Dun tam 3 ayi doldurduk.
Zaman ne hizli geciyor ya.Daha dun gibi hersey.Cok sukur buyuyorlar.Zorlugu iki kat,cok yoruluyorum ama degiyor herseye.Altlarini sirayla almak bile cok keyifli.Once birini temizliyosun,al gulum ver gulum sira digerine geciyor.
Haftaya sali kontrolleri var.Insallah gelisimleri iyidir.Birbirlerini yakalamalari zor,aralarinda 500-600 gram var ama ikisi de esit kilo alip boy atsin insallah.Gerci Emre ilk ay az uzayip ikinci ay atak yapmisti.Muhtemelen o atagi bu ay Ugur yapti.Normal bir yenidogan boyuna yaklasti.Anasina cekmis
Emreyle daha yolumuz uzun ama olsun.Minyatürüm de kendince büyüyor.En azindan artik parmaklari kibrit çöpünden hallice oldu
Keske bir yerlerden heyet raporu bulabilsem.Aslinda tek olsaydi ucretsiz izin alirdim.Idare ederdik bir sekilde ama hem ev kredisi hem duble bebekle cok zor.Bugun esim yine bezle,mama alicak.250 lira ki smilac kullaniyoruz digerlerine nazaran ucuz icinde biyotin orani yuksek diye
Maddi acidan biz mutsuz olursak bebekler de olur.O yuzden subatta basliyorum ise.Hic gidesim yok ama mecbur.