2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

6+3 te tip merkezinde karindan gordum ama dinlemedik tabi 7+2 de karindan gozukmedi baska hastanede vajinal bakildi sonra 7+3 te karindan gozuktu yani degisiyor bence gorursun ama icin hicbizaman rahat olmuyor :)

6+3 te tip merkezinde karindan gordum ama dinlemedik tabi 7+2 de karindan gozukmedi baska hastanede vajinal bakildi sonra 7+3 te karindan gozuktu yani degisiyor bence gorursun ama icin hicbizaman rahat olmuyor :)
İlk trimester geçse yine iyi kötü rahatlarız canım yaa inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır çok güzel bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzum

Arkadaşlar karından ultrasonla kese ne zaman görünür? tam şu vakit diyemesek bile tahmini beta olarak ne zaman gördünüz karından..

Kızlar bugün başka bir doktora gittim, sat a göre bugün 6+3 ama ultrasonda keseye göre 4+6 geç tutunma olmuştur önemli değil dedi doktor. Gebeliğin devam etme şansı da bence %85 lerde o yüzden için rahat etsin dedi 15 gün sonra kalp atışını da duyarsam rahatlayacağım inşallah

Kizlar sonuc 403 . Gebelik var ama cok kucuk dedi 2 gun sonra gene test vercem . Isin tuhaf tarafi bn bulantidan suphelenip test yapmistm bu kadar kucukken nasil bulantilar basladi :/

Kizlar sonuc 403 . Gebelik var ama cok kucuk dedi 2 gun sonra gene test vercem . Isin tuhaf tarafi bn bulantidan suphelenip test yapmistm bu kadar kucukken nasil bulantilar basladi :/
Benim de olmuştu canım haftasina hemde annemde de öyleymis gebe kaldığı hafta başlarmis 1 hafta olmuştu şimdi ara ara oluyo

13 ocak son adet tarihi. 11 subatta adetim de gecmemıstı. 30 gunde bir oluyorum. Kan testi ıyı cıkınca Dr karından baktı. 4 artı 2 de kan verdıgın gun keseyı de gördüm. Ama ben erken yumurtlamısım adet bitiminden sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…