2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Uc gun once yine pişik belasi buldu oglumu. Gece su topladi kanayacak hale geldi. Misafirlikteydik o sirada bebek hediyesi olarak pisik kremi getirmis satisini yapiyor naturalive diye bi marka. Paketini de hic begenmedim dandik bir seydi. Neyse kullanayım dedim. Surdum uyuttum emmek icin uyandiginda tekrar degistireyim dedim nerdeyse gecmis pisik pembelik kalmis sadece

Kutu kutu depolamayi düşünüyorum

Naturalive dogal bir marka. Sahibi de turk kimya muhendisi bir hanim. Bende de var pisik kremi elimdeki bitince onu da kullanicam. Diger bircok urunlerini de kullaniyorum ozellikle dis macunundan cok memnunum

Aaa ben de öyle kullanıyordum

Sizede hayırlı olsun zera, nerde yaptırdınız Bazı yer genel anestezi yapıyormuş sizinki nasıl oldu.

Selam kizlar
Sol yumurtalikta ovulyasyon gerceklesmis sağ yumurtalikta 7mm dalgali bosluk izleniyor endometri 9.3mm duqlasda maye
Ne demek anlayan varmı

Makatında çatlak olabilir. Kızım da kaka ve gaz yaparken ağlardı makatında çatlak çıktı krem kullanıyoruz
Kakasını az önce yüzüme baka baka sırıtırken yaptı da gaz olayındakini sabah yaşadık, gözle görülür bişey de yok anlamadım.. biraz takip edeyim bir hafta kaldı kontrolümüze

Bebek camasirlari 90 derecede 2.30 saatte yikaniyor normalde mikrobu kirilsin kaynar su olsun diye ama hiç yikadin mi dersen hayir.granul sabun kalıntısı kalmasin diye uzun programda yikanmali yaziyordur.
motor yanik kokusunun onunla ilgili olacağını sanmiyor sabun kalıntısı motora mi gidiyor diye düşündün.camasirlarda sabun kalıntısı kaliyormu.ben bazen 29 dk da 30 derecede yikiyorum ikinci durulama yapiyorum.sivi sabun olduğu için kalinti yok ama cift durulama işime geliyor.birde kurutma makinesinde kuruttugum için isiyada maruz kaliyor yuksek derecede mikrop kırma yerine geçiyor.

Herkesi etiketleyemedim direkt senin yorum uzerindrn gideyim.Granul sabunlarda kisa progran yikanmazmis cunku kiyafetler her ne kadar durulanmis gorunsede durulanmazmis. Bana 2bucuk saatlik progranda yikayacaksin dedi de bizde hergun camasir cikiyo bebelerin.Hergun hergun uzun prog.mi calistiricam

bende 1saat yıkayorum sıcak suda erutıyorum granul sabunu kalıntı kalmıyor

Minoris diye bir marka var icerik olarak temiz .bu ürünleri inceleyen mühendisinoglu diye bir Instagram hesabi var o incelemis hatta takip ettiğim cocuk dr var alifuatserpen oda öneriyor. ben elinde ki bitince bundan alicam.konsantre ürün ve kullanicilarda çok memnun bi bak istersen

Kp dalin almis.Kullanalim dedim artik.Bitsin denerim olmadi.Migroslarda satilan var bi tane adini unuttum.Dedigin gibi icerigi temizmis.Deneye deneye karara varicaz.

Naturalive hem katkısız hem yerli ve helal hassasiyeti olan bir firma :)

Hametan aldım, çok teşekkür ederim Diğer kremi henüz başlangıç gibi olduğundan cesaret edemedim

Bepontol baby kullanıyorum iyi geliyor ama çoğu arkadaş hematen ve travazolu önermişti

Makat kısmına bak bi canım çevresi pisik falan olmuş olabilir o yüzden cani aciyordur
Bende hametan aldım,faydasını kısa sürede görürüz inşallah
Ben instagramda rahikimahtumurunleri sayfasi var onun pisik kremini ve bircok urunu kullaniyorum memnunum. Arada da bebeklere ozel zeytinyagi suruyorum donusumlu. Hafif kizarsa pisige donmeden geciyor sukur. Her bezde surmuyorum.
Tesekkur ederim,hametan aldım ama zeytinyağı konusunda dediğiniz sayfaya bakicam
Canım ben instagramda beyruha diye bi sayfa var katkısız, onun pişik kremini kullanıyorum hiç pişik olmadık
Mustelanin pişik kremini kullanıyorum bende.Bu zamana dek hiç sıkıntı yaşamadım.Acaba bez küçük gelmeye mi başladı,bu durum pişik yapar mı?

Evet bez sıkmaya başlayınca da pişik yapabiliyor.

1 ay önce el tırnağını keserken baş parmağının etini kestim ,agladi ama cabuk sustu.kontrol ediyorum az bi sari kabuk bagladi banyo sonrası düşüyor.bugun etrafı biraz kızarmış.enfeksiyon mu oldu acaba.sali gününe randevu aldim ama varmi bilginiz o arada ne sürsem kim

Kizlar annem bebege isitip dolaba koyup tekrar isittigi anne sutunu vermis. Bozulmus mudur bu sut? Bebegi etkiler mi? Uzerine kustu biraz ama cok mu icti kustu yoksa bozuk oldugu icin mi kustu bilemedim.

Kizlar annem bebege isitip dolaba koyup tekrar isittigi anne sutunu vermis. Bozulmus mudur bu sut? Bebegi etkiler mi? Uzerine kustu biraz ama cok mu icti kustu yoksa bozuk oldugu icin mi kustu bilemedim.
Migdeleri cok hassas zehirlenme olsa 1saat olmadan peynir gibi kusar hepsini.bence sonraki beslenmeye kadar takip et.uyusada uyandirma ama yaklasip bakabilisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…