2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sutun tazyigi daha cok olmaz mi oyle peki?meme asagi dogru oldugu icin

kızlar cok kotuyum hersey canım ıstıyor ama yıyemıyorum oglumda sut alerjısı cıktı nekadar kotu bırseymıs bu hastalık ayın 19unda alerjı doktoruna gıttıcez bakalım ne dıyecek

ne istiyor mesel canın?
Çikolata Zuber diye bir şey var. Onu. Kakao fındık olanı bir de Antep fıstığı kakao olanı baya çikolata tadında.
rossmanlarda bio diye bir çikolata var sanırım onda da yoktu süt. Kek pasta börek bunların hepsinde de alternatif tarifler var. Peynir sütsüz ve vegan peynirler var.

kızlar cok kotuyum hersey canım ıstıyor ama yıyemıyorum oglumda sut alerjısı cıktı nekadar kotu bırseymıs bu hastalık ayın 19unda alerjı doktoruna gıttıcez bakalım ne dıyecek
Süt alerji belirtileriniz tam olarak nasıldı.sanirim benim oğlumda da var araştırma icerisimdeyim

cnm vallah paketlı gıdalar ne olursa doktora 19unda gıtcem ona gore bır duzenleme yaparım ama cok zor bırde sırf emıyoruz mamayıda kesdık bu ay kılosuna gore hareket etcem kılo az alırsa ozel mamaları var oınlardan yazdırcam

cıkolataya baktım sagolasın sevındım sımdı cok alabılırım ondan ınsallah yumurtaya yoktur alerjısı ozaman daha cok seceneyım olur

Travazol bile geçirmedi. Bir kısmı geçmişti ama geneli duruyordu. E kortizon varmış kremde. Ne kadar süre kullanacağım ki hametana döndüm.

.
Canım ben çok çok az sadece kızarık olan yerlere sürdüm . Onlar hafifleyince doktor hametan da vermişti onu kullandım. Şimdi biraz kızarıklık görsem hemen azıcık sürüyorum geçiyo.
Çok geçmiş olsun.
Bebeğinizi emzirin kalan sütü sağın dayanabileceginiz ölçüde sıcak uygulayın ve kitlelerin olduğu yerleri biraz sert şekilde masajla dağıtmaya çalışın . Bunu sık sık yapmanız gerek. Belli bi dönemden sonra zaten mastit olma ihtimalinin çok düşer. Ben uykudan kalktığımda bazen gohuslerimin bazı noktalarında sertleşme oluyo o zaman emziriyorum geçiyo. Doğumdan sonra ki on gün içinde ben de mastitin eşiğinden döndüm.

Benim ki kardeşini kaldırdı dizime yattı şu anda. Ana kucağına yatıyor. Bazen Emesi bile geliyor 5 yaşına yaklaştı. Allah kolaylık versin sana da

vallahi ev basıyor bebegi 15 dk babaya bırakıp parka çıktık kizla ona bile oh be diyorum.

Son düzenleme:
kizlar ates nedenleri nelerdir ? ya aslında çok fazla degil sabahtan beri 37.5 37.6 çıkıyor ateş-i ve halsiz yorgun gibi goz çevresi kızarık, sanki kucağımda akiyor oglan bide inlemeye başladı hemen götürdük boğaz burun kulak bi yerinde bisi görmedi doktor ateşte 37.4 cıktı ateşli sayılmaz dedi ciğer röntgeni çekildi oda temiz ama asiri gazi varmis inlemesi bence ondan dedi biogaia önerdi aldık verdm baya gaz çıkardı kaka yaprken ama bu kezde ateş-i 38.0 cıktı ve hala ihhh ihh diye sesler cikariyor ama oule huzursuz şekilde degil bi türlü anlam veremedim

Enfeksiyon falan mı var acaba canım. Benim çocuk doktoru ateş olursa hemen getirin, enfeksiyon dan şüpheleniriz biz genelde tahlil yapmak gerekir demişti

Sıcak su ile masaj yapmak işe yaradıydı bende.. duşa girince iyiyce masaj yap sağar gibi. Emzirirken de o kitlelere masaj yapmak iyi geldi yine meme ucuna doğru sağar gibi...
emzirmeden önce sıcak kompress, emzirdikten sonra da soğuk kompress...
bunları yapmıştım...
Eğer seninki bunlarla geçmezse pompa varsa pompa mı yapsan ki bi de acaba?

vallahi ev basıyor bebegi 15 dk babaya bırakıp parka çıktık kizla ona bile oh be diyorum.
İnsana iyi geliyor gelmez mi eşim bir yere gidecekse arabanın içinde bile olsak atlıyorum hemen bebekle havalar güzelden 1-2 park yaptık ama şimdi imkansız anca ailelere gideriz bundan sonra buzlukta süt vardı zamanı dolmak üzere birazda sağıp anneme 2 saat bırakıp sinema yapalım diyoruz bakalım cesaret edebilirsem
Normalde ağlarlarsa hareketten falan ateş yüksek seyreder ama ıkınmadan olmaz canım başka doktora da mı götürseniz acaba

Aynı şekilde tut bırak tut bırak benimki de. Kızıyor istediği miktarda gelmiyor diye süt... ya çok fazla geliyor ya da az sanırım.
Ben de yatarak emzirmek istiyorum. Benimde dinlendriyor ama benimli de yatarak emmiyor. Ya da ben tam beceremiyorum. Nasıl bir tekniği var ki?

Canım bana ebe, bebeğim doğduğunda 60cc süt olması normal bir öğünde demişti. Bu durumda seninki çok iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…