2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oh tamam cok sagolasin teşekkür ederim umarm sorun deterjandir ve gecer
Çok dert etme. İlerlemedikce. Sen kafaya taktikca devam eder onlar. Coresatin nasıl, duzelme olmadı mı hiç? Benim küçüğün boyun kulak arkası bez bölgesinde hafif var. Sadece bez bölgesine kullanıyorum şu an çünkü o bölgede baloncuk olup patlıyor.
Büyüğün kolunda çıkmış egzama yine. Ona neresinde olursa kullanıyorum

merhabalar kizlar nasilsniz ? Bizim hayat cok yogun misafirin olmadigi gun sukur dualari eder oldum malum iki bebe cok zor. yarin sunnet icin hastaneye gidicez hemem yaparlarmi bilmiyorum ama yaptiranlar sureci nasil atlatti merak ediyorum

Sadece anne sutuyle besledi bi arkadas çocuğunu 2 yil emzirdi.. 4ay sonra adet oldu.. Bence adetin emzirmekle alakasi yok.. Herkesin bünyesi farklı.. Gayette çatır çatır emzirdi sürekli sütü de boldu.. Umudunu kaybetme

Dikkat ettim de bu ara ne istesek depolarda zor bulunuyor cok enteresan

Ben artik kendi rutinimi de onunkini de olusturdum.. Rutinden cikinca biraz zor oluyor ama toparliyor tekrar eski düzene.. Hiç zorlamadm ille uyusun diye.. Akşamları bi kere ayagimda hafifçe salladm alismis gibiydi.. Biraz daha devam ettirdim.. Gunduzleri her zmn aglamio yaninda olmayinca aglayinca da sesleniyorum biraz azaliyor sesi.. Sabah kalkinca yüzümüzü yikiyoruz.. Birbirimizle sevişiyoruz.. Sonra meme sonra biraz evi geziyoruz.. Sonra camdan dışarı bakiyoruz.. Biraz koltukta cingirakla oynuyoruz konusarak.. Snra bez değişimi.. Sonra biraz yerde karin üstü koyuyorum.. Zeka kartlarina bakiyor.. Oyuncaklara bakiyor.. Kalkmaya çabalıyor.. Dönüyor.. Bi kac kere karnini dinlendiriyorum dönüyor.. Sonra mama veriyorum.. Gazini aliyorum besige koyuyorum.. Donenceyle 15dk gecirip uyuyor.. Sansliysam 1 saat degilsem yarim saat uyuyor.. Sonra yine ayni rutin.. Tabi beslenme araligini ayarliyorum yine.. Uykusu gelirse 4 5gibi uyuyo yine 1 veya yarim saat.. Sonra aksam 9 10akadar uyku yok.. Geceleri 4 saatte bir uyaniyor.. Oturdu gibi düzen.. Bozulursa da bozulsun.. Bugun misafir vardi kaydı düzeni.. Uykusu gelmeden hiç zorlamadm onu uykuya.. Baktim 15dk snra uyumuyo miziklanio aliyorum oyuna konusmaya devam ediyorum.. Zaten ilk 2bucuk ayimiz full uykuyla geçti.. Uyumasn yaa.. Ozluyorum uyuyunca

Bencede emzirmekle ilgisi yok. Arkadasim dogum yaptı kırkı cıktı adet oldu. Ben daha olmadım. Sut korur diye de birsey yok. Annem ben dogduktan 3 ay sonra kardesime hamile kalmış. Adet olmadığı için bilmemiş hamile olduğunu. Düşün 4 aylik hamileyken hamile oldugunu anlamis tabi yaşda küçük.

Ben vitamin tabletini cok severdim portakalli diye tadı.. Annem ulasmiyim diye vitrinin tepesine koyardi.. O yokken vitrine tirmanip alip agzima atardm.. Eritirdim.. Nasil bi azimdir bu portakalli diye vitamin tableti yemek

Yaa en korktugum.. Gerci ben adet oluyorum da şükür ki.. Kilo alinca bnm gobek bi cikti ki eymene hamile halime döndüm esim hamile misin diyip duruyor.. Suphelenmeye bile baslicam nerdeyse ama değildir tabikide

Bi ara bende bir düzen kurmuştum aralıksız 4 5 saat uyuyordı şimdi fix gece 11 olmadan uyumuyor ve 2 saatte bir uyanıyor çok zorlanıyorum sabaha kadar en son sabah vücudumu kaldıramıyorum yataktan.
Acaba doymuyor mu böyle 2 saatte uyanmaya başladı çıldırıcam ((

Kizlar,gunaydin.Iyi haftalar olsun hepimize.Hep aklima takilan biseyi sorucam.Biberonda sut ya da mama verirken kalani sonra vermek istediginizde isitiyomusunuz yoksa o soguklukta mi veriyosunuz?

Kizlar,gunaydin.Iyi haftalar olsun hepimize.Hep aklima takilan biseyi sorucam.Biberonda sut ya da mama verirken kalani sonra vermek istediginizde isitiyomusunuz yoksa o soguklukta mi veriyosunuz?

1 2 saat sonra veriyorum sütü maksimum mamayı hiç bekletmiyorum.
Sütü de 5 10 dk kalorifer üstüne koyuyorum yeterli oluyor

Günaydın canm, kalanını döküyorum. Mama yarim saat geçtiyse verilmemesi gerekiyor. Soğuk hiç birşey de vermiyorum gaz yapıyor zaten benimki de içmiyor o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…