2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah zorunuzu kolaylastirsin.gercekten zor bi durum. İşte olsan bile aklın tamamen meleklerinde olucak.
Kızlar yarın adet günüm ben testimi tekrarladım biz eşimle silik pembe Bir çizgi gördük fotoğraf da çok belli olmuyo ama var mı sizce
Bana çizgi yok gibi geldi. O bahsettiğiniz çizgiyi gördüm ama o daha çok çizginin çıkması gereken alanın olduğu yeri belirtiyo. Renk alacak malzeme orda olduğu için diye düşünüyorum. Bende de böyle olduğu çoktur ama inşallah umdugunuz gibidir

Ugur 1 hafta guzeĺ emiyor bir hafta reddediyor.Valla bu da farkli bi model.Anlamadim gitti.Gecen hafta hep emdi.3 gundur yine avaz avaz. Birkac aya ek gidaya gecicez bizimki daha karar verecek emsem mi emmesem mi diye

Reddeyişini nerden anlıyorsun? Gazı vardır, acıkmamıştır, karnı ağrımıştır belki.. meme reddine genel olarak fazla takıldık sanki grupta.. biraz daha rahat olmamız lazım bence

Reddeyişini nerden anlıyorsun? Gazı vardır, acıkmamıştır, karnı ağrımıştır belki.. meme reddine genel olarak fazla takıldık sanki grupta.. biraz daha rahat olmamız lazım bence

Hep ayni rutin.4-5 dk emiyor sonra avaz avaz agliyor hatta dolastirip sakinlestirdikten sonra emme pozisyonuna getirdigim an basliyor yine aglamaya.Baska bir sebep varsa da ben anlayamadim dilinden bebenin

Hep ayni rutin.4-5 dk emiyor sonra avaz avaz agliyor hatta dolastirip sakinlestirdikten sonra emme pozisyonuna getirdigim an basliyor yine aglamaya.Baska bir sebep varsa da ben anlayamadim dilinden bebenin

yediklerinle ilgili de olabilir, gaz yapan şeylerden uzak dur.. avaz avaz bağırıyorsa gazı olabilir canım. Ben de toz kimyonu iki gündür herseye döküyorum.. Pırasa, lahana, yoğurt, mandalina herşey gaz yapıyor yaa

Benim digeri zaten asiri gazli.O dediklerini agzima koymuyorum.Yediklerim hep sınırlı seyler.Kimyonun tanesibin cayini bile demliyorum.

Guzel oneri ama oldukc pahali. Hepimizin ulasabilecegi bir fiyati yok. Sahsen ben 480 tl veremem. Daha uygun cozumler uretmek zorundayim ki su an en mantikli gelen eds yontemi.
480 mi aventin biberonu da iyi ona 65 tl verince bile gözüm dönmüştü
Avent natürel dene canım

Kizlar midem bulaniyor 2 seferdir yediklerimi cikardim hep bir kez daha cikarirsam hastaneye gidecegiz esim su an yakinda degil o yuzden hemen gidemedim. Bu halde emzirmemde sorun olmaz degil mi? Hic halim yok ne kadar sutum var surekli cikarmaya bilmiyorum ama emzirmek istiyorum.

Canim grip misin ? Yoksa zehirlenmeden mı şüphe ediyorsun ?

Sen ise baslayinca eds kim yapacak
Benim oğlan da öyle yapıyor sonra geveleye geveleye sonunda ikna oluyor. Gevelerken ağzına bir iki damla akitiyorum. Bir de benden ziyade annemden alıyor biberonu.

Grip yok halsizlik mide bulantisi var bir ara atesim hafif cikti simdi normal. Acaba bir sey mi dokundu yoksa sebep baska mi anlamiyorum. Gece oda cok sicak olmus terlemisim.
Çok geçmiş olsun terle belki üşümüşsündür, zehirlenmelerde ishal de görülüyor yanlış bilmiyorsam inşallah hemen toplarsın

Sen ise baslayinca eds kim yapacak
Benim oğlan da öyle yapıyor sonra geveleye geveleye sonunda ikna oluyor. Gevelerken ağzına bir iki damla akitiyorum. Bir de benden ziyade annemden alıyor biberonu.
Aaa aynı benm bebe benden bıberonu almiyo. Kaynanam verince alıyor sütun kaynağı bizde bilio bebeler çok akıllılar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…