2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bidahakine mustela alcam bende

Enfeksiyon falan mı var acaba canım. Benim çocuk doktoru ateş olursa hemen getirin, enfeksiyon dan şüpheleniriz biz genelde tahlil yapmak gerekir demişti
idrar yolu enfeksiyonu dimi bnm de aklima geldi eşime bi o kaldi bakmadığı dedm suan banyo yaptırdım düşük çıkarsa bida gitcem

sinema iyi fikir kesnlikle yapın. benm icin mümkün diil malesef

bakalm takipteym suan devam ederse boyle baskasina gotureym geceden dusuk seyrederse ates sabah cocuk doktoruna götürürm

Deneyeceğim canım benim insallah

Kizlar ya bebegimin sol gogsunun altında demir bir liradan daha buyuk bi sert ksm var. Sert derken derisi yani sanki boyle yara kabuk baglar ya onun gbi. İki gun once masaj yaparken farkettim boyle derisi kurumus gbi. Bebek derisi gbi yumusak degil gbi. Ama tek bi yerde var tAm gogsunun altında. Neden olmus olabilir? Renginde filan degisiklik yok gozle bakarak anlasilmiyo dokununca hissettim. Cok mu inceliyorum cok mu taktorm yoksa coddiye almali miyim. Egzama filan bu tarz bisey mi?

Egzama kızarır kuru olur hafif pullanma olur. Doktora gittiğinde göster ama kafana takip canını sıkma. Orayı nemlendir.

Saat 23 te uyumak icin gittim bebegi anneme birakip. Esim de bana kiyamamis buzluktan sut cikarmis biberonlar bebege vermisler ama 40 cc icip gerisini icmemis. Annem bebegi yanima uyurken getirdi. Sonra uyandi bebek beni gordu ortaligi yirtiyor katildi kaldi. Aldim mememi verdim, biberonda kalan sutde bosa gitmesin dedim memeden ayirip o sutu vermeye calistim. Katiyen biberonu almadigi gibi aglamakdan tekrar katildi.
Ya biberon reddediyor ya beni ozlrmisti. Umarim biberon reddetmiyordur

Kız 2 numara biberon kullanıyorsun. Kendini düşünsene. Pipetle bir şey içsen. Sonra pipet tikansa damla damla gelse. Dev etmek ister misin? Valla ben pipeti değiştirmek isterim.
Benim oğlan emiyor. Arada biberon veriyoruz. 1 numarayı dinleme dinleme verdigimiz halde biberondan sonra meme istemiyor sinirleniyor.

Sıcak su torbaları ile sürekli tampon yapabilirsin bebek yağı ile masaj bide koltuk altından meme ucuna doğru dairesel tıkanıklıkiçin sıcak uygulama baska çözümü yok diyorlar

kanlı kaka balgamlı kaka sık sık kaka yapması gıbı bazen dokuntu sıze doktorunuz ne dedı
Şuan için yazdiklariniz içinde kanlı kaka yok doktora gitmedim.yasadigim şehir de alerji bölümü olmadığı için kendim araştırıp ona gore yönlenmek istiyorum.cocuk doktoru anlar mı onu da bilmiyorum.bir de anne sütü yanında mama kullanıyorum acaba bu belirtiler mama da yapar mı bilginiz var mı

O kadar akıllılar ki. Daha 3 günlükken biberon dan hızlı geliyor diye beni emmek istemiyordu süt olduğu halde. Biberonu bıraktırınca adam akıllı emmeye başladı

Facebook alerji ile yaşam platformu üye ol. Orada güvenli gıdalar, sütsüz tarifler falan da oluyor. Ben çok faydalandım. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar...
cıkolataya baktım sagolasın sevındım sımdı cok alabılırım ondan ınsallah yumurtaya yoktur alerjısı ozaman daha cok seceneyım olur

O kadar akıllılar ki. Daha 3 günlükken biberon dan hızlı geliyor diye beni emmek istemiyordu süt olduğu halde. Biberonu bıraktırınca adam akıllı emmeye başladı
Haftada bir falan o da buyukle hastaneye falan gidersek veriliyor benimkine ona rağmen baya baya bozuluyor emmesi.

Kızlar acil fikir verin bana eymenin kilosunu ve boyunu tarttrdim.. Bi hafta önce boyu 54cmdi doktor kontrolumuzde.. Simdi saglik ocağında 58cm çıktı.. Bu normal mi yaa dun gaz sancisi vardi acile gittik.. Acaba büyüme krizi miydi doktora güldü filan yani çünkü

Kiyafet diktircem siparis vercem simdi.. Kilosu 4450çıktı.. 4600 dicem kilosuna cunku 21ine kadar alır garanti.. Ama boy kafani karıştırdı.. Doktorda bebek hareketli olunca yanlis ölçüm olabilio dedi.. Ya uzun olursa kiyafeti ustune guzel durmazsa? Kiyafeti de bu;

Eklentiler

• QuickMemo+_2019-11-25-09-48-02.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…