmayacağını söyledi doktor. Teyzem de diş hekimi o da öyle sorun olmaz dedi.
Yaptıracaklar varsa aklınızda bulunsun
İlk üç sütü sağ ve at dediler bende. Ben risk almadım. Hatta emzirirken iki defa operasyon geçirdim. Onlarda da biz emzirmeye yönelik hazırladık dediler ama yine de o da da ilk iki sütü atmıştım.

Bu kiloma daha oncede cikmistim fotograflarima bakiyorum ama boyle kalca ve basenim yoktu.Saskinim ben de.Catı mi genisliyor noluyor acaba ?
Galiba öyle. Pantolonlarımın o kısmı dar oluyor normalde de var zaten basenim. Çok çirkin duruyor. Umarım kısa zamanda normale döner
Pantolon falan almam lazım kaç beden alacağımı bilemiyorum
28. Haftadan itibaren sırt kemikleri ve kalça kemikleri bel hizasindan açılıyor yanlara doğru. Mucize bize geniş basen olarak dönüyor :))
4 5 ay civari vücut eski haline dönüyor ama.

Yok benimki resmen artti

Hangi marka aldınız canım sling ? Ben de merak ediyorum almayı düşünüyorum
Neko aldım ben..ama iyi mi bilmiyorum:/ kumaşın yana esneyen olması gerekiyormuş sanırım. En iyisi mobywrap adında bir amerikan markası sanırım, tutumluannede kullanılmamış ikinci eller vardı, ordan bakın bence.

Kızlar ya ben çok kiloluyum sanku bebek hala içimde gibi ve çok salık vücudum çok rahatsız oluyorum sizde durumlar nasıl bu göbek nasıl gidecek bu kilolar nasıl gidecek?
Anne yanında doğum yapmanın zararları:///
Bende de aynı sıkıntı mevcut.
16 kilo almıştım sanırım yaklaşık(son zamanlar tartılmadım o yüzden emin değilim) 9 u doğum sonrası gitmişti ama ikisi geri geldi, geçen hafta o ikiyi de salmıştım, bu hafta geri geldi eşimin azarları sonucu:/ yemiyorsun diye.
Ben akşam 7-8’den sonra bişey yemeyerek vermiştim. Acıktım mı? Hayır. Öyle bi şartlamışım ki kendimi. İlk doğumdan sonra nasıl tiksindiysem görüntümden “hiçbişey yemeyeceksin sadece su ve çayla bebeğinin süt ihtiyacı karşılanacak” deseler “hay hay” derim, yemem.
Sen kendi evine geçtin mi yumiti? İki bebeyle kendi evine geçsen yemek yemeye vakti zor bulacağından, koşturmacadan illa ki zayıflarsın

Eve geçtim ama sürekli ekmek bisküvi tarzı şeyler yiyorum onlardan kilo aldım

Tutumlu annede ödeme nasıl yapılıyor? Güvenilir bi site mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…