Ya o zaman biraz daha uğraşım eşim denedi ben denedim bide genzinekaçacak diye korkuyorum hep kaşığı ağzına dökünce tıkandı
Oyle oyle hayatinizdan cikicak ins. Sut verdigin icin bence su an suya ihtiyac yok. Kakasini yapiyor mu su an. Bence yapiyordur senin sutunu aldigi icin.Mamadan sonra veriodum az az.. Bi ara kabizlik cok olunca artirdim.. Simdi versde icmio.. Biberonu sıkıp veriorm agzina çıkarıyor ağzından.. Tahlileri filan çıksın noroloji ve isitme testini de yaptirip doktora gitcez insallah.. Daniscam bende.. Mama vermiyim dedim ama gecen feryat figan.. Mecburen 3x30 veriorum bi gunde.. Ama git gide azaldik sanki.. 3x90dan buna geldik
Oyle oyle hayatinizdan cikicak ins. Sut verdigin icin bence su an suya ihtiyac yok. Kakasini yapiyor mu su an. Bence yapiyordur senin sutunu aldigi icin.
Eymende döküyordu agzindan hep...tukurmedi ama agzindan çıkardı.. 30cc yapiosam 5ini 10unu yemistir heralde.. Sonra alisto kasiga.. Pes etme bence onun iyiligi icin olduğunu düşün.. Simdi kiyamazsan ilerde daha çok uzulursun @Leiyla
Hatta bende onu daniscaktim.. Eymen o kadar alıştı ki kasiga.. Nasil bi yontem izlicem bilmiyorm.. Ilk baslarda kaşık agzina gelene kadar ağlıyordu.. Biraz bekletip veriodum.. Ama sonra cok sinir krizi gibi bisey oldugunu düşünüp çocuğun sinirleriyle oynamiyim dedim.. Şimdi veriyorum kaşıkla ama bu da sanki kolay gibi.. Suyu biberonla veriyorum diliyle itiyor mamayi vermedim daha biberonla hiç.. Ne yapmak gerekir sizce.? Hemen agzina kaşığı dayamak mı yoksa biraz bekletip öyle vermek mi? Bekletince ağlıyor sinirleniyor bayağı.. Etiket yapmadm ama autumun sen daha iyi bilirsin sanrm.. Bebegin ruh sagligiyla oynamak istemiyorm
Yok cnm gribi atessiz 2 gunde atlattik cok sukur. Bu ates karma asinin atesi. Gece 3 kez 38 igorduk. İkisinde calpol verdim birinde veremedim 6 saat dolmadigi icin hastaneey acile gittik. Giderken yolda dustu o da. Fakat yine de cocuk dr u muayene etti. Sikinti yok yarin gece surerse getirin dedi. Neyse ki o sabah bitti. Fakat bebek tam 36 saat uyumadi biz de uyumadik. Perisan oldu kuzum. Bu gece zaten 5 saat uyumus ilk kez. Ben 2 kez kontrol ettim ama saate bakmamistim. Uyuyo diye de uyandirmadim en son niye uyanmio bu cocuk diye baktigimda uykusunda kafasini oraya buraya ceviriordu aldim emzirdim tekrar uyudu. Sabah 2 saat uyanikligin disinda hala uyuyor. Cok yorulmus kuzum. Ama 5 saat boyunca uyanmadi bende uyandirmadim ya sonra cok kizdim kendime. Saate neden bakmadin diye. Sabah 7 de hava karanlik oldugu icin ben hala gece gibi algiladim yorgunluktan. O kadar saat ac kalmamasi lazimdi aslinda.Yaa cok giremiyorum eskisi gibi.. Gecmis olsun.. Grip olmustu dimi? Canını sıkma dicem ama hepimiz herseyi dert etme kapasitesine sahip anneleriz.. Ama bence her hastalığın belli bir süresi oluyo buna kulucka mi deseke ne desek bilemedim.. O sirada vücut savaşıyor sonunda atiliyor vucuttan.. Ben genelde her hastalığı aşırı terleyerek atıyorum.. Tibbi yönü var mi bilmem.. Terledikten sonra dus alinca eskisi gibi oluyorum.. Ama bebislere bunu yapamayiz.. Off hastalaninca naapmak lazim eymen hastalansa naparim bilmiyorum.. Hayirlisiyla bu kışı atlatsak diger kış bu kadar sakinmicam zaten ustunu kalin giydircem zaten hareketli olcak cok usumez
Evet hava makinesi aldikCnm doktor senin bebeğe nebulizator mu aldırdı. Benm iki cocugum da alerjik bebek ikinci kez bronşit oldu o yüzden makina kullanıyoruz. Herkes kullanmiyo yani. Doktor tavsiye ederrse
Evet hava makinesi aldikCnm doktor senin bebeğe nebulizator mu aldırdı. Benm iki cocugum da alerjik bebek ikinci kez bronşit oldu o yüzden makina kullanıyoruz. Herkes kullanmiyo yani. Doktor tavsiye ederrse
Yok canım, koltuk altı emzirme diye gir internet e.Ters emzirme üstüne eğilerekmi
Kaşığı dökme tamamen canım. Bebeği emzirme pozisyonundan daha dik konuma getiriyorsun.Ya o zaman biraz daha uğraşım eşim denedi ben denedim bide genzinekaçacak diye korkuyorum hep kaşığı ağzına dökünce tıkandı
Ben onu pamukcuk diye biliyorum. Bebegin de agzini kontrol et istersen. Karnonatli su ile temizleyince geciyr.Kızlar memenin ucundaki pütürükler varya bir tanesi beyaz olmuş ve emzirirken acıyor. Bu ne ki başına gelen var mı? Nasıl geçecek?
Acaba avent penguen tarzı damlatmazlar için mi diyorlar?? Onda da iyi cekmezse gelmiyor ama çekince çok geliyor.Aynen öyle bende anlamadım o konuyu. Ben alıştırma bardağını sanırım 7 aylık falandı kullandığım da, belki daha büyüktü.
Hastayken 2. ay aşıları vurulmuyor.Bizim ates durumu hala devam ediyor. Ne zaman gececek bu durum? Persembe de verem asisi var. Vallahi korkulu tuyan oldu simdiden sonrasi asilar.
Canim normal kasikla mi veriyorsun? Kasik biberonlardan var onlardan edinmeni tavsiye ederim. Mamasi veya sutu icinde ne vereceksen hazir halde oldugu icin sinirlenip aglamasina firsat olmaz.
Kiinde Squeeze Spoons™ Mama Kaşığı < Kiinde Türkiye
1500 TL ve üzerindeki siparişlerde KARGO BEDAVA Mama Kaşığı Püre haline getirdiğiniz katı gıdaları direkt Kiinde Twist Pouches™ saklama poşetinden bebeğinize Squeeze Spoons™ mama kaşığı ile yedirebilirsiniz! Squeeze Spoons™ mama kaşığını, saklama poşetine takın, hem katı gıdaları rahatlıkla...www.kiindeturkiye.com
Bu marka anne memesini emmeye cok yakinmis. Emme refleksiyle akis saglaniyormus. Normal biberon gibi de olmadigi icin unutmaz memeyi bence. Ama tavsiyem kasik da versen biberon da versen minimum seviyede ver su aralar kafalari cok kolay karisiyor cok kolay da alisiyorlar.
Yok cnm gribi atessiz 2 gunde atlattik cok sukur. Bu ates karma asinin atesi. Gece 3 kez 38 igorduk. İkisinde calpol verdim birinde veremedim 6 saat dolmadigi icin hastaneey acile gittik. Giderken yolda dustu o da. Fakat yine de cocuk dr u muayene etti. Sikinti yok yarin gece surerse getirin dedi. Neyse ki o sabah bitti. Fakat bebek tam 36 saat uyumadi biz de uyumadik. Perisan oldu kuzum. Bu gece zaten 5 saat uyumus ilk kez. Ben 2 kez kontrol ettim ama saate bakmamistim. Uyuyo diye de uyandirmadim en son niye uyanmio bu cocuk diye baktigimda uykusunda kafasini oraya buraya ceviriordu aldim emzirdim tekrar uyudu. Sabah 2 saat uyanikligin disinda hala uyuyor. Cok yorulmus kuzum. Ama 5 saat boyunca uyanmadi bende uyandirmadim ya sonra cok kizdim kendime. Saate neden bakmadin diye. Sabah 7 de hava karanlik oldugu icin ben hala gece gibi algiladim yorgunluktan. O kadar saat ac kalmamasi lazimdi aslinda.
Alistirma bardagindan akmiyormus ve ona gore emzirme yontemi varmis. Emzirme danismanlari paylasiyor da bende o nedenle gecen gun sormustum. Keza ek gida doneminde kullanilan bir seyin su an kullanilmasi bana da abes gelmisti. Zaten cesaret edemedim.
Bana garip geldi vallahi. İki tür var. Bir çekince gelen bir de doğrudan akabilen. Ama hangisi olursa olsun çekince çok geliyor. Aventin bir numaralı biberon ucu daha mantıklıdır alıştırma bardağından.Bende internett okuyup heves etmiştim ona ama demekki o da dediğin gibiyse verimli olmaz bana sağol cnm
Hastaligi grcince vurdular sadece verem kaldi onu da bu sabah vuracaklar.Hastayken 2. ay aşıları vurulmuyor.
Ama onu o kadar güçlü çekemezler ki.Acaba avent penguen tarzı damlatmazlar için mi diyorlar?? Onda da iyi cekmezse gelmiyor ama çekince çok geliyor.
Cevap yazmak istedim izninizle. Ben de bir anneyim bu arada. Bebeğin emme refleksi bi yetiştinden daha güçlüdür. Öyleki emmeyi bırakan bi çocuk yeniden emmek istese ememez, emme refleksi zayıflamıştır çünkü. Yeter ki bebeğin emmesine fırsat tanınsın. Kolaya alıştırılmasın. Akan süt bulursa güçlü emmeyi bırakırlar.Ama onu o kadar güçlü çekemezler ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?