2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünüz aydın ben de bi benim kız sanıyordum aceleci ne güzel hemen patlatmış benim kuşum da dudaklarını ısırmaktan kuruttu iki gündür:/

Yoktur cnm rahat ol. Farkindasan bu döneme ait herkesin bebeklerinde benzer sikayetler var. Yani bebişlerde genel bir huzursuzluk hakim.
Benimki de surekli emmek istiyor. Gunduz uykularina direniyor. Yarim saati asla gecmiyor. Gece de sık uyanıyor. 1 haftadan fazla boyleyiz

Kızlar demir ilacı olarak sidefer aldım. Kullanan arkadaşlar memnun musunuz. Anne sütünden ne kadar sonra veriyorsunuz
Bize doktor önerdi. Emzirmeden 2 saat sonra ya da emzirmeden yarim saat önce vermelisin demisti.
Sideferden sonra kakamiz 2 gunde 1e düştü. Normalde her gun yapardi. Hatta gunde 3 defa yaptigi da oluyordu. Onun disinda kusma bulanti vs yapmadi. Ben memnunum

Gozunuz aydin hayirli ugurlu olsun

maşallah resmini atarmisin bizimkide çok kabartı hayırlısı bakalim

Kızlar merhaba. 4 ay 13 günlük kizım var 50 gün kadar logusalik yasadim ama ara ara 50 gün icinde agdetin gelmedigi zamanlar oldu. Neyse o günden beri agdet olmadim ilk kizimda da 9 ay gelmemisti. Sorum şu 12 gün önce esim yanlıslikla icime bosaldi ve o an gidip yikadim iyice temizlendim ve esime cok kizdim sinirden delircem sizce hamilelik olabilir mi o günden beri akintim cogaldi ve az önce kahve rengi akıntı gelmis kafamda deli sorular hamile olursam allahdan asla isyan etmem ama ne yapcami bilemedim böyle olan varmi

Olurmu olur cnm süt korur derler ama kalan çok kişi var test yaptir

Tamam cnm teşekkür ederim.
Saglikocaginin verdiginde paraben var dediler. Ama türkiyede üretiliyor. Sideferde de seker var kararsız kaldım birde mensei:italya

Sağol canım. Normalde kg sine göre 10 ml içebilir imiş zaten. Sıkıntı olmaz demiş doktor. Bir süre uyutmayın takip edin demiş. 3 saati geçti içeli, birşey olmadı şükür
Çok geçmiş olsun. Şu boğulma olayından sonra etrafı kolaçan etmekten bitap düştüm ben.
Senin büyük de henüz kollanması gereken bi yaştaydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…