2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben bir çay kaşığı verdim,siz ne kadar verdiniz aynı saatte vurulmusuz,ama kesintisiz uyuyamadık biz.anca kucakta kestire kestire..
Evet bir çay kaşığı verdim, 6 saatte bir verilebiliyor ama ben iyice miz miz olana kadar bekleyip verecegim.bizimkide aynı sadece kucakta uyuyor bıraktığım an ağlıyor bugün böyle olsunda yarin daha iyi olurlar.

2. ay aşıları ya da rota bebeklerinizde ne etkiler yaptı kizlar..bizimki gaz ata ata bir hal oldu,saatlerdir uyumuyor..gözleri kapalı sesler çıkartıyor..
Bizde çarşamba günü olduk ateş yaptı kolu bacağı çok ağrıdı sabah 10 da vuruldu 9 gibi calpol verdim 1 çay kaşığı uyudu hemen o gün baya ağrısı vardı uyuyamamıştı hiç ama gece iyi uyudu ertesi gün de biraz mızmızlandı 3. Gün bugün daha ıyiyiz ağrıları geçti ateş de olmadı

Salı günü sünnet olduk biz kızlar Öncesinde çok tedirgindim, baya tepkide gördük eşimle ailelerimzden bu ne acele nasıl kıyarsınız vs die hatta kendimi çok kötü hissettim hatta vazgeçtim bi ama oldu da bitti maşallah Sünnet olurken ilk iğne harici çok rahattı mamasını yedi öyle yattı yavrum. Ilk gece ilk çişini yaparken çok ağladı o kadar şuan da da normale döndü pipisi de iyilesiyor gun gectikce .

Benm ikinci bebeğim ama ilkinde gaz sorunu olmadi hiç o yüzden acemi sayılırım

Hayırlı olsun cnm. Biz on günlükken yaptırdık eşim annesine söyledi kadının üzüntüden tansiyonu falan fırladı yok yok kesin değil zaten dedim. Kontorole gidioz deyip sünnet olup geldik kimsenin haberi olmadan. Aile hekimi bana sorarsanız yaptirmayin dedi. Niye dedim zarari mi var. Hayır faydası bile var ama acele etmeyin bence dedi . Çocuk doktoru sünnet olduğunu görünce tebrik etti en iyisini yaptınız dedi.

Mastit belirtisi olarak tek goguse giren agri olabilir mi ? 3 saattit ara ara agri giriyor sag gogsume
Canım olabilir tabi ama agrıya eslik eden kızarıklık göğüste sertlik veya kitle olursa ates titreme varsa mastit oluyor. Sadece sertlik yada agrı kanal tıkanması olabilir. Masajla emzirmeyle sağmayla gecer.

Hayırlı olsun bizde 40 günlüktü yaptirdik .iyi oldu iyi bebekken cikarttik aradan sonrasi tranvaya gerek yok

En güzelini yapmışsın kimse bilmeden . Bizim öyle degilki sağır sultan herşeyimizi duyuyo. Her kafadan bir ses. Allahtan eşim taviz vermiyo ben biraz sessizim ama o kararlı tavırlı

Ben bilemedim bunu yaa herkes çok sert diyo benim yumuşak sağınca sert diyenlerde kaç cc çıkıyor merak ediyorum doğrusu

Valla benim sertlesince çok süt oluyo.. Sütü bol olmayanlarin bnce sertlesince sütü fazla geliyor.. Sütü fazla olanlarin sertlesmesine gerek kalmiyo tabi bu benim tezim ama emzirdikce surekli meme yumusar. Sertlesmesine izin vermemel lazim.. Bizim uşak artik uykulari duzene girmeye basladi cok şükür benim memeleri naapcam bilmiyorm.. Uyudukca filan sagcam sürekli

Artık bende 3. Ay kontrolunde yaptırırım göz testini. Çok şükür sizin iyi çıkmış inşallah bizimkinde de bir sorun çıkmaz Çok ağlıyorlar mı bebekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…