19.haftamizdayiz bizde ama iki hafta erken doğmuştu diye atağa göre 17.hafta
Kızımız cirlar gibi ses cikariyo çığlık desen değil agulama hiç değil.kulagini çekmeye başladı.bazen sanki sinirliymis gibi hızlı hızlı karnına da vuruyor.uyku düzeni sasti.ve en onemlisi emmek istemiyor..geçici bu dimi? Lütfen geçici olsun,sebebi sadece atak mıdır..
Bizim de böyle olmuştu. Doktor boğaza baktı, çok kızarık değil ama, ınfluanza b mi diye tahlil yaptı. Onda da crp yüksek çıkınca enfeksiyon nedeniyle antibiyotik başladı. Ama hemen toparlanmıştı çok şükür
Kızlar 17. Hafta atak mı oluyor? Ben birkaç gündür bebeğimi uyutamıyorum çok zorlanıyorum. Yarım saat ağlıyor, ayağımda sallıyordum hala öyle yapıyorum ağlıyor, kucakta sallayım diyorum olmuyor, memede zaten uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Kizlar bu atak haftalarinda muzik yardimci oluyor bir parca. Ben candan ercetin dinletiyorum. Ses tınısı sanirim bebekleri rahatlatiyor. Bi 10 dk mizirdamadan durup sakinliyor. 10 dk sonra sıkılıyor yine devam kucakta gezdirmeye
Her bebek bir degil tabi ama naçizane tavsiyem. Belki birinize faydasi olursa ne mutlu
Aksam saat 10 da gülüp oynayan çocuk saat 12 de başladı ateslenmeye 38.7 de verdim calpol u 38.2 ya kadar düştü cikti düştü çıktı şimdi yine 38.9 da 4 saati beklemeden fitil koyduk.bu ne simdi 2 saatte bu ne hız öncesi sonrasi yok hop ateş.
Bizim de öyle olmuştu geçen gece Xside..bizimki griptendi ama sanırım,ben uyanınca farkettim, ölçmek için vakit bile kaybedemedim, çok yüksekti direkt fitili verdim..geçmiş olsun size de
Demir takviyesi olarak myiron kullanmaya basladik.Seker,paraben yok.Tadi da dogduklarindan beri alisik olduklarindan siringayla ilac icmeye zorlanmiyolar.
Demir takviyesi olarak myiron kullanmaya basladik.Seker,paraben yok.Tadi da dogduklarindan beri alisik olduklarindan siringayla ilac icmeye zorlanmiyolar.
Bizim de böyle olmuştu. Doktor boğaza baktı, çok kızarık değil ama, ınfluanza b mi diye tahlil yaptı. Onda da crp yüksek çıkınca enfeksiyon nedeniyle antibiyotik başladı. Ama hemen toparlanmıştı çok şükür
Büyüktü az önce ateslenmeye başladı.crp kanda enfeksiyon bebeklerde sık görülüyor bende ondan korkuyorum aslında.
Sizede geçmiş olsun tekrarı olmaz inşallah.
Bizim de öyle olmuştu geçen gece Xside..bizimki griptendi ama sanırım,ben uyanınca farkettim, ölçmek için vakit bile kaybedemedim, çok yüksekti direkt fitili verdim..geçmiş olsun size de
Evet calpol 38.2 ye kadar düşürdü ama 1 saat olmadan geri yükseldi.bebeklerde en iyisi fitil vucut ateşi tanımıyor az az tanimasina izin verilmeli ama daha yukseginide bekleyemem.sizede çok geçmiş olsun.
19.haftamizdayiz bizde ama iki hafta erken doğmuştu diye atağa göre 17.hafta
Kızımız cirlar gibi ses cikariyo çığlık desen değil agulama hiç değil.kulagini çekmeye başladı.bazen sanki sinirliymis gibi hızlı hızlı karnına da vuruyor.uyku düzeni sasti.ve en onemlisi emmek istemiyor..geçici bu dimi? Lütfen geçici olsun,sebebi sadece atak mıdır..
Büyüktü az önce ateslenmeye başladı.crp kanda enfeksiyon bebeklerde sık görülüyor bende ondan korkuyorum aslında.
Evet calpol 38.2 ye kadar düşürdü ama 1 saat olmadan geri yükseldi.bebeklerde en iyisi fitil vucut ateşi tanımıyor az az tanimasina izin verilmeli ama daha yukseginide bekleyemem.sizede çok geçmiş olsun.
Sağol Xside. Burdaki doktorlar çok zorda kalmadığın sürece fitil kullanma diyorlar ama bizim ordaki doktorumuz aşı sonrası ateşlenirse diye direkt fitil yazdı. Şurup hiç önermedi bile.
Ya sorma iki gündür sürekli uyumak istiyor uyanıkken hep mutsuz ağlıyor başka bir sorunu yoktur dimi ya.. emiyor ve uyuyor uyuması da ayağımda durmak istiyor indirince uyanıp ağlıyor.. her seferinde başka bir sorunu mu var diye korkuyorum iki gün önce muayene olduk normal demişti dr.
Aksam saat 10 da gülüp oynayan çocuk saat 12 de başladı ateslenmeye 38.7 de verdim calpol u 38.2 ya kadar düştü cikti düştü çıktı şimdi yine 38.9 da 4 saati beklemeden fitil koyduk.bu ne simdi 2 saatte bu ne hız öncesi sonrasi yok hop ateş.
Geçmiş olsun. Enfeksiyon ya da influenza. Ateşin ilk çıktığı an itibariyle 24 saat geçince doktora götür muhakkak.
Bizim böyleydi ates. Ani cikiyordu, giderek yükselen inatçı ateş
influenza b pozitif çıktı.
Eğer büyük de atealwndiyse muhtemelen influenza yani grip.
Çok geçmiş olsun canim geçen hafta Biz de aynı şekilde gece 12 den sonra ateş başladı kanda enfeksiyon cıktı antibiyotik iğne kullandık ama hala geçmedi dün kontrole götürdüm 3 tane daha yazdı iğne çok geçmiş olsun bize ablamızdan bulaştı okulda kar yağdığı gün bahçeye çıkıp oynamışlar eve geldiğinde sıtma tutmuştu sonra ateşlendi 3 gün sonra ufaklığa geçti ve emmiyor çıldıracam kilo kaybımız da oldu doğal olarak
Benimki de sürekli kulak çekiyordu uykusu var sanıp uyutup durdum. Sonra dilini sürekli içeri dışarı yapıp duruyordu, salya hiç olmadığı için dişe yormadım, yine de parmağımı bi değdirdim kabarmış diş eti. Hemen çıkmaz bi kaç hafta çekersiniz dediler 2 gün sonra ilk dişimiz çıktı