2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizlar butcesi olanlara bez konusunda tek tavsiyem bambo nature. En onemlisi dioksin klor ve bircok zararli madde icermiyor icim rahat bir sekilde bezliyorum. Hem dogal hem iyi bir bez.
Bambu nature de oğluma alerji yaptı. Oğlumun o dönem katkı maddesi olan her şeye alerjisi vardı. Seventh generation, tek geçerim

Erkek çocuklar kız çocuklara göre daha az pisik oluyor.sadece gece için prima alip 3-4 gün her gece bağlaması için pişik önleyici krem ile alışmasını saglayabilirsin.
Ben kizda Prima kullandim 1 kere molfix denedik pişik oldu.simdi bunda prima ile başladım sonra molfixi denedim çok memnun kaldim.3 numara olana geçtik bizde en uzun gece 6-7 saat değiştirmiyorum ki benim oglan gecelerin adami sürekli memede sabah bezi gülle gibi oluyor ama sıkı bagladiysam sızdırma yok.

Ugur 1 hafta guzeĺ emiyor bir hafta reddediyor.Valla bu da farkli bi model.Anlamadim gitti.Gecen hafta hep emdi.3 gundur yine avaz avaz. Birkac aya ek gidaya gecicez bizimki daha karar verecek emsem mi emmesem mi diye
benımkıde oyle sankı memede acı bıber surmusun emıyor aglıyor tekrar emıyor atak haftası sanırım

ben prıma kullanıyorum cok guzel cnm gece sızdırma genelde yapmıyor ama yaptıgı oluyor sleep kullandım molfıx kullandım her gece altı ıslak uyandı benım oglan gecelerı cok cıs yapıyor

Canm ben aksam 11 gbi takiyorm bezini sabah 5-6-7 ye kadar duruyor sizdirma yapmiyor. Ve tanesini daha hic 1,5 tl den almadm hemde premium care kullaniyorm. 2 numaradayim suan 3/4 te aldm ama buyuk geldi. 80 kurus filan tanesi. Geceleri bir bez gunduz de 4-5 filan

Sleepy kullanıyorum yatmadan bağlıyorum saat 8-9 civarı. Sabah 6 gibi kaka yapıyor genelde. O saate kadar almıyorum sızdırmıyor. Bez bol kalıyor olabilir veya küçük geliyo olabilir, veya bağlandıktan sonra ortaya toplanıyor olabilir iyice kenarlara doğru yayıp çıtçıtlı body yi bağlayın. Kaç numara kullanıyorsunuz

3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.

Doğumdan sonra ter kokusu olmaya başladı normalde hiç bilmem böyle olduğunu.
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçer ya da ne yapmak lazım?
Emzirirken deodorant kullanmak istemiyorum karbonat ve sebamet rollon kullanıyorum ama fayda yok her günn duş alıyorum yine de yer kokusu oluyor ((

3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Bence pampers püre deneyebilirsin canim sızdırmaz bide benimkide sızdırıyordu gevşek bağlamışım sonra sıkı baglayincada bacakları kızarmış ortasını haladir bilmiyorum

Canm pipiyi asagi dogru indiriyo musun baglarken? Benimki bazen indirmedigimde dedigin gbi hep on taraf dolmus oluyo ama genelde asagi indiriyorum tum sari cizgi mavi oluyo asagilarda dolmus oluyo.

Ay sormaya çekinmiştim resmen beni anlattın bende çare bulamdım hatta eşim bile dedi ve çok kötü ter kokuyorum kendimden bile rahatsız oluyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…