2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İnsanın o baloncuk tükürükleri hüpletesi geliyor maşallah ikisine de uğramasın bir daha hastalık evinize, evlerimize inşallah. İnnate hamilelikyen beri bende haftada iki gün kullanıyırum ben de çok memnunum

Benim de simdi ilk ya. Napayim habire biseylere evham yapiyorum
Ya tum huysuzlugu can sikintisi sorun degil. Bi emiyor bi emmiyor ona takiliyom ben. 3 aylik bebe memeyi her verdiginde emmez mi yahu? Bilemedim

Innate pronatal ben de kullaniyorum. Hamileligimde basladim. Tum emzirme donemi kullaniyorum. Doktorum öneriyor

Valla ben de takip ediyorum hepsi birer birer oluyo

Valla şimdi çocuğu dışarı çıkarmak istiyorum ama salgınlar korkutuyo
Uyuz salgını, grip salgını etrafda herkes hasta.kendim bile dışarı çıkmaya korkar oldum. 21 ocakta kontrolü var bebeğimin.goturmeme kararı aldım bende.

Emme sorunu var mi peki sizde?
Yok canım her zaman her türlü pozisyonda emiyo Sadece gazı varsa ya da bazen kaka zamanı kendini geri atıyo. O zaman bebeğime yardım ediyorum gazını ve kakasını yapabilmesi için . Yoksa sabahtan akşama kadar emer yeterki süt olsun. Benim de sütüm çok yok

Benim de simdi ilk ya. Napayim habire biseylere evham yapiyorum
Ya tum huysuzlugu can sikintisi sorun degil. Bi emiyor bi emmiyor ona takiliyom ben. 3 aylik bebe memeyi her verdiginde emmez mi yahu? Bilemedim
Canı ne zaman isterse o zaman emio bizimki patron bebek

Bizim de oyleydi ama şu 3 gündür degisti. Mesela saat başı emerdi. Şimdi her saat başı veriyorum emmiyor. Meme reddi diyemem. Cunku kendi istediginde emiyor. Istemediginde emmiyor ben mi çok sık veriyorum acaba

Kızlar bi sorum olucak hem emzirip hem mama takviyesi veren anneler 2. Aylik bebeğinize ne kadar süre ile kaç cc mama verdiniz ya da veriyorsunuz. Ben 2 saatte emzirme sonrası 60 cc veriyorum ama çok cikariyor fazla mi veriyorum acaba. Refluden de şüpheleniyorum gerçi. Çünkü mama sonrası ya da mama yedikten 1 saat sonra da çıkarıyor.

Sutunle doyuyo olabilir mi?

Belki süt değil de emmek istiyordur sadece. Ben agladiginda ikinci memeyi versem kesin çıkarıyordu sütü. Yazik ediyordum. Simdi aglarsa wmzik veriyorum susuyor. Uyuyor uyaninca öbür memeyi veriyorum
Bizimki de oyle ama asla emzik de almiyor. Emzik cerince oguruyor hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…