Cocuk emmiyor sadece ayakta, ben hasta gibiyim basim catliyor midem bulaniyor atesim var. Allahim ne zormus yatip uyumam iyi olmam gerek. Offf anneler hasta olmasin...
Kizlar butcesi olanlara bez konusunda tek tavsiyem bambo nature. En onemlisi dioksin klor ve bircok zararli madde icermiyor icim rahat bir sekilde bezliyorum. Hem dogal hem iyi bir bez.
Kizlar butcesi olanlara bez konusunda tek tavsiyem bambo nature. En onemlisi dioksin klor ve bircok zararli madde icermiyor icim rahat bir sekilde bezliyorum. Hem dogal hem iyi bir bez.
Kizlar gunde kac bez degistiyorsunuz? Biz sleepy kullaniyoruz ama gece uzun kaldiginda sizdiriyor. Goonda sizdirdi. Molfixden memnunduk ana 3 bunara da eski uretimleri var icerik olarak temiz degil diye almadik. Prima almayi dusunuyorum. Prima ne kadar sure kuru kaliyor?
Erkek çocuklar kız çocuklara göre daha az pisik oluyor.sadece gece için prima alip 3-4 gün her gece bağlaması için pişik önleyici krem ile alışmasını saglayabilirsin.
Ben kizda Prima kullandim 1 kere molfix denedik pişik oldu.simdi bunda prima ile başladım sonra molfixi denedim çok memnun kaldim.3 numara olana geçtik bizde en uzun gece 6-7 saat değiştirmiyorum ki benim oglan gecelerin adami sürekli memede sabah bezi gülle gibi oluyor ama sıkı bagladiysam sızdırma yok.
Kızlar 6.ay ek gida zamanı Nisan ayina geliyor.kiş sebzelerinden buzluğa atmaya gerek varmı sizce.damaklari o tadi almazsa sonradan yedirmek zor oluyor.mevsimi olmayan birşeyi de yazın vermek istemiyorum.
Aklima gelen bal kabağı - havuç -brokoli ve pancar
Ugur 1 hafta guzeĺ emiyor bir hafta reddediyor.Valla bu da farkli bi model.Anlamadim gitti.Gecen hafta hep emdi.3 gundur yine avaz avaz. Birkac aya ek gidaya gecicez bizimki daha karar verecek emsem mi emmesem mi diye
Kizlar gunde kac bez degistiyorsunuz? Biz sleepy kullaniyoruz ama gece uzun kaldiginda sizdiriyor. Goonda sizdirdi. Molfixden memnunduk ana 3 bunara da eski uretimleri var icerik olarak temiz degil diye almadik. Prima almayi dusunuyorum. Prima ne kadar sure kuru kaliyor?
ben prıma kullanıyorum cok guzel cnm gece sızdırma genelde yapmıyor ama yaptıgı oluyor sleep kullandım molfıx kullandım her gece altı ıslak uyandı benım oglan gecelerı cok cıs yapıyor
Gunde 8-10 arasi bez degisiyoruz hala. Gece bazen dolmamis oluyor dursun diyorum bir sonraki uyanmasinda sizdirmis oluyor. Ozellikle geceleri icin prima mi alsam diye dusunuyorum.
prima kullananlar ne kadar bez degistiyorsunuz gunde? Kar zarar hesabi yapicam prima 1.5 tlye geliyor tanesi cunku.
Canm ben aksam 11 gbi takiyorm bezini sabah 5-6-7 ye kadar duruyor sizdirma yapmiyor. Ve tanesini daha hic 1,5 tl den almadm hemde premium care kullaniyorm. 2 numaradayim suan 3/4 te aldm ama buyuk geldi. 80 kurus filan tanesi. Geceleri bir bez gunduz de 4-5 filan
Biliyrum en bastan prima kullanmama sebebimiz bu. Zaten bi yanimda gece en cok hucre yenilenmesinjn oldugu zaman prima baglasam o kimyasal petrol icerikleri ve parfum daha mi zarar verir diyorum. Sanirim bebegi temizlrmeyi tercih edip sleepy e devam edicem.
Sleepy kullanıyorum yatmadan bağlıyorum saat 8-9 civarı. Sabah 6 gibi kaka yapıyor genelde. O saate kadar almıyorum sızdırmıyor. Bez bol kalıyor olabilir veya küçük geliyo olabilir, veya bağlandıktan sonra ortaya toplanıyor olabilir iyice kenarlara doğru yayıp çıtçıtlı body yi bağlayın. Kaç numara kullanıyorsunuz
Sleepy kullanıyorum yatmadan bağlıyorum saat 8-9 civarı. Sabah 6 gibi kaka yapıyor genelde. O saate kadar almıyorum sızdırmıyor. Bez bol kalıyor olabilir veya küçük geliyo olabilir, veya bağlandıktan sonra ortaya toplanıyor olabilir iyice kenarlara doğru yayıp çıtçıtlı body yi bağlayın. Kaç numara kullanıyorsunuz
3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Doğumdan sonra ter kokusu olmaya başladı normalde hiç bilmem böyle olduğunu.
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçer ya da ne yapmak lazım?
Emzirirken deodorant kullanmak istemiyorum karbonat ve sebamet rollon kullanıyorum ama fayda yok her günn duş alıyorum yine de yer kokusu oluyor ((
3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Canm pipiyi asagi dogru indiriyo musun baglarken? Benimki bazen indirmedigimde dedigin gbi hep on taraf dolmus oluyo ama genelde asagi indiriyorum tum sari cizgi mavi oluyo asagilarda dolmus oluyo.
Doğumdan sonra ter kokusu olmaya başladı normalde hiç bilmem böyle olduğunu.
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçer ya da ne yapmak lazım?
Emzirirken deodorant kullanmak istemiyorum karbonat ve sebamet rollon kullanıyorum ama fayda yok her günn duş alıyorum yine de yer kokusu oluyor ((