Saç dökülmesi yok şuan ama elim kolum kalkmiyo benimdeBenimde iyiydi.. 3 ayin sonuna dogru vurdu.. Elim kolum kalkmadi topak topak saç topladm evden.. Mecalim hiç yoktufena vurdu beni bu sefer.. Emzirirken ayak tabanlarimin yanmasi da bu yuzdenmis.
Bidahakine mustela alcam bendeCanım kalça ultrasonu 40 çalınca yaptırılıyor bence erken yapılmış telaş yapma derim bir şeyi yoktur inşallah
Canım sütün gayet yerindedir her bebeğin ihtiyacına göre süt geliyor merak etmeTazyik için elle 2-3 dakika kendin sağ sonra makas hareketiyle kendini biraz geri çekerek ver derim ☺
Ahahah aynı ben kargayı görsem havada yola çıkacağımerken rezervasyonlar başlamış aslında bakmak lazım kesinlikle ihtiyacımız var kendimi avutuyorum resmen
Bizde bepanten baby işe yaradı arada zeytinyağı ve desitin mor olanı da sürdüm. Pişik olmadığı sürece desitin ve arada zeytinyağı devam ediyorum.
Dalin şampuanda ıslak mendil de doğal değil canım biz mustela şampuan kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık. Islak mendik henüz kullanmadım ama yani baby eski versiyonu aldım yenisinde bazı yasaklı şeyler varmış bir de sleppy öneriyorlar oda doğal ayrıca prima care depoladım birazda indirimde
Canım sütün yaradığını söyler eskiler bence o yüzden
Canım elle sağ ön sütü pompa iyice tazyikli hale getiriyor benim ilk başta yaraydı göğsüm el pompasıyla sağdım resmen o tazyikleştirdi
Hiç bilmiyorum ne durumda sağlık ocağına gidince baktirayim bariBenim doğum dan önce 11. 7 olan değer, doğum dan sonra aldılar kan 9.5 e düşmüştü. Acayip düşüyor
idrar yolu enfeksiyonu dimi bnm de aklima geldi eşime bi o kaldi bakmadığı dedm suan banyo yaptırdım düşük çıkarsa bida gitcemEnfeksiyon falan mı var acaba canım. Benim çocuk doktoru ateş olursa hemen getirin, enfeksiyon dan şüpheleniriz biz genelde tahlil yapmak gerekir demişti
sinema iyi fikir kesnlikle yapın. benm icin mümkün diil malesefİnsana iyi geliyor gelmez mi eşim bir yere gidecekse arabanın içinde bile olsak atlıyorum hemen bebeklehavalar güzelden 1-2 park yaptık ama şimdi imkansız anca ailelere gideriz bundan sonra buzlukta süt vardı zamanı dolmak üzere birazda sağıp anneme 2 saat bırakıp sinema yapalım diyoruz bakalım cesaret edebilirsem
Normalde ağlarlarsa hareketten falan ateş yüksek seyreder ama ıkınmadan olmaz canım başka doktora da mı götürseniz acaba
Deneyeceğim canım benim insallahDediğin gibi ben de hiç zorlamadım gün içinde sakin olduğu anları takip edip hep deniyodum yalıyodu sadece tutmuyodu. Meme ucunun çevresine de süt sürüp dört parmak alttan baş parmak üstten C şeklinde tutarak memeyi aşağıdan getirip alt dudağından ağzına sokturarak denedim hep çok şükür bugün öyle sonunda tuttu. İnşallah zaman içinde siz de tutunun birbirinize ara ara dene bence, mesela bi göğsü emip gazını alıp diğerine geçtiğimizde benimki sakinleşiyo ağzını açıp bekliyo memeyi
Bende oyle saniyodum ptt den digerlerini almaya gidince onunda yattigini soylediler aldm ordan ogrendim. Yarn bi git sor cnmAa öyle mi, bende yatmamış anlamında yazıyor sanıyordum. Sağol canım, yarın gideyim
Bizim de antibiyotik bittikten sonra iyileşme süreci başlayacak muhtemelen. Şimdi iyilesmiyor. En azından ilerlemesini diye cabaliyorumBebegimin poposu kanayacak kadar pisik oldu. Travazol en iyi gelen kremdi. Ona ragmen tamamen iyilesmesi bir haftadan fazla sürdü
Egzama kızarır kuru olur hafif pullanma olur. Doktora gittiğinde göster ama kafana takip canını sıkma. Orayı nemlendir.Kizlar ya bebegimin sol gogsunun altında demir bir liradan daha buyuk bi sert ksm var. Sert derken derisi yani sanki boyle yara kabuk baglar ya onun gbi. İki gun once masaj yaparken farkettim boyle derisi kurumus gbi. Bebek derisi gbi yumusak degil gbi. Ama tek bi yerde var tAm gogsunun altında. Neden olmus olabilir? Renginde filan degisiklik yok gozle bakarak anlasilmiyo dokununca hissettim. Cok mu inceliyorum cok mu taktorm yoksa coddiye almali miyim. Egzama filan bu tarz bisey mi?
Kız 2 numara biberon kullanıyorsun. Kendini düşünsene. Pipetle bir şey içsen. Sonra pipet tikansa damla damla gelse. Dev etmek ister misin? Valla ben pipeti değiştirmek isterim.2 numara.. Uyuz oluyorum biberonu istahla bi iciyo kimemeye böyle istahi kalmadi naapsam da azaltsam bilemiyorum.. Dolaba süt hic koyamiodum eskiden... Simdi emmiyo diye 5 6 tane poset koydum bile ama ben hep en fazla 60cc gördüm sagarken.. Memem şiş olunca daha fazla cikio en fazla 80e çıktı.. Demekki süt dolunca cekio diyorum makine.. Dolmayinca süt cikmiyo.. Eymene de ne yetio denemedm hiç.. Bi hafta sadece meme verip kilo kontrolu yapcam.. Acligina dayanamiyorm o cani yanar gibi aglamasina.. Demin ten tene temas yaptim.. Yine emmedi.. Bugun niyeyse hic almak istemio memeyi eskiden aglasa da alirdi aciktgi icin heralde
Sıcak su torbaları ile sürekli tampon yapabilirsin bebek yağı ile masaj bide koltuk altından meme ucuna doğru dairesel tıkanıklıkiçin sıcak uygulama baska çözümü yok diyorlarKızlar süt birikmesi sorunu yaşayan oldumu? Sağ mememde kitleler oldu açamıyorum. Agriyo sizliyo. Ne yapmam gerek. Bir sonra ki aşaması mastit mis sanirim. Bu sorunu aşan varsa yardımcı olabilir mi lütfengenel cerraha da randevu aldım ayrıca korkuma
Şuan için yazdiklariniz içinde kanlı kaka yok doktora gitmedim.yasadigim şehir de alerji bölümü olmadığı için kendim araştırıp ona gore yönlenmek istiyorum.cocuk doktoru anlar mı onu da bilmiyorum.bir de anne sütü yanında mama kullanıyorum acaba bu belirtiler mama da yapar mı bilginiz var mıkanlı kaka balgamlı kaka sık sık kaka yapması gıbı bazen dokuntu sıze doktorunuz ne dedı
O kadar akıllılar ki. Daha 3 günlükken biberon dan hızlı geliyor diye beni emmek istemiyordu süt olduğu halde. Biberonu bıraktırınca adam akıllı emmeye başladıKız 2 numara biberon kullanıyorsun. Kendini düşünsene. Pipetle bir şey içsen. Sonra pipet tikansa damla damla gelse. Dev etmek ister misin? Valla ben pipeti değiştirmek isterim.
Benim oğlan emiyor. Arada biberon veriyoruz. 1 numarayı dinleme dinleme verdigimiz halde biberondan sonra meme istemiyor sinirleniyor.
Nasıl oldu kuzucuk?sinema iyi fikir kesnlikle yapın. benm icin mümkün diil malesef
bakalm takipteym suan devam ederse boyle baskasina gotureym geceden dusuk seyrederse ates sabah cocuk doktoruna götürürm
Facebook alerji ile yaşam platformu üye ol. Orada güvenli gıdalar, sütsüz tarifler falan da oluyor. Ben çok faydalandım. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar...cnm vallah paketlı gıdalar ne olursa doktora 19unda gıtcem ona gore bır duzenleme yaparım ama cok zor bırde sırf emıyoruz mamayıda kesdık bu ay kılosuna gore hareket etcem kılo az alırsa ozel mamaları var oınlardan yazdırcam
cıkolataya baktım sagolasın sevındım sımdı cok alabılırım ondan ınsallah yumurtaya yoktur alerjısı ozaman daha cok seceneyım olur
Haftada bir falan o da buyukle hastaneye falan gidersek veriliyor benimkine ona rağmen baya baya bozuluyor emmesi.O kadar akıllılar ki. Daha 3 günlükken biberon dan hızlı geliyor diye beni emmek istemiyordu süt olduğu halde. Biberonu bıraktırınca adam akıllı emmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?