- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
Kuzum iyiyim daha da çok şükür aenin nasıl gidiyor bulantıların azaldı mı umarım yiyebiliyordunuz artık
Bulantım var hala benim ama çıkartacak kadar deil ama bu boş bulantı mahvetti beni,bişeler yiyimce geçiyor sonrada mide ağrısı hazimsizlik başlıyorya cok sevindim senin icin.
Bende gecen haftalara gore cok cok daha iyiyim canim ama hala bir cocugun yedigi kadar anca yiyebiliyorum
Saol kuzum zor dönemdi ataklarım çok arttık ama şimdi ilaçla başladım hafiflediya cok sevindim senin icin.
Bende gecen haftalara gore cok cok daha iyiyim canim ama hala bir cocugun yedigi kadar anca yiyebiliyorum
Kuzum Benin’de sadece açken oluyor mesela öğle yemeğiyle akşam yemeği arası atıştırmazsam çok bulanıyorBulantım var hala benim ama çıkartacak kadar deil ama bu boş bulantı mahvetti beni,bişeler yiyimce geçiyor sonrada mide ağrısı hazimsizlik başlıyor(yavaş yavaş açılır canım iştahın
Biz hala kalbi tam olarak duyamadık,çarşamba günü randevum var inşallah duyarız ve biraz hamileliğin tadını çıkarmaya bakarımKizlar kontrolden sonra randevulariniz 1 ay sonraya mi veriliyor acaba?
Aynen canım ara ara az yemek lazım bazen de canım ne istiyor diye kendimi dinliyorum ne yesem diye şalırıyorum istemediğim şeyi yersem illa çıkarıyorum çünküKuzum Benin’de sadece açken oluyor mesela öğle yemeğiyle akşam yemeği arası atıştırmazsam çok bulanıyor
Kaç günlük oldunuz, inşallah duyarsınız
Sonra fark ettim 7+1 sanırım ben de çarşamba gidicem 7+1 olucam ben de, inşallah ikimiz de duyarız, çok heyecanlıyım ya, ben ilk kez gidicem bi de
Güzel haberlerle gel inşallah canım
ınsalla canım
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun bebeğinMerhaba kizlar, ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.
Ctesi 5+1 de keseyi karindan ggorduk cok sukur.
Daha once kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldugum icin korku yasiyorum. Her an gidebilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum.
Birde doktor rahimde anomali var mi simdiye kadar kimse boyle biseyden bahsetti mi diye korkuttu beni.
Haftaya 6+1 kalp atisi icin cagirdi karindan bakacak ama ben erken oldugunu dusunuyorum bakalim ne olacak.
Neyse umarim bu sefer hersey guzel olur. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Bu arada sizin tahlillerde tsh kac cikti? Benim 2.7 cikmis doktorla konustum onemsemedi normal dedi ama bana yuksek geldi gebelikte sinir 2.5 sanirim.
Sizin tahliller nasil acaba
Hadi gözünaydın canım,darısı duymayanlaraKızlar o kadar mutluyum ki. Gördük bebeği çok kısa süre de olsa kalp atışını dinledik
Karından bakıldı. Sata göre gidiyor. Tam 7+1
Bir sorun yok
Sağlık ocağı tahlillerimi eksik yapmış. Yarın geri kalanı da yaptırıcam. Heyecandan bir daha ne zaman geleyim diye sormayı da unuttum
Ayni seyler bendede var bulanti bir artiyo bi geciyo faln bende saskinim bulanti icin erken diye düşünüyormda cunku daha kandaki deger bile küçük bilemiyorm.Kızlar, bende bugün böyle bir ateş basması, ara ara üşüme, halsizlik, ağzımın tadı hiç yok üşütmüşüm gibi hafif bulantı var bunlar normal belirtiler mi yoksa ben üşüttüm mü anlayamadım.
Ayni seyler bendede var bulanti bir artiyo bi geciyo faln bende saskinim bulanti icin erken diye düşünüyormda cunku daha kandaki deger bile küçük bilemiyorm.
Galiba ayni annenin farkli gebelikleri bile birbirinden cok farkli olur derlerdi dogruymus demek . Biz kese gormedk daha kan da 403 ckti sonuc 2 gun sonra tekrarlancak bakalm hayirlisi :)Bünyeye göre farklılık gösteriyor heralde, benim sat a göre 6+3 ama bugün ultrasonda kese ölçümüne göre 4+6 çıktı. Bende daha bulantılara vardır diye düşünürken bugün hafiften başladı
Hosbuldum tesekkur ederim canimMerhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun bebeğincanım kötü şeyler düşünmemeye çalış,bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına inşallah
Hayirli olsun darisi kalp atisina insallah :)Herkese merhaba bugün çok küçük de olsa keseyi gördük 5+1 im. Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
teşekkür ederim :)Hayirli olsun darisi kalp atisina insallah :)
Merhaba önceki gebeliğinize çok üzüldüm bende 3 ay önce aynı sizin yaşadıklarınızı yaşadım yine hamıleyım . Eşim cuma gününe randevu almıs 6+2 olucam ogun inşallah sizde bende muayeneye gidecek diğer arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelirizMerhaba kizlar, ben de gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.
Ctesi 5+1 de keseyi karindan ggorduk cok sukur.
Daha once kalp durmasi sebebiyle kurtaj oldugum icin korku yasiyorum. Her an gidebilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum.
Birde doktor rahimde anomali var mi simdiye kadar kimse boyle biseyden bahsetti mi diye korkuttu beni.
Haftaya 6+1 kalp atisi icin cagirdi karindan bakacak ama ben erken oldugunu dusunuyorum bakalim ne olacak.
Neyse umarim bu sefer hersey guzel olur. Hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins.
Bu arada sizin tahlillerde tsh kac cikti? Benim 2.7 cikmis doktorla konustum onemsemedi normal dedi ama bana yuksek geldi gebelikte sinir 2.5 sanirim.
Sizin tahliller nasil acaba
Gözünaydın canım inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğinHerkese merhaba bugün çok küçük de olsa keseyi gördük 5+1 im. Bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?