2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım bizde öyleyiz derin uykuya dalması için iki üç saat aktif bı şekilde emiyor. Mama da süt de icirdim aç mi diyerek gene aynı.

Cook geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda toparlarsiniz.

Diyet yapıyor musunuz Biks ben keçi sütü , keçi tereyağı felan aldircam migros tan. İnek sütü ürünleri ne ara verdim. Takipteyim.

Su kulak arkasindaki kuru puturluk neden oluyor ? Emrede de var.Doktor karbonatli suyla sil dedi.
Bir de bebegi asiri terleyen var mi ?ozellikle emerken,mama icerken.Cok erken degil.mi bu kadar terlemek icin ?
Kulak arkasında ki alerjik muhtemelen. Terleme ye gelince kizim çok terlerdi özellikle başı. Ama oğlum hiç terlemiyor bende ona bakıyorum niye terlemiyor diye. Demek her çocuk farklı.

Çok geçmiş olsun canım ya, bugün nasılsınız?

3 -4 gun raziyim ben.Daha da uzamasin insallah
Istah kaybi yapti mi sizde ? Atesten gucsuz dustu sanki ememiyo tam gibi.Sagip veriyorum ikidir.Kilo vermesin bir de minicik zaten.
Hasta olanın da olmayanın da odasına yarıya bölünmüş birer ( ya da yarım) sığan koy. Odanın mikronunu çeksin. (Soğan havadaki gripmikrobunu çeker, burnu da rahatlatır.) Burnunu sık sık serumla temizle.
Ayaklarının altına az limon suyu, çörekotı yağı sürebilirsin. Sırtına da Zeytinyağı.Bunların hiçbir zararı olmaz. Ateş onu iyileştirecek. Çok çıkmadan baskılama ki ateşi, mikrobu atmaya çalışsın. Ateşi kulak içi ya da makattan net anlayabilirsin koltuk altı da yanıltır. 38.8 lerde kullan bence ateş düşürücüyü. Daha erken değil. Hatta mümkünse önce ılık su ile banyo yaptır sonra gerekirse ver şurubu. Terlediğşnde hemen yıka, toksinli ter vücudunda kalmasın,ya da Doğal organik elma sirken var ise terlediğinde mutlaka iki üç kat sulandırarak sil vücudunu. Sütün koruyacaktır. Mama ile takviye yerine sadece sütünü verebilirsin hastayken. Çok geçmiş olsun.
[/QUOTE]
Peki limon suyu ve çörek otu yağı ni aynı anda karıştırıp mi surcez yoksa ayrı ayrı mi?

kızlar hala 2 ay asısı yok delırcem en son ne yapamam gerek anlamadım hemsıre ben arıycam dedı kapatı ne kadar rahat bır kadın
Hastanede yaptır. Hangi sehirdeain bilmiyorum ama eğer universite hastanesi varsa sosyal pediatri yapar. Devlet çocuk hastanelerinde de olmalı. Bir arayıp sor istersen

Kızlar bir konuda bilginize ihtiyacım var oğlum 5 gün sonra 3 aylık olucak ve sadece anne sütü alıyor ama 1 ay oldu kaka yapamıyor 6 gün yapamayınca mecbur fitil kullanıyorum doktora götürdüm ultrasyon ile baktılar sorun yok dedi ama niye yapamıyor anlamadim fitil kullanınca çıkan sıvı şekilde çıkıyor sert değil ki kabızlık yaşıyor diyecem ne yapmalıyım sizce yarın başka bir doktora daha göstericem ama yine birşey yok derse kafayı yerim herhalde

Çok geçmiş olsun canım ya, bugün nasılsınız?

Ates cok direncli.Gece 39.2 ye kadar cikti.Calpolle dusuyor 4 saat sonra yine ayni cikiyor ama idare ediyoruz bir de verdigi surupla.Hareketleri fena degil.Bugun zaten aylik kontrolu vardi.Doktor iyi buldu,influenzaya ragmen diri dedi.Cok sukur.Birkac gun daha zorlugu olacak.Napalim.Bunada sukur

Diyet yapıyor musunuz Biks ben keçi sütü , keçi tereyağı felan aldircam migros tan. İnek sütü ürünleri ne ara verdim. Takipteyim.
Yok canım ya zaten bir kere bişey olmuştu onun dışında hiç problem yaşamamıştık peynir yoğurt herşeye devam ediyorum kaka testi sonucuna yarın çıkacak dediler bakalım nolcak.. şampuanda losyonda mustelaya geçtik, gözle görülür bir sıkıntısı da yok gibi, bir sonraki kontrolümüzde netleşir sanırım neyin ne olacağı. Siz de var mı sıkıntı?

Sizin bebekleriniz de saatte bir emmek istiyor mi
İşte o benim bebem.
Kizlar dun aksamustu buzluktan sutu indirmistim buzdolabi kismina koydum..Cozuldi.Onu ne kadar surede vermem lazim yoksa gec mi kaldim vermekte?
Üç gün içinde
Tamam canim.Simdi emiyor.Digerini emziremiyorum meme ucundan gecer diye bari sutu vereyim.
Canım bi çok uzman grip bile olsanız bebeği emzirin diyo . Genelde bulasmazmis.
Kizlar bizimki hafiften meme reddine basladi gibi ama tam degil. Gece her turlu emiyor ama gunduz bir emiyor bi emmiyor. Emmediginde kafasini ceviriyor agliyor. Siz boyle birsey yasiyor musunuz?
Biberon kullanmıyorsanız meme nreddi değildir gaz falan olabilir bir de artık algıları daha çok açık memeyi bırakıp etrafla ilgileniyoda olabilir
Benim oğlumun 4 gün yapmadığı oldu sonra normal yaptı. Yeğenim 9 gün yapmadı doktor normal demişti annesi dayanamayıp fitil verdiginde de hemen yapmamış yaptığında da kabız değildi. Eğer bebeğin genel durumu iyiyse endişelenmeye gerek yok.

Çok şükür iyi oldu canim Bronşit olduğunu bile bilmiyorum. Öksürük şikayetiyle gittik, akşam ki doktor bişey yok dedi, sabah ki gittiğimiz Dr bronşit başlangıcı dedi antibiyotik hava felan verdi Kullanmadım bı gün sonra öksürük artınca antibiyotik verdim altı gün. İnşallah hayırla atlatırız şu kara kışı. Çok üzülüyor insan su bile veremezken ne ilaçlara maruz kaldı k

Peki limon suyu ve çörek otu yağı ni aynı anda karıştırıp mi surcez yoksa ayrı ayrı mi?
[/QUOTE]
Ben ayrı ayrı sürerim. Ama yıkamaya gerek yok. Bir iki saat arayla sürülür

Hastanede yaptır. Hangi sehirdeain bilmiyorum ama eğer universite hastanesi varsa sosyal pediatri yapar. Devlet çocuk hastanelerinde de olmalı. Bir arayıp sor istersen
ıstanbuldayım cnm ama koyundeyım anlıcagın bır turlu ası gelmedı umursamaz bır tavrı var kadının sıkayet etsem nereyı arıycam bılgın varmı

cok gecmıs olsun cnm atese dıkkat et havale gecırır Allah korusun pekı neden yatırmadı hastanede

Kizlar bizimki hafiften meme reddine basladi gibi ama tam degil. Gece her turlu emiyor ama gunduz bir emiyor bi emmiyor. Emmediginde kafasini ceviriyor agliyor. Siz boyle birsey yasiyor musunuz?
Evet maalesef yaşıyoruz genelde akşamları tutuyor krizi son üç gündür böyle. Ya sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…