2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun. Şu boğulma olayından sonra etrafı kolaçan etmekten bitap düştüm ben.
Senin büyük de henüz kollanması gereken bi yaştaydı sanırım.
5 yaşında. Aslında hayatta yapmayacağı birşey. Wc yi temizlediğim de kokusundan zehirlenirim diye tuvalete girmez.
Ben kardeşini uyutuyordum, ses yapıyorsun içerde oyna dedim. Ateşi çıkmış kendi kendine ilaç içmiş kuzum. Allahtan dozu kg sine göre çok değilmiş. Ama yine de takip ediyoruz hala.

Çocuk işte parolaben. Yavrum kendi işini görmek istemiş ama yine de ulaşabileceği yerlere koymamak lazım. Biz genel haline bakıp çok akıllı, kendini kurtardı diye düşünebiliyoruz ama dikkat etmek lazım. Allah esirgesin, korusun hepimizin yavrusunu.

Deme ya benim de aklımdaki bunlar ama öyle korkuyorum ki.gunduz iyiydi ama bu meret ateş gece kendini gösteriyor gecede atrslenirse sabah acil e goturucem.
3.ayda hasta oldu kilo kaybi oldu sadece 1 ayda 500 gr almis.bu ay da bu çıktı şimdi yine nazlı nazlı emiyor.emmesi azalinca sonrasida kilo alımı hepten azalıyor.iyi olsunda yapacak birşey yok ama anne olarak endişe ediyoruz zayif kaldi diye üzülüyoruz tabii.
Canim gecmis olsun fitil olaraj ne kullaniyorsun

Paranox s
Ne olur ne olmax diye bebekli evde kesinlikle olmalı.

İyiymiş çok şükür.bol bol su içir bol idrara çıkarsa vucuttan çabuk atar.

En azından kendi ilacıni içmiş 15 ml cok ama zehirlenecek kadar çok değil birşey yoktur inşallah.bu ilac olayi çok sıkıntı hep yukarılarda tutmak lazım.
İlaçlarımın hepsi benim bile sandalye ile zor ulaşacağım yükseklikte normal de. İşte ateşi çıkmış olunca hemen içirebileyim diye aşağıya koymuştum bu sefer.

Ah kıyamam ya
Ah kıyamam ya. Kendi başının çaresine bakmak istemiş. Geçmiş olsun.

Bizim
En azından kendi ilacıni içmiş 15 ml cok ama zehirlenecek kadar çok değil birşey yoktur inşallah.bu ilac olayi çok sıkıntı hep yukarılarda tutmak lazım.
Bizim bı tandigin çocuk bebek yaşlarda oje içmişti. Allahtan bişey olmadi

Şimdi ateşi var ama bugün çok içtiği için ilaç da vermiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Duşa soktum iki kez
Ateşi kaç canım, yükseliyorsa ver bence fazlasının etkisi geçmiştir zaten.. İçtiği ateş düşürücü dışında varsa ondan ver calpol içtiyse dolven ver mesela? Doktor söylemiştir belki ben yorum yapıyorum geçti..

İlacin etkisi geçti ki ateş çıkıyor dr a gidince tahlil falan yapmamış ki ateşin sebebi ne acaba
Tahminimizden az içmiş sanırım. Bir kısmını da dökmüş çünkü. İlacın etkisi geçmiş olabilir o yüzden de. Çok içmiş olsa illa ki ateş yükselme süresi uzardı diye düşünüyorum.

Boğaz enfeksiyonu, bademcikleri şiş ve beyaz. Antibiyotik vermiş

Geçmiş olsun.
Antibiyotik 2 güne ancak etki eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…