Ben uykumdan feragat edip sığamıyorum ya aslında mochi var birini emerken digerine taksam olurda uyku haliyle açamıyorum gozumu. Gündüzleri nasil senin bebis hera uyku konusunda7 saat falan uyuyor uyanip emip geri uyuyor sabaha kadar süt dolmuş oluyor birini emziriyorum diğerini sagip dolaba atıyorum sağmaya başladığımdan beri süt arttı gibi geliyor bana bu arada 3 aylık oldu
Bizde sargı bezini salyangoz gibi dolayip göbek deliği üstüne koyariz yüzük der buna büyükler.bizdeki amaç göbek deliği dışa değil içe doğru olsun estetik dursun.bence sizdede ise yarar ama 10-15 gün hergün yapman lazım ki sonuç alabilirsiniz.Valla ya ne cektim ki hala gun icinde devam etmiyor degil gaz sancisi.Gobegi hala cikik.Bi ara para yapistirdim yegenimde ise yaramisti ama sonra korktum.cok ufak bir de enfeksiyon kaparsa vicdan azabindan nolurum diyr.Kendi doktorumuz iceri girecrk diyor,baska doktor 1 bucuk santimden yuksekse operasyon gerekli diyor.Kv ipten yuvarlak bisey yapti.Onu yapistirmayi dusunuyorum.Yaosam mi yapmasam mi bilemiyorum.Ikilemdeyim.
Artık yapacak birşey yok ama 1-2 ay hiç boşluk vermeden alarm kurup ver.kis bebeklerinin d vitaminine ihtiyacı var.bende gaz yapıyor mu diye sormuştum hemşireye gün aşısı bazen 3 günde bir ver dene dedi ama vermemezlik yapma demişti.denedim gaz yapmiyor yani extra bir gaz yapmiyormus bizde.Kizlaaarr d vitaminini gunlerdir unuttum damlatmayi bisey olur mu ya? Kafam ucmus gitmis en son nezaman verdim hatirlamiyorm
Ay evet ya şapkaya saç bandına gözüne indiği an yaygara kopuyo, destek için yanına koyduğum yastığı sürekli kafasında buluyorum bi yumrukluyo fırlıyo yastık, Bi gidiyorum altında gülüyo aguluyo bizi maymun ettilerHepimize mutlu sağlıklı bir yıl olmasını dilerim.minnoşlarin huzurla kolaylıkla bol uykuyla geçirecekleri güzel bir sene
Bende bir iki kere böyle buldum hatta döne döne ince yorganın altına girmiş.kardesim gece bizde kaldı oda oda gezdim acaba o mu aldi dedim aaa yok ben şok geri gittimde yorganin içinden çıktı.halbuki yuzu kapansa ağlar sapkaya bile uyuz oluyor ama totosu ile kaya kaya geziyor.
Bizde yine gunduz bir sekilde emiyor zar zor ama aksam ve gece yaygarayi kopariyor.Gecen hafta memede uyuyan bebek bu.Benimkiler bi.garipBizde de oyle bi durum var. Iki meme arasi surekli degistiriyorum. Bi memede iki dakka emiyo yay gibi geriliyor sonra diger memeye geciyorum. Bu sekilde kizdirmadan istedigi kadar tur atiyor. Aglamaya basladiginda emzirmek imkansiz oluyor ve sakinlestirmek baya zaman aliyor. Biz bu durumu sadece gunduzleri yasiyoruz. Geceleri normal emiyor.
Göğüs ağrısından iyidir sabah sağmakBen uykumdan feragat edip sığamıyorum ya aslında mochi var birini emerken digerine taksam olurda uyku haliyle açamıyorum gozumu. Gündüzleri nasil senin bebis hera uyku konusunda
A101 in bezini kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı sadece bazen kaka çıkıyor o da çok yapıncaKizlar gunde kac bez degistiyorsunuz? Biz sleepy kullaniyoruz ama gece uzun kaldiginda sizdiriyor. Goonda sizdirdi. Molfixden memnunduk ana 3 bunara da eski uretimleri var icerik olarak temiz degil diye almadik. Prima almayi dusunuyorum. Prima ne kadar sure kuru kaliyor?
Gunde 8-10 arasi bez degisiyoruz hala. Gece bazen dolmamis oluyor dursun diyorum bir sonraki uyanmasinda sizdirmis oluyor. Ozellikle geceleri icin prima mi alsam diye dusunuyorum.A101 in bezini kullanıyorum hiç sızdırma yapmadı sadece bazen kaka çıkıyor o da çok yapınca
Molfiks 3 numara kullanıyoruz. Gece yatmadan bağlıyorum sabah altı yada sekizde degistiriyorum. Çiş sizdirmiyor. Genelde yatmadan 11 degistiriyorum. Sabah altıda usenmezsem değiştiriyorum usenirsem sekizde . Ama zaten benm oğluş gece genelde kaka yapmış oluo emzirirken bakiyorum mis koku varGunde 8-10 arasi bez degisiyoruz hala. Gece bazen dolmamis oluyor dursun diyorum bir sonraki uyanmasinda sizdirmis oluyor. Ozellikle geceleri icin prima mi alsam diye dusunuyorum.
prima kullananlar ne kadar bez degistiyorsunuz gunde? Kar zarar hesabi yapicamprima 1.5 tlye geliyor tanesi cunku.
Benim bebeğim böyle yaptığı zaman ya gazı var ya da çok uykusu var.Ugur 1 hafta guzeĺ emiyor bir hafta reddediyor.Valla bu da farkli bi model.Anlamadim gitti.Gecen hafta hep emdi.3 gundur yine avaz avaz. Birkac aya ek gidaya gecicez bizimki daha karar verecek emsem mi emmesem mi diye
Valla ben bilmiyorum .Kızlar bebekleriniz donmeye basladi mı ?
Bişey olmaz .Kizlaaarr d vitaminini gunlerdir unuttum damlatmayi bisey olur mu ya? Kafam ucmus gitmis en son nezaman verdim hatirlamiyorm
Ben sleepy de kullandım Molfix kullanıyorum son zamanlar. Ne zaman sizdirda ya ben iyi baglamamis oluyorum ya çocuğum fazla yapmış oluyo ya da ben gereğinden fazla geç açıyorum. Akşam bağlandığım bez bazen tam 12 saat kalıyo ne sızdırma ne de pişik yok. Ayrıca primanin da içeriği temiz değil. Geçici yeni bi seri çıkarmış pure diye belki o temizdir bilmiyorum.Kizlar gunde kac bez degistiyorsunuz? Biz sleepy kullaniyoruz ama gece uzun kaldiginda sizdiriyor. Goonda sizdirdi. Molfixden memnunduk ana 3 bunara da eski uretimleri var icerik olarak temiz degil diye almadik. Prima almayi dusunuyorum. Prima ne kadar sure kuru kaliyor?
Biliyrum en bastan prima kullanmama sebebimiz bu. Zaten bi yanimda gece en cok hucre yenilenmesinjn oldugu zaman prima baglasam o kimyasal petrol icerikleri ve parfum daha mi zarar verir diyorum. Sanirim bebegi temizlrmeyi tercih edip sleepy e devam edicem.Benim bebeğim böyle yaptığı zaman ya gazı var ya da çok uykusu var.
Valla ben bilmiyorum .Evde kurduğumuz salıncakta uyutuyorum hep son zamanlarda .o yüzden cabaliyosa da hiç donemiyo. Yakında besige gecicez
Bişey olmaz .
Ben sleepy de kullandım Molfix kullanıyorum son zamanlar. Ne zaman sizdirda ya ben iyi baglamamis oluyorum ya çocuğum fazla yapmış oluyo ya da ben gereğinden fazla geç açıyorum. Akşam bağlandığım bez bazen tam 12 saat kalıyo ne sızdırma ne de pişik yok. Ayrıca primanin da içeriği temiz değil. Geçici yeni bi seri çıkarmış pure diye belki o temizdir bilmiyorum.
Karışmaz alışır ama alışana kadar pes etmeyin. Kaşık biberonunu da tavsiye ederim medelanın.Peki ben lansinoh kullandım 2 aylık oldu bebek şimdi mesela alsam kafası karışımı ya da nasıl olur ne dersiniz
Bundan sonra düzenli ver, sorun olmaz.Kizlaaarr d vitaminini gunlerdir unuttum damlatmayi bisey olur mu ya? Kafam ucmus gitmis en son nezaman verdim hatirlamiyorm
Sadece geceleri kullanabilirsin bi paket alıp en çok molfiks iyi diyolarGunde 8-10 arasi bez degisiyoruz hala. Gece bazen dolmamis oluyor dursun diyorum bir sonraki uyanmasinda sizdirmis oluyor. Ozellikle geceleri icin prima mi alsam diye dusunuyorum.
prima kullananlar ne kadar bez degistiyorsunuz gunde? Kar zarar hesabi yapicamprima 1.5 tlye geliyor tanesi cunku.
Huggies vardı bir zamanlar... Ne güzeldi bezi yenildiler çok kötü olmustu. Sleepy şu yeni natural olanı çok beğendim. Eskisi bizim buyukte pişik yapmisti. Sleepy'nin yeni çıktığı dönemler yerli mal diye almıştım ama maalasef kötü olmustu.Sonra benim oğlan alerji oldu. Piyasadaki tüm bezleri denedim hepsi ürtikeri tetikledi. sadece seventh generation diye bir bez var, organik idddiasindalar. Sadece o dokunmadı. 3 yıl önce 70 liraydı paketi.Biliyrum en bastan prima kullanmama sebebimiz bu. Zaten bi yanimda gece en cok hucre yenilenmesinjn oldugu zaman prima baglasam o kimyasal petrol icerikleri ve parfum daha mi zarar verir diyorum. Sanirim bebegi temizlrmeyi tercih edip sleepy e devam edicem.
Huggies vardı bir zamanlar... Ne güzeldi bezi yenildiler çok kötü olmustu. Sleepy şu yeni natural olanı çok beğendim. Eskisi bizim buyukte pişik yapmisti. Sleepy'nin yeni çıktığı dönemler yerli mal diye almıştım ama maalasef kötü olmustu.Sonra benim oğlan alerji oldu. Piyasadaki tüm bezleri denedim hepsi ürtikeri tetikledi. sadece seventh generation diye bir bez var, organik idddiasindalar. Sadece o dokunmadı. 3 yıl önce 70 liraydı paketi.Biliyrum en bastan prima kullanmama sebebimiz bu. Zaten bi yanimda gece en cok hucre yenilenmesinjn oldugu zaman prima baglasam o kimyasal petrol icerikleri ve parfum daha mi zarar verir diyorum. Sanirim bebegi temizlrmeyi tercih edip sleepy e devam edicem.
Dun tam 3 ayi doldurduk.Zaman ne hizli geciyor ya.Daha dun gibi hersey.Cok sukur buyuyorlar.Zorlugu iki kat,cok yoruluyorum ama degiyor herseye.Altlarini sirayla almak bile cok keyifli.Once birini temizliyosun,al gulum ver gulum sira digerine geciyor.
Haftaya sali kontrolleri var.Insallah gelisimleri iyidir.Birbirlerini yakalamalari zor,aralarinda 500-600 gram var ama ikisi de esit kilo alip boy atsin insallah.Gerci Emre ilk ay az uzayip ikinci ay atak yapmisti.Muhtemelen o atagi bu ay Ugur yapti.Normal bir yenidogan boyuna yaklasti.Anasina cekmisEmreyle daha yolumuz uzun ama olsun.Minyatürüm de kendince büyüyor.En azindan artik parmaklari kibrit çöpünden hallice oldu Keske bir yerlerden heyet raporu bulabilsem.Aslinda tek olsaydi ucretsiz izin alirdim.Idare ederdik bir sekilde ama hem ev kredisi hem duble bebekle cok zor.Bugun esim yine bezle,mama alicak.250 lira ki smilac kullaniyoruz digerlerine nazaran ucuz icinde biyotin orani yuksek diye Maddi acidan biz mutsuz olursak bebekler de olur.O yuzden subatta basliyorum ise.Hic gidesim yok ama mecbur.
Kızlar bebekleriniz donmeye basladi mı ?
Şimdi o dünkü biberonu denicem calmamedela yı canimCanim bu meme reddi. Uzerine gitmezsen sayet cok zorlanirsin bir daha emmeye dondurmeye. Her bebek ayni degil kimi biberonu da memeyi de rahatlikla kabul eder birlikte goturur kimisi de cogunlukta oldugu gibi boyle reddeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?