2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Fingerfeed de parmaga surup yalattiriyo musun nasil oluyo
Beslenme sondası parmağa sabitleniyo bebek onu emiyo. İlahi sen
Kizlar geçmiş sayfalarda konuşulmuştu ama bulamadım.en iyi pişik kremi hangisi? Neyi tavsiye edersiniz?
Canım benim bebegin altını sıkı bağlandığım dönem tahriş olmuştu resmen derisi soyuldu ve buna pişik eklendi doktor travazol ve hametan verdi. Travazol u ilk kullanista bile farkı gördüm. Yalnız travazol kortizonlu yani sadece pisikli bölgeye ve pişik geçene kadar kullan ve öyle bol bol sürme.

Sag gogsumde süt gitgide azaliyor.Ne yapmak lazim ? Bir de sut bir gunu bir gununu tutmuyor.Dun gece tum ustum basim islandi bugun sanki cok az var.Bunun artik tamamen beslenmeyle alakali oldugunu dusunuyorum.Kv ile ilunca tum yeme duzenim alt ust oluyo.Kshvaltim 12-1 e kayiyor ve gunde 2 ogune dusuyor.Hani aklina da gelmiyor kizim sen git bisryler atistir,sut gelsin demiyor.Sukur pazar gunu annem.geliyor,yogun kampa alir o beni.Ne varsa kendi annesinden insanin valla.

Kizlar geçmiş sayfalarda konuşulmuştu ama bulamadım.en iyi pişik kremi hangisi? Neyi tavsiye edersiniz?

Ben instagramda rahikimahtumurunleri sayfasi var onun pisik kremini ve bircok urunu kullaniyorum memnunum. Arada da bebeklere ozel zeytinyagi suruyorum donusumlu. Hafif kizarsa pisige donmeden geciyor sukur. Her bezde surmuyorum.

Bepontol baby kullanıyorum iyi geliyor ama çoğu arkadaş hematen ve travazolu önermişti
Ay benim bebecik gazı pırtlatıyor sonra ağlıyor ya biraz ters bi durum değil mi
Makat kısmına bak bi canım çevresi pisik falan olmuş olabilir o yüzden cani aciyordur

Uc gündür oglum o kadar huysuz ki..
Yatmak istemiyor. Kucakta gezmek ya da ayklarnin üstüne bastıralim yürütelim istiyor.
Üst vücudunu ileri dogru atabiliyor artik. Kalkmaya calisiyor
Ben nasil zapdeticem bu cocugu
Bizim bebisler aynı ilerliyor sanırım aynı dert bizde de var sürekli konuş oynat kaldır gezdir diyor yerine koyunca ağlıyor bazen görüntülü olarak annemi arıyorum o konuşuyor ben o sıra işlerimi yapıyorum

Bende granül kullanıyorum sen nasıl kullandın ki ? Acaba bende mı yanlış kullanıyorum

Benim makinada kisa bir program var.Malum hergun yikaniyor kiyafetler sadece kusuk ve çiş oluyor diye onda yikiyodum.60 derece 58 dakika.1 aydir yikama.bitince yanik motor kokusu geliyodu megerse kullanim yanlismis.Bebek camasirlari uzun programda yikanmaliymis

Duru granül kullaniyordum makinayi pert etmis benim yanlis kullanimimdan,sivi deterjan olarak ne onerirsiniz bebekler icin ?
Ben de onu kullanıyorum.nirmal deterjan gözüne koyuyorum.hic üzerini okumadım . Sen nasıl kullandım. Farklı bi kullanma şekli mi varmış
Tamam canım cevaplamissin zaten. Görmemişim cevabı

Benim minnos bebeğim gitti yerine ejderya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…