2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bizim aylık kontrolümüz yarın bir önceki ayda sadece akşamları tek öğün 60 cc mama ile 700 gram almıştı. Bu ay mamayı üç günde bir -60 CC verdim sadece boyu uzadı gibime geliyor ama kilo da almıştır herhalde.
Hipp combiotik kullanıyoruz. Geçen ay 1 ayda bir kutu mama bitirdik bu ay bitiremedik. açıldiktan sonra 3 hafta oldu yarınki kilo durumuna göre çöp atacağım , yenisini almam inşallah.

Avrupa'da sağlık gerçekten rezalet.çevrende götürebileceğim başka hastane ya da takip edebileceğim başka bir yer yokmu.sistem nasıl tam olarak bilmiyorum tabi ama biz sağlık ocağına götürmezsek farklı hastaneye götürmek gibi hakkımız var iş paraya bakar sizin böyle bir şansınız yok mu ben o kısmını anlayamadım.senin yazdıklarından anladığım kadarıyla da doktorun söylediklerini seni çok tatmin etmiyor o yüzden farklı bir arayışa mi girsen acaba...

Kızlar bebegim 3 aylik oldu bugün sanki bi anda algı açılması oldu sizinkiler de öyle mi?
Açıldı açıldı deli gibi el emme arzusu var çok hareketlendi bıraksan sanki yurucek. Gözler falan çok yaramaz bakio. TV açıkken ters ceviriom zorla dönüp TV bakmaya calisio. Bide istemedigi bişey yaparsam beni iki eliyle itip

Objelere odaklanıyor bilinçli bakıyor belli baktığı birseyin yerini değiştirince bağırıyor eski yerine koyunca susuyor gibi buna benzer bir çok şey
Evet 3 aydan sonra algıları açılıyor, kasları güçlenmeye başlıyor. İki Elinden tutup hafiften çekerek boynunu kaldırıp tutmasını sağlayabilirsin
Onu yapıyorum
Aynen benimki de öyle işte

Eşine de ki, burnu fazla aspire etmek koku duyusunun kaybına sebep oluyormuş. Ayrıca o burnuna soktugumuz şey burun kemigini egiyormus.
3 ayrı doktordan teyidini aldım. Fazla ve sık ve sert yapmanın sonucu olduğunu söylediler. Ve ne yazık ki yaparken çocuğun cani aciyor.
Bunları duyunca hiç yapmak istemeyecek muhtemelen

Yetmez mi ya... Bu bebelerin burnu ne ki... Eğer katı sümük yoksa mukusun fazlasını indirir aşağı. Katı sumugu de yumuşatır. Ya hapsurur ya hızlı nefes alıp verir ve içeri ya da dışarı doğru hareket eder sümük.
Ben dışarı çıkıp gelince mutlaka yapıyorum. Onu. Çünkü solunum yolundaki mikropları da öldürür.

Evet evet ikinci bebeği rahat buyutenler derneği kuracağım. Ne hevesim varmış gün gün takip ederdim

Qtlat

Aatmis da öyle mi geldi ya i uyuzu atlatmış mi yoksa tedavi süreci mi.
Hala kaşınıyormuş anladığım. Doktor alerji tedavisi vermiş anladığım kadarıyla. Geçmedi bir türlü falan diyordu. İnşallah bulaşmamıştır diye dua ediyorum. Dünden beri psikolojik olarak kaşınıyorum. Belirtiler de iki haftadan çıkarmış sanırım.

Okullarda da salgın varmış. Umarım oğluma bulaşmaz.

Canm bi kitap onerilmisti burda 0-6 ay bebek oyun etkilnlik filan ben aldm o kitabi. Orda Allah korusun yüzüstü yatirip uyutulmamasi gerektigi yaziyordu ani bebek ölümü sendromu ne oyle biseydi adi. İstersen bi arastir yuzustu yatirma derim Allah korusun. Kundakla sirt ustu yatmaya gelince benim bebegim yaklasik 20 gunden beri hep sirt ustu yatiyor kundakliyken geceleri gunduz zaten yerinde yataginda besikte orda burda pek uykusu yok kucagmda uyuyo malesef ama kusmuyo uykusunda bebegim. Gunduz de cok kusmuyo aslnda yeni beslediysem karnina baski olmadigi surece karnindan tutmadgmz yuz ustu yatirmadgm surece pek kusmuyo uykuda da kusmuyo.

Babamız pek ilgili ancak bu yersiz pimpiriklikleri bilmislikleri beni çok yoruyor, çok sağol canm bilgilendirdigin için

Benim bebegimde hep sırt ustu yatar yan yatmayı sevmiyor

Gelisimi icin yuzustu yatmasi da gerekiyor. O nedenle o uyurken oglenleri ben basinda bekliyorum. Abos ridki daha cok yalniz birakildiginda ve gece uykularinda var.

kanalizasyon nasıl yok Antalya'da axel ya:/ sizin bulunduğunuz mahallede mi yok, heryerinde değildir umarım..öyleyse zaten çıkarma yavruyu dışarıya.
bizim de ev çok küflü, sürekli temizleyip havalandırmamıza rağmen..biz de salondayız, en küfsüz oda burası olduğu için bebeğimle salonda uyuyoruz..ben de Nisan ayını dört gözle bekliyorum, evi havalandırayım küf gitsin, bebeğimi sakınmadan kucağıma takıp çıkartabileyim diye..

Bayagi tum sehrde yok bende cok sasirmistim ama oyle. Denize akiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…