Evet bir çay kaşığı verdim, 6 saatte bir verilebiliyor ama ben iyice miz miz olana kadar bekleyip verecegim.bizimkide aynı sadece kucakta uyuyor bıraktığım an ağlıyor bugün böyle olsunda yarin daha iyi olurlar.
2. ay aşıları ya da rota bebeklerinizde ne etkiler yaptı kizlar..bizimki gaz ata ata bir hal oldu,saatlerdir uyumuyor..gözleri kapalı sesler çıkartıyor..
Simdi bunu sormak icin girdim siteye.
Sabah 10da aşı oldu saat 2de başladı ciyak ciyak ağlamaya kolu bacagimi bilmem ama 4 gün önceki gaz sıkışması gibiydi.biogaia verdim banamisin demedi 1 kaşık calpol verdim 3 saat uyudu bence agrisi vardı calpolle rahatladı.simdi yine mizmiz saat 11 gibi gecmezse bir kaşık daha vericem bugünü bi atlatalim yarına agrisi olmaz inşallah
Bizde çarşamba günü olduk ateş yaptı kolu bacağı çok ağrıdı sabah 10 da vuruldu 9 gibi calpol verdim 1 çay kaşığı uyudu hemen o gün baya ağrısı vardı uyuyamamıştı hiç ama gece iyi uyudu ertesi gün de biraz mızmızlandı 3. Gün bugün daha ıyiyiz ağrıları geçti ateş de olmadı
Salı günü sünnet olduk biz kızlar Öncesinde çok tedirgindim, baya tepkide gördük eşimle ailelerimzden bu ne acele nasıl kıyarsınız vs die hatta kendimi çok kötü hissettim hatta vazgeçtim bi ama oldu da bitti maşallah Sünnet olurken ilk iğne harici çok rahattı mamasını yedi öyle yattı yavrum. Ilk gece ilk çişini yaparken çok ağladı o kadar şuan da da normale döndü pipisi de iyilesiyor gun gectikce .
Evet ya kış sebzeleri gerçekten öyle, gazlı gazlı. Yani yediklerinle alakası yok dedi doktor en son ama ben de dikkat etmeye çalılıyorum. Benim ilk bebeğim. Senin kadar tecrübem yok. Ne zaman geçecek bu gaz sorunu acaba ortalama? 3 ay diyor herkes.
Salı günü sünnet olduk biz kızlar Öncesinde çok tedirgindim, baya tepkide gördük eşimle ailelerimzden bu ne acele nasıl kıyarsınız vs die hatta kendimi çok kötü hissettim hatta vazgeçtim bi ama oldu da bitti maşallah Sünnet olurken ilk iğne harici çok rahattı mamasını yedi öyle yattı yavrum. Ilk gece ilk çişini yaparken çok ağladı o kadar şuan da da normale döndü pipisi de iyilesiyor gun gectikce .
Hayırlı olsun cnm. Biz on günlükken yaptırdık eşim annesine söyledi kadının üzüntüden tansiyonu falan fırladı yok yok kesin değil zaten dedim. Kontorole gidioz deyip sünnet olup geldik kimsenin haberi olmadan. Aile hekimi bana sorarsanız yaptirmayin dedi. Niye dedim zarari mi var. Hayır faydası bile var ama acele etmeyin bence dedi . Çocuk doktoru sünnet olduğunu görünce tebrik etti en iyisini yaptınız dedi.
Canım olabilir tabi ama agrıya eslik eden kızarıklık göğüste sertlik veya kitle olursa ates titreme varsa mastit oluyor. Sadece sertlik yada agrı kanal tıkanması olabilir. Masajla emzirmeyle sağmayla gecer.
Hayırlı olsun cnm. Biz on günlükken yaptırdık eşim annesine söyledi kadının üzüntüden tansiyonu falan fırladı yok yok kesin değil zaten dedim. Kontorole gidioz deyip sünnet olup geldik kimsenin haberi olmadan. Aile hekimi bana sorarsanız yaptirmayin dedi. Niye dedim zarari mi var. Hayır faydası bile var ama acele etmeyin bence dedi . Çocuk doktoru sünnet olduğunu görünce tebrik etti en iyisini yaptınız dedi.
En güzelini yapmışsın kimse bilmeden . Bizim öyle degilki sağır sultan herşeyimizi duyuyo. Her kafadan bir ses. Allahtan eşim taviz vermiyo ben biraz sessizim ama o kararlı tavırlı
Valla benim sertlesince çok süt oluyo.. Sütü bol olmayanlarin bnce sertlesince sütü fazla geliyor.. Sütü fazla olanlarin sertlesmesine gerek kalmiyo tabi bu benim tezim ama emzirdikce surekli meme yumusar. Sertlesmesine izin vermemel lazim.. Bizim uşak artik uykulari duzene girmeye basladi cok şükür benim memeleri naapcam bilmiyorm.. Uyudukca filan sagcam sürekli
2. ay aşıları ya da rota bebeklerinizde ne etkiler yaptı kizlar..bizimki gaz ata ata bir hal oldu,saatlerdir uyumuyor..gözleri kapalı sesler çıkartıyor..
Canm benim doktorum cagirdi 2.ayda goz ve kalca kontrolu olcak dedi gittim. Ama istersen 3.ayda getirebilirsin goz icin dedi doktor. Bence 3.ayda git goz doktoru cunku 3.ayda daha iyi anlasiliyo dedi. Takip edip etmedigini cok anlayamayiz 2.ayda dedi. Ama cihazlarla olcum filan yapti takibi siz evde kendiniz de anlayabilirsiniz dedi. Ama bebegm takip ediyo zaten