2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Dogru diyorsun

Ciğerlere indiğini nasıl anlayabilirim. Hırıltı var sürekli ama boğazda sanırım. Öksürünce geçiyor çünkü. Bir de hiç ateş olmadı

Aman dikkat et canim ya, birden oluyor. Ard arda dört beş kez öksürüğü oluyorsa, gece de uykusu sırasında öksürüyorsa ilacla kontrol edilmeli diye düşünüyorum@zeraseba
Cok şükür ki geçici cnm

bebegime uyku duzeni ve oyun alanlari konusunda yardim etmek istiyorum ama su an ev hic uygun degil ve hu beni cok mutsuz ediyor. Sadece bir odayi isitabiliyoruz oradan cikmkyor kuzum. Bu da canimj sikiyor.

Diger odalari isitmama sebebiniz ne bilmiyorum ama en azindan bir oda daha isinsa ona da degisiklik olur uyku yerini oyun yerini ayirt eder. Yine de elinden bir sey gelemiyorsa sıkma canını.

Bugün kayınvalideme gittik. Komşusu uğradı. Bebişi kucağına falan aldı. Sonra gitmeye yakın uyuz olmuş onu söyledi. İnşallah bulaşmamıştır
Bu insanlar neden bu kadar merhametsiz hasta olan hastalığını saklar, yüzsüz olanlar saklamaz bile direk gelir ve bulaştırır . Bi de böylesi ...

Bu insanlar neden bu kadar merhametsiz hasta olan hastalığını saklar, yüzsüz olanlar saklamaz bile direk gelir ve bulaştırır . Bi de böylesi ...
Anlam veremedim bende . Madem öyle bir durumun var söyle ve hiç yaklaşma bile değil mi. Bulaşıcı olduğunu herkes bilir. Birde salgın varmış okullarda diyor

Diger odalari isitmama sebebiniz ne bilmiyorum ama en azindan bir oda daha isinsa ona da degisiklik olur uyku yerini oyun yerini ayirt eder. Yine de elinden bir sey gelemiyorsa sıkma canını.
Antalya da dogalgaz yok. Klima ile isiniliyor. Klima da bebege zarar verecek diye yagli petek kullaniyorum ve maalesef tek bir oda isiniyor. Oturma odasi buyuk oldugu icin isinmiyor hemen. Yatak odasinda yasiyoruz resmen. Su an uyku sorunumuz hat safhada bu sebeple. Dogalgazi bu kadar ozleyecegimi bilmezdim.

axel zor bir durum ama klimalı oda salon mu orayı da kullansanız arada..zararlı elbet ama bu şekilde senin için de çok bunaltıcı olur..bazır yerlerde dört mevsim klimayla büyüyen çocuklar var(Suudi Arabistan mesela), benim büyük kıızm orda doğdu, koruduğun sürece sıkıntı olmaz..çok şükür biz bir sıkıntı yaşamadık..germe kendini, nasıl daha rahat olacaksan onun çaresine bak
bizim şu anki evimizin de bazı odaları çok soğuk, özellikle mutfak..ama bebeği sarıp arada oraya da götürüyoruz..burası genel olarak çok soğuk, hemen hemen hergün dışarıya da çıkartıyorum bebeği slinge takıp(sıkı giydirip, içine onu da alan bir mont giyiyorum tabi)

Evi gezdiriyorum bir yerde uzun sure durmasi problem olabiliyor. Esasen soguk hasta etmez mikrop hasta eder farkindayim ama annemin aylardir gecmeyen bir oksurugu var ve maske de taksa yeterince kontaminasyona engel olabiliyormuyim bilmiyorum. Disari bende cikariyordum sohukda olsa fakat yagmurlar baslayinca cikamaz oldum. Bebek arabasinin yagmurlugunu takiyorum ama bu kez semsiye tutamiyorum ben islaniyorum bir de antalya da oyle boyle yagmuyor yagmur. Kanalizasyon yok buyun yagmur sokaklarda gol oluyor.

Klima yatak idasinda petegi salona goturuyordum ama 21 derece ortalma oluyor oda. Biliyorum bebek icin ideal sicaklik Turkiye de ama drumuz basinin 24 derece ve uzerinde acik kalmasini soyledi. Gun icinde de bebisi sarip sarmalayip orda tutmak istemiyorum.

cozum bulacagim uzerine dusunuyorum su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…