2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ay bende hayatm boyunca kokmadm aynisini yasiyorm saka gbi bende sorun var saniyodum. Hergun dus aliyorm genelde geceleri aliyorm bebegim uyuduktan sonra deodorantta skp yatp uyuyorm ama ertesi gunun aksamina yine bir ter kokusu kendimden huylaniyorm. Tshort yetismez oldu kusmuk ter cis

Siveno roll on kullanıyorum ben, memnunum.

Doktora sormak lazım Bi çözümü olmalı çalışınca insan içine çıkınca napcaz böyle ya

Ay sormaya çekinmiştim resmen beni anlattın bende çare bulamdım hatta eşim bile dedi ve çok kötü ter kokuyorum kendimden bile rahatsız oluyorun
Duştan sonra koltuk altlarıma karbonat sürüyorum koku falan oluşmuyor 2. Günün sonunda koku başlıyor o zaman da duş alıyorum

Kizlar tazyikli emzirme sorununa cozum bulan oldu mu? Bogusuyor resmen yutkunurken memeden soguyor resmen
Gündüz çok emdiği için olmuyor ama, gece uyanmadan önce kıpırdanmaya başlıyor bir koşu gidip her iki göğsümü de üç beş dakika sağıyorum. Sonra gelip ikisini birden emziriyorum, devam ediyoruz uykuya. Sağmazsam dediğin gibi bir savaş başlıyor aramızda

Eklentiler

• 20191228_103634.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 87
3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Canım benim kide erkek dediğin durumu yaşıyorum bazen ama pek sık değil. Kaka yapmadığı sürece gece hiç değiştirmiyorum nerdeyse 12 saati buluyo bazen. Çünkü sabah gözümü açmam kendime gelmem oldukça zor oluyo.
Kizlar tazyikli emzirme sorununa cozum bulan oldu mu? Bogusuyor resmen yutkunurken memeden soguyor resmen
On sağım, emzirme pozisyonu değişikliği ama n yaparsan yap hiç biri ön sağım kadar etkili olmuyo. Ben artık Allah im sütüm azalsın diye dua ediyodum . Ön sağıma başlayınca bebekte ben de rahatladık. Gece biraz zor oluyodu. Ben baş ucuma süt saklama poşeti koyuyodum. Kalkınca biraz ona sağıp dolaba koyuyorum o gün sagdigim tüm sütleri o poşette biriktiriyodum akşamına da dondurucuya atiyodum.gece sütü ve gündüz sütlerini ayrı yapıyodum siz de öyle yapmayı deneyebilirsiniz. Ben faydasını gördüm. Bebekteki gaz sorunu da bi nepze azalıyo

3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Hıım o zaman durum farklıdır tabii canım :)

Aynı ben de böyleyim , kendimden soğudum doğum öncesi ter kokusu nedir bilmem, şu an günlük duş yapsam yine fayda yok, sadece ter de değil sanki tüm vücudum kokuyo

Kızlar anakucağı ne kullanıyorsunuz ya? İhtiyacım olmaz sandım Puset işimi görür sandım ama yanıldım... Acil bi anakucağı önerisi ihtiyacımm var.

Canim ben elektrikli anakucagi kullaniyorum joie sansa ev tipi anakucagi hem titresimli hem de birkac cesit sallamasi muzik ve sesleri vs var. cok memnunum tavsiye ederim. Su ana kadar sadece titresimini kullanmama ragmen yetiyor simdilik.

Az bisey bebe pudrasi surebilirsin kolaltlarina ama i da terlemeyi çok engelliyor.. Koku yogunsa yap bence

Ben HİPP COMBİOTİC kullanıyorum çok memnunum bu zamana kadar hiç gaz problemi de yaşamadık, mama da organik zaten.

Biz yeni gectik sayilit hipp combiotic mamaya.. Ama çok kusuyor.. Hala geçmedi.. Zaten bu ay kilo bile almamis kusmaktan midir nedir bilmiyorm.. Doktora goturcem haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…