2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gece uykusunda çoraplı mı ystırıyorsunuz çorapsız mı kızlar
Corapla uyutuyorum hala aslinda neredeyse hic çıkartmıyorum çorapları ayagindan üşütür diye
Atak haftası canjm
Ferrum demir ilacını kullanan arkadaşlar. Icerigine baktınız mı? içinde şeker ve paraben var
Paraben yok cabim nerede yaziyor içeriğinde yazmiyor

Ferrum demir ilacını kullanan arkadaşlar. Icerigine baktınız mı? içinde şeker ve paraben var
Digerlerindede şeker icerikli aromalar varmis ama bu paraben icerigi eski prospektus de var diyor içinden cikanda yok diyor valla çok muallakta kaldim bende dr a da soramadim bende ay başı kontrolde dr a danışıp değiştireceğim galiba

Aaa burada mısın?
Ben Anla a Tipin acile götürdüm hep.

Eczaciya sormustum ben alirken hayir paraben içeriğinde yok dedi prospektüs un de de paraben yazmiyor
Valla bizim gelin araştırdı o dedi. Nerede okudu bilmiyorum.
emily07 bildigim kadariyla hepsinde var. Sidefer dede var. Benimki bayiliyor tadina.
Sidefer bütün hepsinden guzel tadi var ve leke yapmiyor. Kizimda kullandim.
Valla ne kullanacağımı bilmiyorum. Baslamadim daha. Bizim doktor bestiron önerdi

Kızlar ayın 4unde 5 aylik olacağız ve benim oglusum bayadir kucakta etrafina destek koyunca koltukda oturuyor. Kendi kollarıyla kalkmaya çalışıyor artik hazir dedim ve oturtuyorum boyuda 70cmi gecti kiloda 9u gecti bizim masallah. Bide dişleri çıktı demistim ya 2 tane saglik ocaginin verdigi kan ilaci disler ciktiginda leke yapar dikkat et demisti icerken dislere degiyor diye kullanmiyorum suanlik ayın 5i gibi doktora gidince ona sorayım diyorum. Bi sıkıntımız da ben d vit vermeyi devamli unutuyorum ilac konusunda ben hep boyleydim dikkat etmezdim hala ayniyim

Sidefer yapmiyor dislerde leke

Oturması boya kiloya bakmaz. Omurganın hazır olmasına bakar. 3-5 dk destekli oturtulabilir şu ana sadece.
Demiri ihmal etmeyin, sonra misli ile kullanmak zorunda kalırsınız. Verdikten bir iki dk sonra dişleri ılık su ile ıslatılmış mendil ile temizleyebilirsiniz.
İlaçları hergun aynı saatte verirseniz unutmazsiniz.

Aksam saat 10 da gülüp oynayan çocuk saat 12 de başladı ateslenmeye 38.7 de verdim calpol u 38.2 ya kadar düştü cikti düştü çıktı şimdi yine 38.9 da 4 saati beklemeden fitil koyduk.bu ne simdi 2 saatte bu ne hız öncesi sonrasi yok hop ateş.

Geçmiş olsun. Geçen aynı durumu yaşadık. Kanında enfeksiyon, boğazında da kızarıklık çıkmıştı... Başka hiç birşeyi yoktu. Antibiyotik kullandı

19.haftamizdayiz bizde ama iki hafta erken doğmuştu diye atağa göre 17.hafta
Kızımız cirlar gibi ses cikariyo çığlık desen değil agulama hiç değil.kulagini çekmeye başladı.bazen sanki sinirliymis gibi hızlı hızlı karnına da vuruyor.uyku düzeni sasti.ve en onemlisi emmek istemiyor..geçici bu dimi? Lütfen geçici olsun,sebebi sadece atak mıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…