2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet muhtemelen uzar. Ben de emzik veremedim. Yoksa 1 buçuk iki saatte bi acıktığını düşünmüyorum. Alışkanlık tamamen

Canim acikadabilirler. Tamamen bebegin bunyesi ve hazmetmesiyle alakali. Zaten sadece anne sutu aliyorsa anne sutunun hazmi cok cabuk oluyor. Bizimki sadece anne sutu aliyor ve boyumuz vs de uzun. Herif cabuk acikiyor ne yapalim

Sorunlarım var ama sorunlarımı çözmek için vaktim de yok sanki. Kimse yok ki yanımda.. ama evet çocuklar için daha sağlam durmalıyım falan diye düşünüyorum. Bakalım kendimi ne kadar ayakta tutabilecem.. ama uykusuzluk çok büyük sıkıntı gerçekten

Hepimiz ayniyiz canım evi düşünme gerekirse afedersin bok götürsün evi sen kendine ve çocuklarına bak sadece yemek olayıni da disaridan siparis verebilirsin bi sure yemek sepetinde ne istersen var cocuklar anneyi hissediyorlar sanirim bende sinirli ve mutsuz oldugumda bebegim de ayni sekilde oluyor
H

Hastane deyiz su anda tahlil yaptılar, müşahede altında, sonuç bekliyoruz
Gecmis olsub

Canım senin oğlan 4 - 4 buçuk yaş diye hatırlıyorum. Düşünme sandalyesi kesinlikle yanlış uygulama. Sandalye paspas ne ise. Bu çocuga olumsuz döner. Oğlun soyut işlem dönemine geçmedi daha. Yani olayları sebep sonuç hata sonuç şeklinde kavrayamaz. Kendi düşünerek bulamaz. Ben yegenim 4 yaşındayken uyguladım bunu. 4 yaş 4 dk. Ama inan çok pişmanım ben ona yaptığın için. Zaten ise yaramiyor. sonrasında gelişim psikolojisi hocasına sormuştum o da yanlış olduğunu söylemişti. Çok daha kötü oluyor. Mola yöntemi deniyor buna. Mola yöntemi somut dönemde ortamdan uzaklaştırıp sakince konuşma şeklinde olmalıdır. Sandalye de bir nevi ceza çünkü. Çocuk neden orada olduğunu dahi anlamıyor. Sadece kısıtlanmış hissediyor. Ve yetişkin ne derse onu tekrar edip anladım bir daha yapmayacağım diyor.

Benimde 1.çocuk çok zordu. Biliyorum anlattıklarının hepsini yaşadım ama tek çocuktu işte 10 dk da uyusa dinlenme şansı bi şekilde oluyormuş smdi anlıyorum. Ama bunda küçük uyusa büyükle.ilgilenmek gerekiyor. Gece büyük uyuyor artık 4,5 yaşında. Bazen kalksa da genel olarak uyuyor ama bu defa bebek uyumuyor uyusa az bi uyuyor ben de o sırada uykuya dalamıyorum falan uykusuz geziyorum ve çok sınırlı olmaya başladım artık. Çok değiştim ve evet kış bebeği çok çok daha zormuş bir de 2 çocuk

Canım mola sandalyesi görünce onu yazdım. Bizimkinin gece ağlama sebebi, onun yanında bulunan olmamam ve artık kabus görmeye başladı. Bir de karanlık korkusu başladı. Mesela korkup uyanıyor. Ben yanında değilim. Hem korkudan hem kızgınlık tam ağlıyor. Onun odasında onunla yatmami istiyor. Kardeşi yalnız kalsın ben onun olayım istiyor. Benimkinin tam karanlık korkusu başlama dönemiydi, öyle de oldu.

Sizinki muhtemelen gece terörü. İzlediği bir şey ya da okul yaşantısı tetikleyebilir. Mesela bir hafta okula gitmediginde bu olaylar kesiliyorsa ya da cuma cumartesi geceleri olmuyorsa okuldan kaynaklıdır.

Canim acikadabilirler. Tamamen bebegin bunyesi ve hazmetmesiyle alakali. Zaten sadece anne sutu aliyorsa anne sutunun hazmi cok cabuk oluyor. Bizimki sadece anne sutu aliyor ve boyumuz vs de uzun. Herif cabuk acikiyor ne yapalim
Bizde sadece anne sütü en başından beri. Aslında 15 er dk ile ara açılabilir sanıyorum. Uyku harici bende hic emzik kullanmıyorum. Normalde bizim 3 saatte 1 ortalama ama erken aciktiginda da veriyorum tabi. Yok 3 saati bekleyeyim demiyorum. İstesem de bekletemem zaten saldırı şeklinde hissettiriyor aciktigini

Canım somut dönem yazmışım senin yavru şu an işlem.oncesi dönemde. Somut işleme de geçmedi daha. İşlem öncesi dönemde çocuk neden ceza aldığını anlamaz. Bu uygulama bu dönem çok yanlış. Benim oğlan hasta ,büyük. Çok giremiyorum. Şu an. Bulursam not falan atacagim sana

Geçmiş olsun cnm bizede haber ver
Sağol canım. Kanında enfeksiyon çıktı. Antibiyotik tedaviye başladılar. İnfluenza değilmiş çok şükür. Eğer iyileşme olmaz ise yeniden götüreceğim. Birde ilçedeyim ben. Çocuk doktoru 3 gün geliyor. Buranın acili de çok da iyi değil. İl merkezine gitmem gerekiyor ani bir durum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…