Yaa cidden mi Emre zaten koala gibi dahada alisirsa besige hic alistiramicam ama gece cok rahatlik.Dolan memeyi hem emiyo hem de ben yatis pozisyonunda ayakta durmuyorum.Digeri biraz garipsese de gerci o zaten nazli aliyo memeyi insallah alisir.Benim kızımda öyle emmeyi çok seviyor uykuya geçişi çok kolay oluyor gece uyanıp emzirmek dr kolay oluyor tek sorun kokuna alışıyor
Hani demistim ya acaba var midir benim oglanda diye,gecen kontrolde sordum acaba sut alerjisi mi vr diye ,doktor esime donup Allah kolaylik versin size dediAlerjiyi doktor değerlendirir. Diğer alerjiler için bir şey diyemem ama süt alerjisini bilirler.
Siz kendiniz yonlenmeden önce doktor değerlendirsin.
Kanlı kaka en belirgin özelliği. Diğer belirtiler çok genel şeyler. Bebeklar sumugunu geniz akıntısını yutar kakada mukus olarak çıkar. Kakada kan haricindeki durumlar önsüt fazlaliginda da yaşanır.
59 cm 5 kg. zayıf duruyor benimki. 52 cm doğmuştuKızlar 2 aylık kız bebeklerde boy kilo durumunuz nedir kızım kısa gibi geliyorda
Kakadan sonra yıkıyorum. sonra da aralarını açıp ıslak pamukla siliyorum. Kıvranıyor ayaklarını kitliyor o yüzden bizim de kaka temizliğimiz çok uzun sürüyorKız anneleri bebegin vajinasini nasıl temizliyorsunuz benimki dokundurmuyor bacaklarını kitliyorkaka yaptığı zaman illa ki bulaşıyor ve temizlemek uzun suruyor açmadığı için
Ben de öyle emzirmeyi çok istiyorum ya kızım bu aralar pek emmek istemiyor. Gece emiyor gündüz istemiyor. Sanki bana olan bağı azalmış gibi hissettiğim için üzülüyorum. Keşke öyle emse de kokuma alışsaBenim kızımda öyle emmeyi çok seviyor uykuya geçişi çok kolay oluyor gece uyanıp emzirmek dr kolay oluyor tek sorun kokuna alışıyor
Gecen sali karma asi ve zaturre asisi oldu iki bacagindan...iki gun huysuzdu ates olmadi...yarinda verem asisi var...sanirim atesi verem asisi yapıyormuş...Kızlar 2 ay lik aşısı yaptiraniniz var mı bizim çarşamba günü olacak çok zor 2.aylik aşıları diyorlar ateş falan tutuyormuş birde bebislerin kilolari nasıl biz tek anne sütü ile az alıyor gibi me geliyor çarşamba belli olur gercide
Benim ateş olmadı çok şükür. Büyük oğlumda da olmamıştı. Her bebek de olmuyorKızlar 2 ay lik aşısı yaptiraniniz var mı bizim çarşamba günü olacak çok zor 2.aylik aşıları diyorlar ateş falan tutuyormuş birde bebislerin kilolari nasıl biz tek anne sütü ile az alıyor gibi me geliyor çarşamba belli olur gercide
Eldiveni 2.aydan sonra çıkardım ben. Ellerini izlemeye başlıyorlar çünkü 2.aydan sonra.Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
canm gece ateşlendi 38.6 yi görünce acile gittik fitil verdiler sabah ta poliklinige gittik öksürmeye başlamıştı buhar verdi idrar tahlili verdik sonucu almadık daha bakalm . boğazı iyi ama ateş hala devam ediyor . burnu da tıkanıyor . iki ayrı buhar yazmış ventolini verdm diğerini vermedmNasıl oldu kuzucuk?
Okadar dunya kadar emziren ariadasim oldu kimse boyle biseyden bahsetmedi meme reddiymis,almiyormus.
Pompa olarak ta lansinoh almistim.Dusurdum bozmustum.E bebek sagolsun ya yenisini verelim ya da o fiyata hediyr ceki verelim demisti.Gidip gelmesi uzun surer diye e bebegin el pompasini aldim.Ne gogus ucu acisi ne bisey.
Yatarak emzirmr nasil oluyor ?
Yatark denedim demin.. Beceremedm tam yaa
Aynı şekilde tut bırak tut bırak benimki de. Kızıyor istediği miktarda gelmiyor diye süt... ya çok fazla geliyor ya da az sanırım.
Ben de yatarak emzirmek istiyorum. Benimde dinlendriyor ama benimli de yatarak emmiyor. Ya da ben tam beceremiyorum. Nasıl bir tekniği var ki?
Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Allah sifa versin insallah çabucak iyi olurcanm gece ateşlendi 38.6 yi görünce acile gittik fitil verdiler sabah ta poliklinige gittik öksürmeye başlamıştı buhar verdi idrar tahlili verdik sonucu almadık daha bakalm . boğazı iyi ama ateş hala devam ediyor . burnu da tıkanıyor . iki ayrı buhar yazmış ventolini verdm diğerini vermedm
Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Benim ki erkek o da izin vermiyo. Ben kaka yaptığında eğer o gün banyo yapmamışsa banyo yaptırıyorum ya da musluğun önüne götürüyorum hemen. Yoksa ıslak mendille temizlenecek gibi değil. Musluk benim çok kolayima geliyo. Bebeğim de suyu seviyo.Kız anneleri bebegin vajinasini nasıl temizliyorsunuz benimki dokundurmuyor bacaklarını kitliyorkaka yaptığı zaman illa ki bulaşıyor ve temizlemek uzun suruyor açmadığı için
Canım biz bugün 50 günlük olduk. İki aylık olunca tırnaklarını kesip cikaricam. Bana kalsa ilk gün takip sonra tırnakları keser cikarirdim . Nedenini bilmiyorum ama erken tırnak kesmek doğru bulunmuyo. Araştırdım olumsuz birşeye de rastlamadım ama 10 gün sonra kesip eldivenleri kaldjricam.Eldiven giydiriyomusunuz ? Gecen kontrolde doktor giydirmeyin dedi ama eller buz gibi.Napicagimi sasirdim.
Eğer rahatlığa alışmaz her defasında beşiğe koyarsan sorun yok ama ben emzirirken gece uykuya dalıyorumYaa cidden mi Emre zaten koala gibi dahada alisirsa besige hic alistiramicam ama gece cok rahatlik.Dolan memeyi hem emiyo hem de ben yatis pozisyonunda ayakta durmuyorum.Digeri biraz garipsese de gerci o zaten nazli aliyo memeyi insallah alisir.
Berikko cnm sen gunde toplam kac cc vrriyosun ve kac seferde veriyosun?
Normal doğum sonrası ilişki yaşayan var m? Ben hala cesaret edemedim, bide sürekli vajenden gaz gelmesi hala oranın toparlanmadığını düşündürüyor. 2 ay olacak doğuma, bu hafta kadın doğuma kontrole gideceğim.
Eğer vajende genişleme varsa nasıl bir yol izleriz bilmiyorm, internette gaz çıkması vajinal genişlemeden dolayı yazıyor :/
Canım yanlış ölçülebilir bir de mesela bir hafta uzar sonra iki hafta uzamaz öyle de olabilir
Valla bizimde bu ara artti mama miktari büyüyor heralde. Bende gunde 3 kere 120 cc veriyorum. Bazen 4 kere verdigim oluyor. 30 la baslamistk 40-50-60-90-100-120 oldu simdi bakalm bu kaca kadar gidecek. Zamanla azalir saniyordum iyice arttiValla her memeden sonra 90cc içiyor.. Versem daha da içer.. Gunde 3 defa veriyorum.. Geceleri de nadir veriyorum.. Bide eymen o kadar zayif ki bu kadar yemeye.. 3 aydir hep mama verdim yani.. Ilk baslarda süt yeterken gunde bi defa 30 veya 40 veriodum.. Simdi doymuyor belli yaniçığlığı basıyor surekli süt aksin istio
Berikko 60 cm diye ölçü verirdim ben olsam. Çünkü bebek kıyafetleri yıkayınca çekiyor. Baktın uzun oldu, pantolonun paçasını içe kıvırıp tutturabilirsin, küçük olursa ona çare yok.Demin kayinvalidemle olctuk 56 57 gibi sanki.. Demekki uzamis da tam belirleyemedik galiba.. Aslnda bana da öyle gelio.. Sanki anne karnindaki gibi gelisimleri ilerliyo bi hafta fiziksel bi hafta mental gelisimleri oluyordu ayni onun gibi.. Gecen eymenin kafasini duzeltmek icin hep bi yone yatirdim iki hafta.. Bi sabah uyandik bi baktim kafasi düzelmiş.. Aslnda bence bi anda oluyo fiziksel gelisimleri ama biz ne zmn buyuyceni kestiremedgmz icin tedbirli oluyoruz.. Boyu da sabah emzirmeye cabalarken sanki uzadin oglum diye icimden geçirdim ama hemen heveslenmiyim.diye dillendirmedim.. Anneler anliyo galiba cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?