2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Grip yok halsizlik mide bulantisi var bir ara atesim hafif cikti simdi normal. Acaba bir sey mi dokundu yoksa sebep baska mi anlamiyorum. Gece oda cok sicak olmus terlemisim.
Üşütmüş olabilirsin canım zehirlenme de insan kendinden geciyo
Düz yatırdığım yerde geçen bu şekil buldum, çocuk patinaj bile çekiyo bence
Yaa yerimm
Oy güzelim benm masallah sana. Benimki de gece baktım sırt ustuyken yüzüstü donmeye calisio bogulcak diye korkuom sürekli duzeltiom
Bende de aynı korku var düzeltiyorum yanlarına yastık koydum dönmesin diye ama kötü mü yapıyorum bilmiyorum

Hele lahana çok feci.Kv dolmasını yapmış yedim çocuk 2 gün kıvrandı aman diyeyim kızlar

Sen ise baslayinca eds kim yapacak
Benim oğlan da öyle yapıyor sonra geveleye geveleye sonunda ikna oluyor. Gevelerken ağzına bir iki damla akitiyorum. Bir de benden ziyade annemden alıyor biberonu.
Simdi parca parca eds yapsam biberona ya da baska seye faydasi olur mu diye dusunuyorum. Annemden de almiyor. Bir anda dusman oldu.

Sute gecmiyor bu tip durumlar emzirebiirsin. Grip falan olma ya da hava ile bulasabilecek baska hastalik varda diye maske takmani oneririm.

Kızlar bebekleriniz gece kaç saat uyuyor? Benim bebeğim 5-6 saat uyuyor uyandırmıyorum ama artık. Bu arada 2ay 10 günlük falanız.
O süre boyunca emmediği için süt birikiyor haliyle Napıyorsunuz bu durumda ?
Benim bir meme de süt diğerine göre çok az ancak uykudan uyanınca dolu olup bebeği doyuruyor.

Hep ayni rutin.4-5 dk emiyor sonra avaz avaz agliyor hatta dolastirip sakinlestirdikten sonra emme pozisyonuna getirdigim an basliyor yine aglamaya.Baska bir sebep varsa da ben anlayamadim dilinden bebenin

Süt bi anda tazyikli gelince de yapıyorlar. Memeden ayrıldığında bi memeni sıkıp bak ona göre emzirmeden önce biraz sağıp tazyiğini alırsın

Süt bi anda tazyikli gelince de yapıyorlar. Memeden ayrıldığında bi memeni sıkıp bak ona göre emzirmeden önce biraz sağıp tazyiğini alırsın

Cogu zaman tazyikli geliyor malesef hatta ozellikle diger oglani once emzirip tazyigini alip bu bebeye veriyorum o memeyi ama ise yaramiyor.

Hep ayni rutin.4-5 dk emiyor sonra avaz avaz agliyor hatta dolastirip sakinlestirdikten sonra emme pozisyonuna getirdigim an basliyor yine aglamaya.Baska bir sebep varsa da ben anlayamadim dilinden bebenin
Bizde de oyle bi durum var. Iki meme arasi surekli degistiriyorum. Bi memede iki dakka emiyo yay gibi geriliyor sonra diger memeye geciyorum. Bu sekilde kizdirmadan istedigi kadar tur atiyor. Aglamaya basladiginda emzirmek imkansiz oluyor ve sakinlestirmek baya zaman aliyor. Biz bu durumu sadece gunduzleri yasiyoruz. Geceleri normal emiyor.

7 saat falan uyuyor uyanip emip geri uyuyor sabaha kadar süt dolmuş oluyor birini emziriyorum diğerini sagip dolaba atıyorum sağmaya başladığımdan beri süt arttı gibi geliyor bana bu arada 3 aylık oldu

Hepimize mutlu sağlıklı bir yıl olmasını dilerim.minnoşlarin huzurla kolaylıkla bol uykuyla geçirecekleri güzel bir sene

Düz yatırdığım yerde geçen bu şekil buldum, çocuk patinaj bile çekiyo bence

Bende bir iki kere böyle buldum hatta döne döne ince yorganın altına girmiş.kardesim gece bizde kaldı oda oda gezdim acaba o mu aldi dedim aaa yok ben şok geri gittimde yorganin içinden çıktı.halbuki yuzu kapansa ağlar sapkaya bile uyuz oluyor ama totosu ile kaya kaya geziyor.

Bizde yaşıyoruz bunu ara ara ama hep 10 dk çığlık çığlığa aglamanin sonu gök gürültülü bi geğirme oluyor,bizdeki gaz birikmesi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…