2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun size de, sağma yapacak kadar sütüm yoktu birkaç gündür maalesef ama bebek emdikçe yavaş yavaş düzelmeye başladı benim, antibiyotiğe daha devam ediyorum ben de şu anda.

Canim ya bebek biberoncu bi deneyim dediğin kaşıklarlardaama hiç sanmıyorum ise yararmı ki bide çocuk doymuyor biberiniz sanki

Bende öyle saniyordum.. Gayette doyuyo kaşıkla.. Sen bilirsin ama sonra meme emmezse uzulursun.. Banada dediler bende dedim bisey olmaz diye ama yasayinca anladm

Valla istiyor.. Hatta naapcami bilmiyorum.. Her zmn emmiyor sanki ama emzik gibi tutmak istio surekli.. Cekince uyaniyo

Merhaba arkadaşlar, meme angorjmanı (süt düğümlenmesi) yaşayan oldu mu? Tavsiye edilen herşeyi yaptım ama geçmiyor ağrıdan stresten yoruldum artık. Siz nasıl çözüm buldunuz
Sıcak kompres > masaj > sağma > emzirme> ters emzirme> sağma. Masajı sıcak duşun altinda memeye zeytinyağı sürüp tarakla masaj yapıyorsun. Ama öyle kısa süreli değil baya 15 dk falan. Emzirirken de c tutuş. Bir yandan da düğümleri ov.

Çok geçmiş olsun size de, sağma yapacak kadar sütüm yoktu birkaç gündür maalesef ama bebek emdikçe yavaş yavaş düzelmeye başladı benim, antibiyotiğe daha devam ediyorum ben de şu anda.
Ay ben de geçen hafta çok kötü yakalandım bu duruma ya sana da çok geçmiş olsun, antibiyotik bugün bitti daha. Damlacık damlacık geliyordu benim de sütüm antibiyotiği yarılayınca başladı akmaya çok şükür

Köpüklü kaka ne zaman oluyor her zaman mi? Yediğine ictigine bir dikkat et ne zaman köpüklü çıkıyor diye. Mesela süt urununden sonra mı fındık fıstıkta sonra mi... yoksa hep mi gibi. Ya da mamadan sonra mı...
Kakanin o halinin fotografini çek ve gittiğinde doktora göster.

Ebe bana eğer hasta olursan iyi bişey suyun antikor üretir demişti

Onu takip ettim her zaman köpüklü oluyor, bez sıvı kısmı çekince hardal sarısı partiküllü kaka kalıyor. Doktora telefonda söyledim, bezini getir bi test yapalım dedi, bi şey çıkmadı. istersen biogaia kullan dedi, kullandım ama değişmedi. Gazdan dolayı olduğunu düşünmeye başladım ben.

Benim göğsümde bi noktada demir gibi apse var süt geliyo ama ordn değil prası tıkalı. Ora masajla vs yumuşamıyor. Doktor şırıngayla çekti. İlaç kullanıyrm ama hala sert. Ztn emziremiyorum o göğsü verme dedi doktor. Ters emzirme yapamam malesef. Sağıp döküyorum doldukca. Normal kanallar doluyor . Apseli yer hep taş gibi. Kızarık mor üstü ve ateş gibi titreme yapıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…