2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Yemek sepeti uygulaması bulunduğum şehirde yok. Ama bende imkanlar dahilinde dışardan sipariş veriyorum zaten çünkü evde yüzde 90 yemek olmuyor ama bazen para da yetişmiyor açıkçası.. Bi kilit oldum ama geçecek biliyorum. Ama geçene kadar ki süre sanki çok uzun geliyor gözümde büyüyor

29 ekimde doğum yaptım kızlar. Ama hala adetim gelmedi. Sizinkiler ne zaman geldi?
Benim de daha gelmedi
okadar degıl cnm meraklanma bıraz alısınca yapmaz
Bir an önce alışsalar keşke çünkü çocuğa da bana da eziyet yanlarına götürmesem çocuğu göstermek istemiyor oluyorsun götürsen çok ağlıyo

Acikcasi gunduz saat araliklarina hic dikkat etmiyorum. Agladiginda sayet diger her ihtiyaci giderilmisse her istediginde emziriyorum gibi bir sey. Ek gidaya gecene kadar boyle devam eder gibi sanirim.

Kızlar oyun halısı ne aldınız ?

Fisher price piyanolu jimnastik merkezi.

Birincide okumadığım kitap dinlemedigim pedegog kalmadı. Akla yatkın çocuğu uzmeyen yontemleri denedim. Uyku konusuna hep çok hassas oldum. Ve şunu öğrendim:
Çocuk ne zaman isterse o zaman uyuyor. Eğer zamanından önce uyutmaya basarirsak asla o uykuya geçmiyor. Sersemlik yaşıyor sadece.
Uyku doğal bir ihtiyaç. Gerçekten çocuk ihtiyaç duyduğunda her şey daha iyi oluyor. Merak etmeyin o çocuk elbet uyuyacak:)

Bebekler ne zaman bütün gece uyuyor
Gece 5 kere kalkiyorum emzirmeye
Ilk iki ay bi gece bi de sabaha karşı uyanıyordu
Hadi bilemedin 3 kere

Bu nasıl is uykusuzluktan perisan olduk
Şu an 20 kere bile uyanabilir. Beklenti, ek gıdaya gectikten sonra en fazla 5 uyanma. Gece beslenmesini kesince deliksiz uyuyan da var 3 yasina kadar bekleyen hatta uyumayan da.
Gece beslenmesi özel bir sebep yoksa 1 yaşından önce kesilmemeli

Kanguru ya da sling edin yoksa tavsiyem.
Pratik yemeklere yonel.
Ben kangurudan cok fayda gordum bunun disinda donence oyun halisi ve ana kucagi
Kisa kisa zaman verse de daginiklik toplayip sacimi taramama giyinmeme nemlendirici surmeme ya da dus almama ve yemek yapmama yariyor. 20 dk 30 dk maksimum oluyor ama yoklukta 5 saatmis gibi geliyor insana.

Oğlum martta 5 yaşına girecek hala bütün gece uyumaz

Ancak askerlik yasina gelince rahat uyuycam herhlade
Tesekkur ediyorum

Istesem de kesemem zaten acikinca viyak viyak çünkü

Kızlar meme reddi yaşayıp tekrar bebeği memeye döndüren var mi biberon ile mama yediğinden meme emerken ağlamaya başlıyo 2 gündür ne yapabilirim. Memeden kopmasın istiyorum ama mama meme veren tüm arkadaşlarımın bebekleri bıraktı memeyi çok üzülüyorum

Okulun pedegog u var. Bize randevu vercek onla gorusucem gerçekten rahatsızım bende doğru bulmadm.

Benim takip ettiğim gündüz çok koşarsa gece sıkıntılı geciyo astım olduğu için gece sıkıştırıyor. Yada geçen okulda hediyelesme olcak diye arkadaşına hediye aldık. İki tane. Bı tanesinden oğluma da aldım . Çocuğa aldığımız hediye benim diye tutturdu alcam oynucam dedi. Bende dedimki bak bu arkadaşının yarın okula goturcez. Ama istiyosan sana aynisindan yarın alırım. Hayır o benim alicam diye tutturdu. Bende vermedim tam bir saat ağladı. Aglatmak hoşuma gitmiyor ama o an dediğini yapsam taviz taviz i doğuruyor. Hiç hayır dan anlamıyor sonra. Uzun süre ağladı odasında. Sonra gittim yanına gelebilir miyim dedim gel dedi. Yanına oturdum sarılmak istermisin dedim sarıldı. Sonra konuştuk benm de bazı isteklerim oluyor ama her zaman her istediğimize sahip olamayiz bunun için bu kadar ağlamak sana zarar verir bak gözlerin kızarmış dedim evet dedi. Beraber lego oynayalım mı dedim oynadik bı saat kadar. Ama gece yine acısı çıktı sabaha kadar huzursuz uyudu arada ağladı çok öksürdu. Offff zor valla.

Yatış verdiler mi evdemi tedavi. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…