2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oy morfinsiznasıl yaptırdım canım ben dolgum morfinle yaptı yine yapacak ama kanal tedavi seansı uzun o yüzden yaptrmadn
Doktor morfine gerek yok ağrımayacak dedi. Cidden de hiç ağrı olmadı yapılırken. Endodonti uzmanına gittim kanal için. Benim çene üstü dişimdeydi sıkıntı. Kemik erimeye başlamıştı

Bi hastalıkta ben sorayim bebeğim.her emme veya biberon sonrası kusuyor ateş-i 37.6 eller burun buz gibi üşürdü sanırsam migdesinide üşütmüş olabilirmi yarın aşısı var sorun olurmu

bebegime uyku duzeni ve oyun alanlari konusunda yardim etmek istiyorum ama su an ev hic uygun degil ve hu beni cok mutsuz ediyor. Sadece bir odayi isitabiliyoruz oradan cikmkyor kuzum. Bu da canimj sikiyor.

Kendi yatağında alt değiştirme uyutma emzirme yapıyorsundur ayri bir yerde oyun oynasin istiyorsan ve yerin varsa yere yorgan at üzerinde oynasin. Kısa süreli oda değişimde de odayi havalandırirsin.odam var cikartamiyorum diye düşünme 1+1 de yaşıyor olabilirdik.
Ben yakın zamanda salonun yerine yorgan sermeye başlarım hareketler ve toto ile yer değiştirmeler var.simdilik açılır koltuğu açıp onun üzerinde tutuyorum.kaşla göz arası düşmeler baslayacak o yüzden onlara en güvenli ortam yerde tutmak.

Bi hastalıkta ben sorayim bebeğim.her emme veya biberon sonrası kusuyor ateş-i 37.6 eller burun buz gibi üşürdü sanırsam migdesinide üşütmüş olabilirmi yarın aşısı var sorun olurmu
Mutlaka soyle asi yapmadilar burda benim bebegime hafif rahatsiz diye fransa da nasildir isler bilmiyorum. 37.6 yuksek bir ates takipte kal.

Altını açık bıraktım ateş-i 37.7 ye yükseldi acayim ni kapatayım.mi alt bacaklari

Burada aşı öncesi dr kontrol ediyor eğer herşey yolundaysa dr onay verirse aşı yapılıyor.sen götürünce bi sor.migdesini üşütmüşüm olsa sadece kusma degilde sancilanma agrisi da olur.37.6 ateşte az değil aslında sen yine ateşini takip et inşallah yükselmez.

Altını açık bıraktım ateş-i 37.7 ye yükseldi acayim ni kapatayım.mi alt bacaklari
Altini havalansin diye açınca bezini çıkart ama yine bi eşofman giydir.ben öyle yapıyorum.alt acmasini serip esofmanla bırakıyorum en fazla çiş kaka yapar ne olacak.diger türlü hemen gaz doluyor sancilaniyor.

Bebişte atesli hastaligi yeni atlatmis biri olarak, ilk önce üzerini tek kat giydir. Ortam isisini hemen düşür. 19 derecenin ustune cikmasin mumkunse. Ayrica elinde nasil bir ateş ölcer var bilmiyorum ama bazilari dogru gostermiyor. Ornegin sen 37.6 diye ölçüyosun. Acile bi gidiyorsun 38.5 cikiyor. Allah korusun tabi ama soylemek zorundayim. Elindeki ates olcerin iyi oldugundan emin olmak lazim.
El üşümesi ateşin ilk göstergesidir. Bunu 2 hastane ve 3 acil gezmis biri olarak soyluyorum. Bizimkinin de eller buz gibiydi. Hatta tirnaklari morardi. Tum doktorlar oyle soyledi. Cok gecmis olsun simdiden.

Ateşli çocukta El ve ayakların soğuk olmasi iyi birşey.yukselen vücut ısısı düşecek demektir.ellerde sicak iksa iste o zaman vucut direnç göstermiyor deniyor.eller ayaklar klima gibi vucut sıcaklığını ayarlamak için soğuyor.

Aynen katiliyorum. El ayak soguklugu ateşin ilk göstergesi oluyormus. Doktorlar oyle demisti. Ona vurgu yapmak istemistim

Süpermiş!
Oyun halım var ama daha dikkatini çekmedi, kaç haftalıktan sonra ilgisini çeker acaba?

Benim de bazen tazikli geliyor. Yani tazikli gelince de hoşlanmıyor, az az gelince de hoşlanmıyor, tam arasında bir şey olunca seviyor. Bilemedim gitti. Emsinler ve büyüsünler de, sütümüz de kesilmesin de böyle böyle idare edicez artık.

Bunu aldim.letgo dan aldim birde tertemiz.ben başka çocuk yapmayacağım için kullanip başkasına vereceğim.cok para vermemek hoşuma gitti.eller ayaklar durmuyor hep hareketli oyuncaklarla konuşuyor gazıda güzel çıkartıyor sayesinde
[/QUOTE]
Ay kuzum, ne tatlıymış oyıncaklarla konuşması... kaç haftalık bebişin?

Öksürüğün ciğere indiği nasıl anlaşılır ve ne zaman doktora gitmek gerekir
Ateş yok
Hırıltı var balgam var öksürünce geçiyor balgam yutuyor yani
Burun akıntısı yok
Hapşurma çok nadir .
Lütfen bilgilendirin beni heryer salgın boşu boşuna hast gidip başka hastalıklar kapmasıbdan endişe ediyorum birde çok küçük bebeklerde öksürük şurubu önerilmiyormuş. Ne yapsam ne etsem ?

arkadaşlar bebeğim az önce kustu, çok huysuz dünden beri. Bu neki sapsarı bi şey var süt kesiginin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…