Neden 2 numarayla veriyosun? Cok daha hizli akiyor caba sarfetmeden geliyor sut.1 numaraya dön.Etkisini gorursun bence.Memeye donecektir.
Canim maalesef biberona alismasindan oturu bu. Ama pes etme bir sure sadece meme ver acliga dayanamaz emmek zorunda kalir.
Dogal emzirmeyi dene birde. Bn oylebasarmistim
Canım nasıl çözüm buldunuz? Ben kaçırdım galiba?
Canım bana ebe, bebeğim doğduğunda 60cc süt olması normal bir öğünde demişti. Bu durumda seninki çok iyi değil mi?
Canım bana ebe, bebeğim doğduğunda 60cc süt olması normal bir öğünde demişti. Bu durumda seninki çok iyi değil mi?
Saat 23 te uyumak icin gittim bebegi anneme birakip. Esim de bana kiyamamis buzluktan sut cikarmis biberonlar bebege vermisler ama 40 cc icip gerisini icmemis. Annem bebegi yanima uyurken getirdi. Sonra uyandi bebek beni gordu ortaligi yirtiyor katildi kaldi. Aldim mememi verdim, biberonda kalan sutde bosa gitmesin dedim memeden ayirip o sutu vermeye calistim. Katiyen biberonu almadigi gibi aglamakdan tekrar katildi.
Ya biberon reddediyor ya beni ozlrmisti. Umarim biberon reddetmiyordur
Kız 2 numara biberon kullanıyorsun. Kendini düşünsene. Pipetle bir şey içsen. Sonra pipet tikansa damla damla gelse. Dev etmek ister misin? Valla ben pipeti değiştirmek isterim.
Benim oğlan emiyor. Arada biberon veriyoruz. 1 numarayı dinleme dinleme verdigimiz halde biberondan sonra meme istemiyor sinirleniyor.
O kadar akıllılar ki. Daha 3 günlükken biberon dan hızlı geliyor diye beni emmek istemiyordu süt olduğu halde. Biberonu bıraktırınca adam akıllı emmeye başladı
Bi de biberon markasi da önemli bence.. Aventi denemedim ama nasil akiyor bilmiyorum.. Mamajoo gayet iyi akiyo bence.. Musluk gibi değil.. Ince sızıntı gibi akıyor.. Wee baby bildigin musluk.. Sadece ikisini gördüm digerlerini bilemiyorum tabiki..
Yok mu bana fikir verebilcek birisi.. Ölçüleri bildircem kadına birazdan.. Ne dicemi bilmiyorum
Berikko cnm sen gunde toplam kac cc vrriyosun ve kac seferde veriyosun?Bi de biberon markasi da önemli bence.. Aventi denemedim ama nasil akiyor bilmiyorum.. Mamajoo gayet iyi akiyo bence.. Musluk gibi değil.. Ince sızıntı gibi akıyor.. Wee baby bildigin musluk.. Sadece ikisini gördüm digerlerini bilemiyorum tabiki..
Yok mu bana fikir verebilcek birisi.. Ölçüleri bildircem kadına birazdan.. Ne dicemi bilmiyorum
Kizariklik yok derisiyle ayni renk baknca anlasilmiyo ama dokununca sert kurumus bi halde. Alerji olursunda gecerken kurur ya onun gbi. Nemlendircem evet bakalm gececek mi takipteyim.Egzama kızarır kuru olur hafif pullanma olur. Doktora gittiğinde göster ama kafana takip canını sıkma. Orayı nemlendir.
Ya moralim cok bozuk bebegim meme reddi yasiyor galiba ne zaman kucagima alip emzircek olsam basiyor cigligi bundan once hep meme isteyen bebek gitti resmen ne yapabilirim biberon mamada hic vermiyorum yalniz sutum tanzikli geldigi icin genzine gidiuordu acaba ondan dolayimi oldu ki duzelirmi ki bi arada 2 aylik olcaz
Ben kucakta uyutuyorum yaa.. Dayanamiyorum... Evi bastan sona geziyoruz uyuyana kadarbenim hem kollar hem bacaklar pert
Berikko firsatin olur mu bilmem ama o sutu artirabilirsin. Eymen emdikten sonra 1 saat gecince pompa yap sonra eymeni emzir tekrar pompa yap seklinde bir duzen kurarsan memeye daha fazla ihtiyac sinyali gidince artacaktir buyuk ihtimalle.Bide bu dedigim ccler her meme zamani olmuyo.. Aradan 4 saati gecirince cikiyo.. 2 saat sonra hadi 3 saat sonra dolsa neyse.. 4 saat sonra anca doluyo..bazen yemek yiyemedigim su icemedigim zaman 30cc anca oluyo
Mesela 80 cc dun çıktı.. Ama oglen 2den gece 2ye anca çıkan buydu.. Sagamadm eymende emmedi.. Gaz sancisiyla uğraştık
mamada zaten sut proteını var cocuk doktoruna gıttın onlarda anlıyor bazıları eger alerjısı varsa ozel mamalar var onlar kullanılıyor annede dıyete gırıyorŞuan için yazdiklariniz içinde kanlı kaka yok doktora gitmedim.yasadigim şehir de alerji bölümü olmadığı için kendim araştırıp ona gore yönlenmek istiyorum.cocuk doktoru anlar mı onu da bilmiyorum.bir de anne sütü yanında mama kullanıyorum acaba bu belirtiler mama da yapar mı bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?