2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dogal emzirmeyi dene birde. Bn oylebasarmistim

Yaa eymen aslnda oyle emmek istio gibiydi.. Ayaklar bacaklarimin arasından salininca daha rahat emiyodu.. Ve niyeyse bana da cidden digerlerinden cok en guzel gelen emzirme sekli bu gibi geldi.. Zaten eymene kiziyodum severken yatarak yemek yenmez diye

Canım bana ebe, bebeğim doğduğunda 60cc süt olması normal bir öğünde demişti. Bu durumda seninki çok iyi değil mi?

Bide bu dedigim ccler her meme zamani olmuyo.. Aradan 4 saati gecirince cikiyo.. 2 saat sonra hadi 3 saat sonra dolsa neyse.. 4 saat sonra anca doluyo.. bazen yemek yiyemedigim su icemedigim zaman 30cc anca oluyo
Mesela 80 cc dun çıktı.. Ama oglen 2den gece 2ye anca çıkan buydu.. Sagamadm eymende emmedi.. Gaz sancisiyla uğraştık

Millet uzaya çıkmış eymen dicemm.. Bak bak gör dicem.. Herkes biberon redddediyor bizimki meme var onu reddediyo dicem.. Paylıycam onu bi
Ne kadat guzel bi derdin var axel.. Bence sukret.. İse baslayinca biberona da alışır merak etme.. Insanoglu nelere alismiyor ki

Zorlansa belli etmez mi.. Mesela memede zorlaninca belli ediyo bogulur gibi oluyo filan.. Eymen biberonla gayet rahat içiyor.. 1 numarayi da bi haftadr veriyorumm valla ayni vakitte bitio 2 numarali başlıkla ilk baslarda zorlanmıştı 2numarayla da o zmn daha minnakti.. Cok uzun sürüyordu biberonla vermek.. Ama simdi çops çops içiyor.. Agzindan aliyorum biberonu vermiyo.. Eymene 200 cc versem onu da içer eminim eymen pipeti degistirmez direkt deler o pipeti agzina ruzgar degsin acio hemen

O kadar akıllılar ki. Daha 3 günlükken biberon dan hızlı geliyor diye beni emmek istemiyordu süt olduğu halde. Biberonu bıraktırınca adam akıllı emmeye başladı

Bi de biberon markasi da önemli bence.. Aventi denemedim ama nasil akiyor bilmiyorum.. Mamajoo gayet iyi akiyo bence.. Musluk gibi değil.. Ince sızıntı gibi akıyor.. Wee baby bildigin musluk.. Sadece ikisini gördüm digerlerini bilemiyorum tabiki..

Yok mu bana fikir verebilcek birisi.. Ölçüleri bildircem kadına birazdan.. Ne dicemi bilmiyorum

Aventin akisi iyi.1 numara olani yani.Salliyosun mama hazirlarken 1 damla cikmiyo.

Berikko cnm sen gunde toplam kac cc vrriyosun ve kac seferde veriyosun?

Egzama kızarır kuru olur hafif pullanma olur. Doktora gittiğinde göster ama kafana takip canını sıkma. Orayı nemlendir.
Kizariklik yok derisiyle ayni renk baknca anlasilmiyo ama dokununca sert kurumus bi halde. Alerji olursunda gecerken kurur ya onun gbi. Nemlendircem evet bakalm gececek mi takipteyim.

Tazyikten dolayıdır. Emzirmeden önce biraz sağman lazım tazyiği gitsin. Makas yöntemini de deneyebilirsin bi de geriye doğru yatarak emzirmeyi tavsiye ediyorlar.

Ben kucakta uyutuyorum yaa.. Dayanamiyorum... Evi bastan sona geziyoruz uyuyana kadar benim hem kollar hem bacaklar pert

Bende ağladımı hemen kucağıma alıyorum ilk üç ay güvenli bağlanma oluyormuş daha özgüvenli bi birey olarak yetişiyormuş pedagoglar öyle diyor. 4. Aydan sonra uyku eğitimine başlanıyor diye biliyorum

Berikko firsatin olur mu bilmem ama o sutu artirabilirsin. Eymen emdikten sonra 1 saat gecince pompa yap sonra eymeni emzir tekrar pompa yap seklinde bir duzen kurarsan memeye daha fazla ihtiyac sinyali gidince artacaktir buyuk ihtimalle.
Ama tek basina oldugun icin pompa isi zorlayici olabilir. Benim ki sadece bir fikir.

mamada zaten sut proteını var cocuk doktoruna gıttın onlarda anlıyor bazıları eger alerjısı varsa ozel mamalar var onlar kullanılıyor annede dıyete gırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…