Bilmiyorum butun demir damlalarinda varndiye biltorum yanlis bilior olabilirim.Besteron kan damlasinda seker yokmus dogru mu peki
Oh tamam cok sagolasin teşekkür ederim umarm sorun deterjandir ve gecerSadece ambalaj farklı sanırım. Olur olur. Friendly organik, bebek, parfümsüz.
Ben bestiron kullanıyorum yarin bi bakaym icerigine. Bizim dr umuz onu onerdi aldm ne icine baktm ne okudum okadar yorgun bitkin halsiz hissediyorum ki kendimiBilmiyorum butun demir damlalarinda varndiye biltorum yanlis bilior olabilirim.
Çok dert etme. İlerlemedikce. Sen kafaya taktikca devam eder onlar. Coresatin nasıl, duzelme olmadı mı hiç? Benim küçüğün boyun kulak arkası bez bölgesinde hafif var. Sadece bez bölgesine kullanıyorum şu an çünkü o bölgede baloncuk olup patlıyor.Oh tamam cok sagolasin teşekkür ederim umarm sorun deterjandir ve gecer
Teşekkür ederim, sadece regl dönemi azalıyor demek. Ben de genel olarak sandım. Ama az emzirenler 2-3 ay sonra adet oluyor doğumdan. sonra. Bunu araştırdım. Ben şimdi 2,5 ay sonra regl oldum. Zaten emzirmem az doğru. Peki regl olmam buna bağlı olarak sütü azaltmaz mı? Emziren anneler aylarca regl olmuyor. Bemim regl olmam sütümün azalacağının habercisi mi? (Az zaten de )
Aynisi Emre de var.Hipocort merhem verdi doktor.Pek surmedim kortizon var diye ama kullanicak gibiyim.Mustelanin yagini suruyorum.Nemlendiriyorum.Henuz cok yayilmadi.
Depolarda sorun varmis bu kremle ilgili.Eczaci biz de bulamiyoruz dedi.Hepsiburadadan soparis verdim.Guvenlik kilidi var kapaginin.Hosuma gitti bu.Kac ml olani aldiniz siz ? Insallah sifa olur.Bir de vucut yagi varmis bu stelatopia serisinin.Olmadi yagini da alicam.Banyoda kullanmak icin.
Nasıl düzene sokacağız acaba?4 aylık bebekte doğal bir süreçte ne öneriyorlar? Uyku eğitimi mi? Bebek bunlar daha ne zaman isterlerse o zaman uyuur o zaman uyanırlar. Yetişkinlerde bile düzen olmuyorken...
Bu uyku gerilemesinin iki üç sebebi var.
Bebek artık yenidoğan döneminden çıktı. Algılar açıldı. Görüyor duyuyor daha fazla algılıyor. Gündüz meme reddi olduğu gibi gece de uyku ile zaman harcamak yerine keşfetmek istiyor. Gündüz düzenli uyaranlar verilmeli ki çocuk bu açlığıni gidersin.
İkinci mesele de zaten bebekler bu ayda eskisi kadar emeiyor gündüz, haliyle gece daha çok uyanıyor.
Uyku eğitimi aman çocuğun uykusunu düzene sokacağız diye lütfen yormayın bebecikleri. Bunların hepsi Doğal süreçler. Yipratmayin kendinizi.
Gece uykusunda çoraplı mı ystırıyorsunuz çorapsız mı kızlar
Bencede emzirmekle ilgisi yok. Arkadasim dogum yaptı kırkı cıktı adet oldu. Ben daha olmadım. Sut korur diye de birsey yok. Annem ben dogduktan 3 ay sonra kardesime hamile kalmış. Adet olmadığı için bilmemiş hamile olduğunu. Düşün 4 aylik hamileyken hamile oldugunu anlamisSadece anne sutuyle besledi bi arkadas çocuğunu 2 yil emzirdi.. 4ay sonra adet oldu.. Bence adetin emzirmekle alakasi yok.. Herkesin bünyesi farklı.. Gayette çatır çatır emzirdi sürekli sütü de boldu.. Umudunu kaybetme
Çocuk işte parolaben. Yavrum kendi işini görmek istemiş ama yine de ulaşabileceği yerlere koymamak lazım. Biz genel haline bakıp çok akıllı, kendini kurtardı diye düşünebiliyoruz ama dikkat etmek lazım. Allah esirgesin, korusun hepimizin yavrusunu.
Bencede emzirmekle ilgisi yok. Arkadasim dogum yaptı kırkı cıktı adet oldu. Ben daha olmadım. Sut korur diye de birsey yok. Annem ben dogduktan 3 ay sonra kardesime hamile kalmış. Adet olmadığı için bilmemiş hamile olduğunu. Düşün 4 aylik hamileyken hamile oldugunu anlamistabi yaşda küçük.
Teşekkür ederimmSadece anne sutuyle besledi bi arkadas çocuğunu 2 yil emzirdi.. 4ay sonra adet oldu.. Bence adetin emzirmekle alakasi yok.. Herkesin bünyesi farklı.. Gayette çatır çatır emzirdi sürekli sütü de boldu.. Umudunu kaybetme
Ben artik kendi rutinimi de onunkini de olusturdum.. Rutinden cikinca biraz zor oluyor ama toparliyor tekrar eski düzene.. Hiç zorlamadm ille uyusun diye.. Akşamları bi kere ayagimda hafifçe salladm alismis gibiydi.. Biraz daha devam ettirdim.. Gunduzleri her zmn aglamio yaninda olmayinca aglayinca da sesleniyorum biraz azaliyor sesi.. Sabah kalkinca yüzümüzü yikiyoruz.. Birbirimizle sevişiyoruz.. Sonra meme sonra biraz evi geziyoruz.. Sonra camdan dışarı bakiyoruz.. Biraz koltukta cingirakla oynuyoruz konusarak.. Snra bez değişimi.. Sonra biraz yerde karin üstü koyuyorum.. Zeka kartlarina bakiyor.. Oyuncaklara bakiyor.. Kalkmaya çabalıyor.. Dönüyor.. Bi kac kere karnini dinlendiriyorum dönüyor.. Sonra mama veriyorum.. Gazini aliyorum besige koyuyorum.. Donenceyle 15dk gecirip uyuyor.. Sansliysam 1 saat degilsem yarim saat uyuyor.. Sonra yine ayni rutin.. Tabi beslenme araligini ayarliyorum yine.. Uykusu gelirse 4 5gibi uyuyo yine 1 veya yarim saat.. Sonra aksam 9 10akadar uyku yok.. Geceleri 4 saatte bir uyaniyor.. Oturdu gibi düzen.. Bozulursa da bozulsun.. Bugun misafir vardi kaydı düzeni.. Uykusu gelmeden hiç zorlamadm onu uykuya.. Baktim 15dk snra uyumuyo miziklanio aliyorum oyuna konusmaya devam ediyorum.. Zaten ilk 2bucuk ayimiz full uykuyla geçti.. Uyumasn yaa.. Ozluyorum uyuyunca
Kizlar,gunaydin.Iyi haftalar olsun hepimize.Hep aklima takilan biseyi sorucam.Biberonda sut ya da mama verirken kalani sonra vermek istediginizde isitiyomusunuz yoksa o soguklukta mi veriyosunuz?
Günaydın canm, kalanını döküyorum. Mama yarim saat geçtiyse verilmemesi gerekiyor. Soğuk hiç birşey de vermiyorum gaz yapıyor zaten benimki de içmiyor o şekildeKizlar,gunaydin.Iyi haftalar olsun hepimize.Hep aklima takilan biseyi sorucam.Biberonda sut ya da mama verirken kalani sonra vermek istediginizde isitiyomusunuz yoksa o soguklukta mi veriyosunuz?
Sabır diliyorumBen işe başladım çok mutsuzum, oğlumu özlüyorum herkes alisicaksin diyo nasıl alışılır buna süt kokulum o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?