2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ya cok sevindim senin icin.
Bende gecen haftalara gore cok cok daha iyiyim canim ama hala bir cocugun yedigi kadar anca yiyebiliyorum
Bulantım var hala benim ama çıkartacak kadar deil ama bu boş bulantı mahvetti beni,bişeler yiyimce geçiyor sonrada mide ağrısı hazimsizlik başlıyor(yavaş yavaş açılır canım iştahın

ya cok sevindim senin icin.
Bende gecen haftalara gore cok cok daha iyiyim canim ama hala bir cocugun yedigi kadar anca yiyebiliyorum
Saol kuzum zor dönemdi ataklarım çok arttık ama şimdi ilaçla başladım hafifledi
Nasıl yani ne yiyebiliyorsunmesela.. şükür benim yemem iyi

Bulantım var hala benim ama çıkartacak kadar deil ama bu boş bulantı mahvetti beni,bişeler yiyimce geçiyor sonrada mide ağrısı hazimsizlik başlıyor(yavaş yavaş açılır canım iştahın
Kuzum Benin’de sadece açken oluyor mesela öğle yemeğiyle akşam yemeği arası atıştırmazsam çok bulanıyor

Kuzum Benin’de sadece açken oluyor mesela öğle yemeğiyle akşam yemeği arası atıştırmazsam çok bulanıyor
Aynen canım ara ara az yemek lazım bazen de canım ne istiyor diye kendimi dinliyorum ne yesem diye şalırıyorum istemediğim şeyi yersem illa çıkarıyorum çünkü

Kaç günlük oldunuz, inşallah duyarsınız

Sonra fark ettim 7+1 sanırım ben de çarşamba gidicem 7+1 olucam ben de, inşallah ikimiz de duyarız, çok heyecanlıyım ya, ben ilk kez gidicem bi de

Güzel haberlerle gel inşallah canım

Kızlar o kadar mutluyum ki. Gördük bebeği çok kısa süre de olsa kalp atışını dinledik

Karından bakıldı. Sata göre gidiyor. Tam 7+1
Bir sorun yok
Sağlık ocağı tahlillerimi eksik yapmış. Yarın geri kalanı da yaptırıcam. Heyecandan bir daha ne zaman geleyim diye sormayı da unuttum

Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun bebeğincanım kötü şeyler düşünmemeye çalış,bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına inşallah

Hadi gözünaydın canım,darısı duymayanlaradrun şu zaman gel demedimi olsun boşver istediğn bi zaman gidersin

Ayni seyler bendede var bulanti bir artiyo bi geciyo faln bende saskinim bulanti icin erken diye düşünüyormda cunku daha kandaki deger bile küçük bilemiyorm.

Ayni seyler bendede var bulanti bir artiyo bi geciyo faln bende saskinim bulanti icin erken diye düşünüyormda cunku daha kandaki deger bile küçük bilemiyorm.

Bünyeye göre farklılık gösteriyor heralde, benim sat a göre 6+3 ama bugün ultrasonda kese ölçümüne göre 4+6 çıktı. Bende daha bulantılara vardır diye düşünürken bugün hafiften başladı

Galiba ayni annenin farkli gebelikleri bile birbirinden cok farkli olur derlerdi dogruymus demek . Biz kese gormedk daha kan da 403 ckti sonuc 2 gun sonra tekrarlancak bakalm hayirlisi :)

Merhaba önceki gebeliğinize çok üzüldüm bende 3 ay önce aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım yine hamıleyım . Eşim cuma gününe randevu almıs 6+2 olucam ogun inşallah sizde bende muayeneye gidecek diğer arkadaşlarda hayırlı haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…