Grip yok halsizlik mide bulantisi var bir ara atesim hafif cikti simdi normal. Acaba bir sey mi dokundu yoksa sebep baska mi anlamiyorum. Gece oda cok sicak olmus terlemisim.
yediklerinle ilgili de olabilir, gaz yapan şeylerden uzak dur.. avaz avaz bağırıyorsa gazı olabilir canım. Ben de toz kimyonu iki gündür herseye döküyorum.. Pırasa, lahana, yoğurt, mandalina herşey gaz yapıyor yaa
Sen ise baslayinca eds kim yapacak
Benim oğlan da öyle yapıyor sonra geveleye geveleye sonunda ikna oluyor. Gevelerken ağzına bir iki damla akitiyorum. Bir de benden ziyade annemden alıyor biberonu.
Kizlar midem bulaniyor 2 seferdir yediklerimi cikardim hep bir kez daha cikarirsam hastaneye gidecegiz esim su an yakinda degil o yuzden hemen gidemedim. Bu halde emzirmemde sorun olmaz degil mi? Hic halim yok ne kadar sutum var surekli cikarmaya bilmiyorum ama emzirmek istiyorum.
Kızlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim bebeğim 5-6 saat uyuyor uyandırmıyorum ama artık. Bu arada 2ay 10 günlük falanız.
O süre boyunca emmediği için süt birikiyor haliyle Napıyorsunuz bu durumda ?
Benim bir meme de süt diğerine göre çok az ancak uykudan uyanınca dolu olup bebeği doyuruyor.
Hep ayni rutin.4-5 dk emiyor sonra avaz avaz agliyor hatta dolastirip sakinlestirdikten sonra emme pozisyonuna getirdigim an basliyor yine aglamaya.Baska bir sebep varsa da ben anlayamadim dilinden bebenin
Hep ayni rutin.4-5 dk emiyor sonra avaz avaz agliyor hatta dolastirip sakinlestirdikten sonra emme pozisyonuna getirdigim an basliyor yine aglamaya.Baska bir sebep varsa da ben anlayamadim dilinden bebenin
Bizde de oyle bi durum var. Iki meme arasi surekli degistiriyorum. Bi memede iki dakka emiyo yay gibi geriliyor sonra diger memeye geciyorum. Bu sekilde kizdirmadan istedigi kadar tur atiyor. Aglamaya basladiginda emzirmek imkansiz oluyor ve sakinlestirmek baya zaman aliyor. Biz bu durumu sadece gunduzleri yasiyoruz. Geceleri normal emiyor.
Kızlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim bebeğim 5-6 saat uyuyor uyandırmıyorum ama artık. Bu arada 2ay 10 günlük falanız.
O süre boyunca emmediği için süt birikiyor haliyle Napıyorsunuz bu durumda ?
Benim bir meme de süt diğerine göre çok az ancak uykudan uyanınca dolu olup bebeği doyuruyor.
7 saat falan uyuyor uyanip emip geri uyuyor sabaha kadar süt dolmuş oluyor birini emziriyorum diğerini sagip dolaba atıyorum sağmaya başladığımdan beri süt arttı gibi geliyor bana bu arada 3 aylık oldu
Bende bir iki kere böyle buldum hatta döne döne ince yorganın altına girmiş.kardesim gece bizde kaldı oda oda gezdim acaba o mu aldi dedim aaa yok ben şok geri gittimde yorganin içinden çıktı.halbuki yuzu kapansa ağlar sapkaya bile uyuz oluyor ama totosu ile kaya kaya geziyor.
Bizde de oyle bi durum var. Iki meme arasi surekli degistiriyorum. Bi memede iki dakka emiyo yay gibi geriliyor sonra diger memeye geciyorum. Bu sekilde kizdirmadan istedigi kadar tur atiyor. Aglamaya basladiginda emzirmek imkansiz oluyor ve sakinlestirmek baya zaman aliyor. Biz bu durumu sadece gunduzleri yasiyoruz. Geceleri normal emiyor.