Doğumdan sonra ter kokusu olmaya başladı normalde hiç bilmem böyle olduğunu.
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçer ya da ne yapmak lazım?
Emzirirken deodorant kullanmak istemiyorum karbonat ve sebamet rollon kullanıyorum ama fayda yok her günn duş alıyorum yine de yer kokusu oluyor ((
Ay bende hayatm boyunca kokmadm aynisini yasiyorm saka gbi bende sorun var saniyodum. Hergun dus aliyorm genelde geceleri aliyorm bebegim uyuduktan sonra deodorantta skp yatp uyuyorm ama ertesi gunun aksamina yine bir ter kokusu kendimden huylaniyorm. Tshort yetismez oldu kusmuk ter cis
Emzirirken deodorant kullanmak istemiyorum karbonat ve sebamet rollon kullanıyorum ama fayda yok her günn duş alıyorum yine de yer kokusu oluyor ((
Ay bende hayatm boyunca kokmadm aynisini yasiyorm saka gbi bende sorun var saniyodum. Hergun dus aliyorm genelde geceleri aliyorm bebegim uyuduktan sonra deodorantta skp yatp uyuyorm ama ertesi gunun aksamina yine bir ter kokusu kendimden huylaniyorm. Tshort yetismez oldu kusmuk ter cis
Ben spora basladim. Bugun 20 dk bir egzersiz yaptim. Simdi de dusumu aldim. Ozlemisim boyle hareketetmeyi. Kendimi hir anda cok dinc ve grnc hissettim. Umarim devamini getirebilirim. Bir de cok hamlamisim. 20 squatta bacaklarim titremeye basladi.
Gündüz çok emdiği için olmuyor ama, gece uyanmadan önce kıpırdanmaya başlıyor bir koşu gidip her iki göğsümü de üç beş dakika sağıyorum. Sonra gelip ikisini birden emziriyorum, devam ediyoruz uykuya. Sağmazsam dediğin gibi bir savaş başlıyor aramızda
3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Canım benim kide erkek dediğin durumu yaşıyorum bazen ama pek sık değil. Kaka yapmadığı sürece gece hiç değiştirmiyorum nerdeyse 12 saati buluyo bazen. Çünkü sabah gözümü açmam kendime gelmem oldukça zor oluyo.
On sağım, emzirme pozisyonu değişikliği ama n yaparsan yap hiç biri ön sağım kadar etkili olmuyo. Ben artık Allah im sütüm azalsın diye dua ediyodum . Ön sağıma başlayınca bebekte ben de rahatladık. Gece biraz zor oluyodu. Ben baş ucuma süt saklama poşeti koyuyodum. Kalkınca biraz ona sağıp dolaba koyuyorum o gün sagdigim tüm sütleri o poşette biriktiriyodum akşamına da dondurucuya atiyodum.gece sütü ve gündüz sütlerini ayrı yapıyodum siz de öyle yapmayı deneyebilirsiniz. Ben faydasını gördüm. Bebekteki gaz sorunu da bi nepze azalıyo
3 numara kullaniyorum ama senin kizin bar sanirim olay bizde soyle gelisiyor. Erkek oldugu icin on tarafi dolduruyor cisle sadece. Ne tarafa yatiyorsa o tarafa da siziyor sonra. Arkaya dogru akmiyor.
Aynı ben de böyleyim , kendimden soğudum doğum öncesi ter kokusu nedir bilmem, şu an günlük duş yapsam yine fayda yok, sadece ter de değil sanki tüm vücudum kokuyo
Canim ben elektrikli anakucagi kullaniyorum joie sansa ev tipi anakucagi hem titresimli hem de birkac cesit sallamasi muzik ve sesleri vs var. cok memnunum tavsiye ederim. Su ana kadar sadece titresimini kullanmama ragmen yetiyor simdilik.
Biz yeni gectik sayilit hipp combiotic mamaya.. Ama çok kusuyor.. Hala geçmedi.. Zaten bu ay kilo bile almamis kusmaktan midir nedir bilmiyorm.. Doktora goturcem haftaya