Kızlar 17. Hafta atak mı oluyor? Ben birkaç gündür bebeğimi uyutamıyorum çok zorlanıyorum. Yarım saat ağlıyor, ayağımda sallıyordum hala öyle yapıyorum ağlıyor, kucakta sallayım diyorum olmuyor, memede zaten uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım
Digerlerindede şeker icerikli aromalar varmis ama bu paraben icerigi eski prospektus de var diyor içinden cikanda yok diyor valla çok muallakta kaldim bende dr a da soramadim bende ay başı kontrolde dr a danışıp değiştireceğim galiba
Hale bak bebek demir ilacı da paraben var ve aileler mecburen kabullenip veriyor , hepsinin içerinde vardir muhtemel raf ömrü uzun olsun diye saglikla oynuyorlar
Hale bak bebek demir ilacı da paraben var ve aileler mecburen kabullenip veriyor , hepsinin içerinde vardir muhtemel raf ömrü uzun olsun diye saglikla oynuyorlar
Ah rintcim,çok sağol. ben öyle türleri olduğunu bilmiyorum. Doktor da zaten lütfetti muayene ederken. Yakında iyi özel yok dedi ablamlar, Sami Ulus’a gittik. Aslında sen de Ankara’dasın. Çocuk doktoru önermiştin bi ara ama böylesi acil durumlar için hastane önerin olur mu? Bir de çocuk doktoru önerini de tekrar yazabilir misin
Digerlerindede şeker icerikli aromalar varmis ama bu paraben icerigi eski prospektus de var diyor içinden cikanda yok diyor valla çok muallakta kaldim bende dr a da soramadim bende ay başı kontrolde dr a danışıp değiştireceğim galiba
Kızlar ayın 4unde 5 aylik olacağız ve benim oglusum bayadir kucakta etrafina destek koyunca koltukda oturuyor. Kendi kollarıyla kalkmaya çalışıyor artik hazir dedim ve oturtuyorum boyuda 70cmi gecti kiloda 9u gecti bizim masallah. Bide dişleri çıktı demistim ya 2 tane saglik ocaginin verdigi kan ilaci disler ciktiginda leke yapar dikkat et demisti icerken dislere degiyor diye kullanmiyorum suanlik ayın 5i gibi doktora gidince ona sorayım diyorum. Bi sıkıntımız da ben d vit vermeyi devamli unutuyorum ilac konusunda ben hep boyleydim dikkat etmezdim hala ayniyim
Kızlar ayın 4unde 5 aylik olacağız ve benim oglusum bayadir kucakta etrafina destek koyunca koltukda oturuyor. Kendi kollarıyla kalkmaya çalışıyor artik hazir dedim ve oturtuyorum boyuda 70cmi gecti kiloda 9u gecti bizim masallah. Bide dişleri çıktı demistim ya 2 tane saglik ocaginin verdigi kan ilaci disler ciktiginda leke yapar dikkat et demisti icerken dislere degiyor diye kullanmiyorum suanlik ayın 5i gibi doktora gidince ona sorayım diyorum. Bi sıkıntımız da ben d vit vermeyi devamli unutuyorum ilac konusunda ben hep boyleydim dikkat etmezdim hala ayniyim
Oturması boya kiloya bakmaz. Omurganın hazır olmasına bakar. 3-5 dk destekli oturtulabilir şu ana sadece.
Demiri ihmal etmeyin, sonra misli ile kullanmak zorunda kalırsınız. Verdikten bir iki dk sonra dişleri ılık su ile ıslatılmış mendil ile temizleyebilirsiniz.
İlaçları hergun aynı saatte verirseniz unutmazsiniz.
Aksam saat 10 da gülüp oynayan çocuk saat 12 de başladı ateslenmeye 38.7 de verdim calpol u 38.2 ya kadar düştü cikti düştü çıktı şimdi yine 38.9 da 4 saati beklemeden fitil koyduk.bu ne simdi 2 saatte bu ne hız öncesi sonrasi yok hop ateş.
Aksam saat 10 da gülüp oynayan çocuk saat 12 de başladı ateslenmeye 38.7 de verdim calpol u 38.2 ya kadar düştü cikti düştü çıktı şimdi yine 38.9 da 4 saati beklemeden fitil koyduk.bu ne simdi 2 saatte bu ne hız öncesi sonrasi yok hop ateş.
19.haftamizdayiz bizde ama iki hafta erken doğmuştu diye atağa göre 17.hafta
Kızımız cirlar gibi ses cikariyo çığlık desen değil agulama hiç değil.kulagini çekmeye başladı.bazen sanki sinirliymis gibi hızlı hızlı karnına da vuruyor.uyku düzeni sasti.ve en onemlisi emmek istemiyor..geçici bu dimi? Lütfen geçici olsun,sebebi sadece atak mıdır..