2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Pazar günü kakada kan görduk. Ardından yaptığı kaka yeşil ve mukuslu, ishaldi. Sonra geçti. Önceden beri köpüklü yapıyordu bakalım o geçecek mi. pazar günü saat üçte iki bardak ayran içmiştim akşam altıda kanı gördük. Dr direkt süt alerjisi dedi. Onun dışında hiç bir problem yok

Evet maalesef yaşıyoruz genelde akşamları tutuyor krizi son üç gündür böyle. Ya sabır diliyorum.
Ben arastirdim biraz. Buyume atagi olabiliyormus. 11 ile 13 hafta arasi buyume atak dönemiymis. Yazin google dan siz de bakin. Suan nazar degmesin son 4 beslenmenin tamamini emdi ve reddetmedi. Ustelik 2sinde tok olmasina ragmen. Ben de sasirdim. Hani tokken emmiyordu diye. Buyume atagi dönemi delleniyorlar sanirim

Bronşit öyle bı hastalık ki iki saat önce ciğerler temiz der doktor iki saat içinde birden kötüleşir çocuk ememez ağlar huzursuz olur ama insan anlamio neyi var diye bı gidiosun bronşit diyolar. Benm çocuklar soğuk algınlığı başlayınca ben doktora gidiyorum çok bişey yok dio hafif soğuk algınlığı var. Ama ben biliyorum iki gün sonra kotulescek . Gercekten iki gun sonra bronsite çevirio.sizede geçmiş olsun tekrar

Kızlar meme reddi ne kadar çok konuşulur oldu grupta. Acaba herkesinki meme reddi mi. Ben bir şey farkettim. Emdikten sonra göğüste süt kalıntıları kalabiliyor doğal olarak akıyor bazen veya sütler bulaşabiliyor. Ve o kalan süt kalıntıları çok çabuk ekşiyor. Eğer o şekilde ekşi bir koku falan geliyorsa da istemiyo olabilirler. Hijyene dikkat etmek lazım

Bir de şunu ekleyeceğim. Eğer anne hasta olursa vücut hastalıkla savaşmak için antikorlar üretiyorya, onlar sütle bebeğe geçip hastalıktan koruyor yani anne hastaysa bebeğe giden süt de değişiyor. O yüzden hasta olduğunuzda emzirmemek yerine emzirmeyi artırın diyo doktorlar. Ben çok şiddetli hasta oldum. Hijyene dikkat ettim sadece sürekli el yıkadım ve maske kullandım ama yine de sürekli ağız ağızaydık bebeğimle. emzirmeyi çok arttırdım çok şükür bebeğime geçmedi.
Ama bi kaç gün önce eve hasta biri geldi maalesef, aynı odada bile durdurmadım hemen ertesi gün hastalandı kuzum keşke önce bana geçseydi diyorum belki bebeğime bişey olmazdı. şimdi günlerdir öksürük balgamla uğraşıyoruz hastaneye de gidemiyorum salgından dolayı

Çok geçmiş olsun. Dikkat ette ciğerlerine inmesin balgam. Bebeğim de aynı bu şekilde hastalandı. Doktor bebekler çok çabuk bronşit olur diye, antibiyotik ve ventolin başlattı. Çok şükür 5.gün kontrolünde iyileşmişti

Ciğerlere indiğini nasıl anlayabilirim. Hırıltı var sürekli ama boğazda sanırım. Öksürünce geçiyor çünkü. Bir de hiç ateş olmadı

Ben de kendi kendime balıktan şüphelendim, balık yedikten sonraki kakasında görmüştüm kanı sonrasında ton balığı yedim bişey olmadı gerçi; karışık bi konu bu alerji bakalım nereye doğru gideceğiz. Çok şükür ki dikkat edince geçen durumlarmış

nobahari canım 4 ay aşısı nasıl olacak başka bi yerden yaptıramazmısın 2 ay aşısı sıkıntılı bi aşı çünkü çocukları zorluyo ağrısı falan
Almanya’dayız biz. Kayıtlı olduğun çocuk doktoru yapıyor, doktoru değiştirme ihtimalimiz çok düşük. Heryer doluyuz diye almıyor. Zaten 2 hafta kalmış aşıya. Normalde de burda doktorlar çok rahat, çocuk öksürse, ateşi olsa “bugün git iki gün sonra gel, duruma bakar ona göre tekrar değerlendiririz” diyebiliyorlar. Önlem maksatlı yaklaşmıyorlar yani durum ciddileşirse müdahale ederiz diye bakıyorlar olaya.
Maalesef beklemek zorundayız.

İkincide yaşamadık ama ilkinde doktor 7 günden önce fitil verilmez benim tavsiyem 9. gün vermen demişti.

Allah baska dert vermesin de hamilelikten beri sinyal veren dişim artik patlak verdi.Aksamustu deliricektim agridan.Eve yakin disci var gittim.Kanal tedavisi dedi.Napicam ben

Benim 1 kanal 2 dolgu 3 dis cekimi bekliyor
Bebegim sadece anne sütü aliyor ne yapicam bilmiyorum.
Dis tedavisinde emzirme isi nasil oluyor bilmiyorum

Kizlar emmiyor diyordum ya. Suanda tam tersi habire emmek istiyor dedigim gibi buyume atak durumu bu emin oldum. 1-2 gun boyleydik. Bugun duzeldi. Eskisi gibi surekli emmek istiyor. Hatta suan yarim saatten fazla memede. Uyuyor. Birakayim diyorum. Agzini acip araniyor yine emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…