Selam kızlar çok fırsat bulup yazamiyorum ama emzirirken hep okuyorum
. Bizim bebiş üç ay on günlük oldu
üç ay kontrol une goturmedim sağlık ocağına. Mikrop kapar diye korktuğum için dört ay aşısı için gün aldım. Üç ay doldugundan beri gülücükler arttı etrafa ilgisi çoğaldı abisini sesinden tanıyor ve çok seviyor abiyi görünce hemen agular baslio
boy kilo durumunu hiç bilmiom bu ay goturmedim
ama boy attı gibi birden. İki elini ağzına sokup cokur cokur emio elini ağzına goturemedigi zaman yada ağzından düşüp eli tekrar yakalayamazsa çığlık kiyamet aglio. Tükürük ten baloncuklar yapio
sabah büyük oğlumu okul için hazirladigim saat mutlaka uyanip aglio hergun aynı saat. Bronşit i atlattı çok şükür . Rabbim bı daha ugratmasin. Misafir kabul etmiyorum bı süre öyle karar aldım. Hastaliktan dolayı uzun süre banyo olmadı. Saçları konak bastı
hindistan cevizi yağı sürüp duş öncesi kabarttm duşta ovaladim şampuanla baya temizlendi . Bu arada sütü az olan anneler için bı tavsiyem var. İlk zamanlar bebek hep emmek istio acaba doymuomu dedim cocuk doktoruna innate pronatal diye bı vitamin verdi doktor. Onu ictigim gün acayip artio süt fiyati 60 ila 80 TL arası. Ben üç günde bı falan iciom. Hergun icersem çok fazla gelio süt cocuk boguluo. Üç günde bı yetti bize. Bizden üç aylık raporu bu kadar