2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok şıkmış kıyafeti bayıldım

Bebeğin uyurken evde metreyle ölç bence. Bir de çok çabuk büyüyorlar tam boyuna göre yaptırırsan bir ay anca giyer en fazla.

Kizariklik yok derisiyle ayni renk baknca anlasilmiyo ama dokununca sert kurumus bi halde. Alerji olursunda gecerken kurur ya onun gbi. Nemlendircem evet bakalm gececek mi takipteyim.

Sanki oluyo o ya.. Buyuk ihtimalle buyuyunce kıl olcak orada.. Butun killardan bağımsız kendi halinfe kil oluyo sanki o civarda

Cok istiyorum bende sutle ugrasmayi.. Su ara anca hurma ceviz yiyorum.. Gecen komposto yaptim bi de salata anca bu kadar.. Zaten eymenin bi uyanmasi beni 3 saat kitliyo.. Bazen bile bile de uyutmuyorum gündüz cunku.. Başlarda dikkat etseydim bu süt olayina simdi daha rahattm.. Gun geçtikçe farkli bisey zorluyo bizi Eymenle

Bebeğin uyurken evde metreyle ölç bence. Bir de çok çabuk büyüyorlar tam boyuna göre yaptırırsan bir ay anca giyer en fazla.

Zaten nerde giydircem ki başka.. Nisanda bi düğünümz olcak o zmna zaten olmaz onun icin o kadar büyük de olmaz kaybolur içinde.. Kisin gitcek biyer de yokkki.. Bu sadece mevlüt için mecburen denk gelse bu kiyafeti 10 kez giydirirdim gitcek yerimiz olsa

Alerjiyi doktor değerlendirir. Diğer alerjiler için bir şey diyemem ama süt alerjisini bilirler.
Siz kendiniz yonlenmeden önce doktor değerlendirsin.
Kanlı kaka en belirgin özelliği. Diğer belirtiler çok genel şeyler. Bebeklar sumugunu geniz akıntısını yutar kakada mukus olarak çıkar. Kakada kan haricindeki durumlar önsüt fazlaliginda da yaşanır.

Canım yanlış ölçülebilir bir de mesela bir hafta uzar sonra iki hafta uzamaz öyle de olabilir

zorlanmadigi için zaten kuzum
Onun bol bol akışını sevdiği için memeden az gelince sinirleniyor

Kız anneleri bebegin vajinasini nasıl temizliyorsunuz benimki dokundurmuyor bacaklarını kitliyor kaka yaptığı zaman illa ki bulaşıyor ve temizlemek uzun suruyor açmadığı için

İnş dediginiz gibidir.Birkac gün içinde doktora gidecez daha.net belli olur.sanırım annelik.ic.güdüsüyle çok fazla araştırma.icine girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…