2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canm gazının çıktığından emin ol. Aynısı bizdede hala oluo iki buçuk aylik oldu. Emziriyorum gazını çıkartıyorum hala huzursuz ayağa kalkıp dolaşarak gazını çıkarmaya calisiyorim ayakta gezerken daha iyi cikio. Gazi olunca asla huzuru olmuo ilk bebeğimde gaz nedir bilmeden büyüttüm . İkinc bebeğim acayip gazlı çıktı. Fasülye nohut mercimek bulgur hayatıma giriş yapmadı yoğurt ve ayran tuketmiyorum eğer yoğurtlu bişey yesem yada ayran içsem çocuk bı gün boyunca kıvranıyor. Yemek cesitlerim çok sınırlı kış sebzeleri de hep gaz yapio karnabahar pırasa lahana

Renginden dolayı mı regl gibi değil diye düşünüyorsunuz. Çünkü bana da rengi değişik geldi ama adet oomayi unuttum o yüzden öyle gelmiştir diye düşündüm
Hem renginden hemde regl gibi yoğun değil. Lekelenme şeklinde. Normalde doğumdan sonraki ilk adet kanaması oldukça yoğun gelir. Sonrakiler az gelir. Benimki ise sadece leke. Ama bitmiyor.

Renginden dolayı mı regl gibi değil diye düşünüyorsunuz. Çünkü bana da rengi değişik geldi ama adet oomayi unuttum o yüzden öyle gelmiştir diye düşündüm
Benim cok yogun ve kirmizi oldu ilk reglim...bakalim onumuzdeki ay nasil olcak...surekli ped degistim durdum...normalde günde 2 ped degisirdim

Ben de dikkat ediyordum ama çok ilginç. Bu kez sertlik şişme olmadı. Ateş titreme. Göğüste acı.
Dün kabus gibiydi. Bugün ise daha iyiyim. göğüsün bir bölgesi kızarmış hafif sertlik var ama öyle düğüm ya da taşlaşma yok.
Buyukte çok sık olurdu. Baktım sertleşmiş hemen emzirir sağar toparlardim. Ateş bir defa olmustu. Ama bunda her tikanmada ateş oluyor. Benim öyle çok çok da sütüm yok aslında.
Geçen süt tazyikli gelirken çocuk yutmakta zorlandı. Annem masallah maşallah diyordu. Ya anne ben emzirirken gelmesen mi öyle bir maşallah diyorsun ki korkuyorum mastit edeceksin beni, dedim. Oldum

Mastit konusunda genelde nazar büyük etken . Önceden inanmazdim bu kadar ama gerçek. Bende ateş bı kere olmuştu ilk oğlumda. Hep şişme yer yer beze gibi sertlikler olurdu süt boşalınca geçerdi. Geçmiş olsun sanada

Teşekkür ederim canım mahvoldum yataktan çıkamıyorum.deli gibi ter atıyorum.

Kızım nezle oldu Burnu akıyor,çok az öksürük ve hapşırıkta var..İki aylık kontrol için önce doktora gittik,nezle konusunda ciğerler temiz,sık sık burnunu temizleyin dedi.Sonra sağlık ocağına gittik kilo boy ölçümü yapıldı.3 asi bir de rota yapıldı.İnsallah atesi çıkmaz,stresle beklemek çok zor

Geldi mi her şey üst üste geliyor,önce gogsumdeki sertlik ağrı derken,şimdi kızımın nezlesi

Sağol canım. Bir arkadaşımın bebeği sessiz sakin geceleri hep uyurdu da. En son gördüğüm bebek oydu. O aklıma geliyor hep.

Evet ya kış sebzeleri gerçekten öyle, gazlı gazlı. Yani yediklerinle alakası yok dedi doktor en son ama ben de dikkat etmeye çalılıyorum. Benim ilk bebeğim. Senin kadar tecrübem yok. Ne zaman geçecek bu gaz sorunu acaba ortalama? 3 ay diyor herkes.

2. ay aşıları ya da rota bebeklerinizde ne etkiler yaptı kizlar..bizimki gaz ata ata bir hal oldu,saatlerdir uyumuyor..gözleri kapalı sesler çıkartıyor..
Simdi bunu sormak icin girdim siteye.
Sabah 10da aşı oldu saat 2de başladı ciyak ciyak ağlamaya kolu bacagimi bilmem ama 4 gün önceki gaz sıkışması gibiydi.biogaia verdim banamisin demedi 1 kaşık calpol verdim 3 saat uyudu bence agrisi vardı calpolle rahatladı.simdi yine mizmiz saat 11 gibi gecmezse bir kaşık daha vericem bugünü bi atlatalim yarına agrisi olmaz inşallah

2. ay aşıları ya da rota bebeklerinizde ne etkiler yaptı kizlar..bizimki gaz ata ata bir hal oldu,saatlerdir uyumuyor..gözleri kapalı sesler çıkartıyor..
Bize gaz yapmadı ama bağırsaklardan sürekli su akar gibi şırıl şırıl ses geldi. Kaka sayısında 1-2 artış oldu. Aşıların ishal yaptığı kulağıma çalınmış bir yerden. Biraz da uyku yaptı bize

Bacağa yapılanlardan biri-hangisi hatırlamıyorum- çok ağrı yapar dedi bizim hemşire. Öyle bir şey olabilir canım

Ben bir çay kaşığı verdim,siz ne kadar verdiniz aynı saatte vurulmusuz,ama kesintisiz uyuyamadık biz.anca kucakta kestire kestire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…