2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

H.sonlsri yalniziz.Benim uyumami sagliyor sagolsun ama uzun ugraslarla uyutunca birini 15 dk ya digeri uyandirinca bebege kizamsyip bana bahane buldu.Emzigi daha cabuk verebilirmisim agzina diye.Neyseki bir iki surat asinca anliyor yaptigini.Simdi biri dizimde digeri kanepede yanimda uyanmamalari icin aportta bekliyorumki biraz esim uyusun diye.Cidden zor surec heleki erken dogum bebeleri cok daha zormus.

Kucakta uyumaya degil yatakta uyumaya alissin deyü

Mastit ates falan yapiyormus. Bana olmadi ama tam emmedigi icin sertlesip agirdigi cok oldu. Masaj yapip sut pompasiyla sagiyorum yumusuyor.

Ben kucakta uyutuyorum yaa.. Dayanamiyorum... Evi bastan sona geziyoruz uyuyana kadar benim hem kollar hem bacaklar pert

Aynen beraber cikleyip bikleyip uçuyoruz biz çok severek koyduk ismini.. bi kısım çok seviyor ismi, bi kısım hala garipsiyor duymamışlarmış hiç bundan banane yani anasıyım sevmişim koymuşum

Soylenisi bile naif ve zarif bence.. Herkes de bi garip.. Bi tanidigim yabguhan koydu mesela.. Gayet severek koydular.. Ben koyar miyim hayir ama ailesi istediyse ne diycem ki yabgu diye diye seviyorum zaten

Ondan uykum geliodu emzirirken demekki

Biz ikinci isim olarak Aslan (babasi koydu) koyduk. Herkes ne o hayvan ismi falan yok gayler kendi arasinda aslan der birbirine falan dediler ama biz yinr de koyduk sonucta bazen insanlardan soguyorum gercekten.
Bizimkine de bu isim zor, işte kimi hüma der kimi hüğğğma dermiş. Böyle diyene diyorum sizin değil kızımın beğenip beğenmemesi önemli. O da beğenmezse 18 yaşına gelince değiştirir, e iyi sen bilirsin diyolar. Herhalde ben bilcem deli midir nedir

Bende de var meme reddi.. Ayy yarabbi ne zor bu işler.. Bi sey yolunda giderken bile gitmeme olasiligi oluyo.. Hicbiseye kesin gözüyle bakamiyorum artik benimkk süt az diye istemiyo mamaya cooook alıştı

Bende de var meme reddi.. Ayy yarabbi ne zor bu işler.. Bi sey yolunda giderken bile gitmeme olasiligi oluyo.. Hicbiseye kesin gözüyle bakamiyorum artik benimkk süt az diye istemiyo mamaya cooook alıştı

Bence sutun az degil tanamen lanet biberonls ilgili.Sag tarafi sagiyorum eskiden 60 70 cc cikardi.Sabaha karsi 40ncikti ama emerken oyle degil.Bir de kac numara biberon kullaniyosun ? Ben ugura 1 numara vermeye basladim.Bakalim ise ysricak mi ?

Bu aralar hepimiz emzirme sorunu mu yaşıyoruz

Benim oglan da memeyi tut burak tut birak anasini aglatti
Tam bosaltmiyor bir sonraki emmeye tazyikli geliyor bogulacak gibi oluyor cabuk yoruluyor birakiyor istemiyor

Ön sütü sagiyorum pompa memeyi mahvediyor oyle aciyor ki... halbuki meme ucu acısı çoktan gecmisti

Neyse dun geceden beri emzirme seklini degistirdim. Kucagimda emzirmiyorum. Yatarak emziriyorum. O zaman memeyi tam vakumlayip birakmiyor yata yata sonuna kadar iciyor. Rahatladım biraz

Siz de emzirme pozisyonunu degistirin ise yarar belki

Okadar dunya kadar emziren ariadasim oldu kimse boyle biseyden bahsetmedi meme reddiymis,almiyormus.
Pompa olarak ta lansinoh almistim.Dusurdum bozmustum.E bebek sagolsun ya yenisini verelim ya da o fiyata hediyr ceki verelim demisti.Gidip gelmesi uzun surer diye e bebegin el pompasini aldim.Ne gogus ucu acisi ne bisey.
Yatarak emzirmr nasil oluyor ?

Canım kalça ultrasonu 40 çalınca yaptırılıyor bence erken yapılmış telaş yapma derim bir şeyi yoktur inşallah
Canım sütün gayet yerindedir her bebeğin ihtiyacına göre süt geliyor merak etmeTazyik için elle 2-3 dakika kendin sağ sonra makas hareketiyle kendini biraz geri çekerek ver derim
Ahahah aynı ben kargayı görsem havada yola çıkacağım erken rezervasyonlar başlamış aslında bakmak lazım kesinlikle ihtiyacımız var kendimi avutuyorum resmen
Bizde bepanten baby işe yaradı arada zeytinyağı ve desitin mor olanı da sürdüm. Pişik olmadığı sürece desitin ve arada zeytinyağı devam ediyorum.
Doktor hangi sampuani kullandigimi sordu Dalin dedim pek masum değil elindekini bitir sana daha kaliteli bı şampuan tavsiye edelim dedi. Ben ıslak mendili de Dalin kullaniyorim masum mu değil mi bilemem çok para verioz
Dalin şampuanda ıslak mendil de doğal değil canım biz mustela şampuan kullanıyoruz hiç sıkıntı yaşamadık. Islak mendik henüz kullanmadım ama yani baby eski versiyonu aldım yenisinde bazı yasaklı şeyler varmış bir de sleppy öneriyorlar oda doğal ayrıca prima care depoladım birazda indirimde
Bebegim cok fazla cokelek gibi kusuyor. Sizinde boyle mi?
Canım sütün yaradığını söyler eskiler bence o yüzden
Canım elle sağ ön sütü pompa iyice tazyikli hale getiriyor benim ilk başta yaraydı göğsüm el pompasıyla sağdım resmen o tazyikleştirdi

Kızlar, kardeş kıskançlığının(esasen annenin ilgisinin azalmasının) en baba belirtisiyle karşı karşıyayım burda herkese sabır sabır diyorum ama beynime ağrılar giriyor artık
Söz konusu belirti çiş ve kaka tutma, tuvalete gidip yaptım diyip, salona gelip hususi orda yapma günde yüzbin kere tuvaletim var diye tuvalete gidip/gelmekten de sıkıldım
Daha 2 hafta önce kendisi gidip geliyordu tuvalete, davranışsal olarak bi değişiklik de yok bizde. Nazar mı ettim naptım kızıma:/ pekiştirmek için anneme/ablama falan söylemiştim görüntülü görüşürken.

Bence sutun az degil tanamen lanet biberonls ilgili.Sag tarafi sagiyorum eskiden 60 70 cc cikardi.Sabaha karsi 40ncikti ama emerken oyle degil.Bir de kac numara biberon kullaniyosun ? Ben ugura 1 numara vermeye basladim.Bakalim ise ysricak mi ?

2 numara.. Uyuz oluyorum biberonu istahla bi iciyo ki memeye böyle istahi kalmadi naapsam da azaltsam bilemiyorum.. Dolaba süt hic koyamiodum eskiden... Simdi emmiyo diye 5 6 tane poset koydum bile ama ben hep en fazla 60cc gördüm sagarken.. Memem şiş olunca daha fazla cikio en fazla 80e çıktı.. Demekki süt dolunca cekio diyorum makine.. Dolmayinca süt cikmiyo.. Eymene de ne yetio denemedm hiç.. Bi hafta sadece meme verip kilo kontrolu yapcam.. Acligina dayanamiyorm o cani yanar gibi aglamasina.. Demin ten tene temas yaptim.. Yine emmedi.. Bugun niyeyse hic almak istemio memeyi eskiden aglasa da alirdi aciktgi icin heralde

Yatark denedim demin.. Beceremedm tam yaa

Kiskanclik belirtisi o muymus demekki benimde altimi degistir ilgilen mi demek istiolar kendilerince.. Ayy yarabbi birincide turlu turlu şeyler ikinciyi dusunemiyorm artik.. Git gide soguyo gibiyim ikinci icin

Neden 2 numarayla veriyosun? Cok daha hizli akiyor caba sarfetmeden geliyor sut.1 numaraya dön.Etkisini gorursun bence.Memeye donecektir.

Canim maalesef biberona alismasindan oturu bu. Ama pes etme bir sure sadece meme ver acliga dayanamaz emmek zorunda kalir.

Yatark denedim demin.. Beceremedm tam yaa
Ben özellikle geceleri o şekilde emziriyorum yanına uzan bebeği de yan xevir tam ağzı memeye gelecek pozisyonda tut sonra ağzına koy memeyi tutarak biraz belin kavisli olacak dururken ama memeyi çok rahat kavrıyor öyle emmede rahat oluyor o şekilde bebeğimin genzine de kaçmıyor kusmuyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…