2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
merhabalar kizlar nasilsniz ? Bizim hayat cok yogun misafirin olmadigi gun sukur dualari eder oldum malum iki bebe cok zor. yarin sunnet icin hastaneye gidicez hemem yaparlarmi bilmiyorum ama yaptiranlar sureci nasil atlatti merak ediyorum
Bizim 1 haftada toparladi. Ilk gun altini baglarken biraz evham yaptim ben. Cunku bardak koydurdu doktor. Bezi baglarken bardak kayar mi kaymaz mi derken bardagin ucuna bant yapistirdim. Bebişin de kasıklarina tutturdum bandi. Boylece kayma yapmadi. Benim gibi evhamli bir anne bile bu sureci zorlanmadan atlattiysa hic korkma derim bebiş de hic huzursuz degildi

Cok zor canim. Hele ki boyle kucuklerken. Keske ara verme sansin olsa. Oyle bir imkanin varsa hic dusunme bu gunler geri gelmiyor.
Aynen geri gelmiyor. Ben de elimden geldigince süt izni toplu kullaniyorum + yillik izin + ucretsiz izin ancak 8 aylikken birakacagim. Annem bakacak benim içim rahat ama benden uzaklaşır mı, beni unutur mu diye korkuyorum. Dalga gecmeyin ama gercekten korkuyorum bu konuda

Seni unutmaz da özler sadece.. Aksam geldgnde boynuna atilmasndan anlarsn.. Çok zor bisey ya.. Allah dayanma gücü versin çalışan annelere.. Uyurken bile ozleyen bizler için çok zor

Bizimki de öyle canm yemiyor iki dkda bitiren çocuk ağzında oynuyor
Kilo alimi var gibi duruyor.azicik dakikada ne kadar emiyor muallak ama eskiye oranla beslenme tarzi değişti resmen

Sürekli ağzından çıkarıp yüzüme bakıp gülme heveslisi dikkati dağılmasın diye yüzüne bakamıyorum güya ama yakalıyor nesesiyle

İnşallah düzelir canım durumlar,eski hallerine donerler

Ben işe başladım çok mutsuzum, oğlumu özlüyorum herkes alisicaksin diyo nasıl alışılır buna süt kokulum o benim
Ben de ücretsiz izne ayrıldım.10 aylıkken geri döneceğim ama şimdiden karalar bağladım..Uzatmak elimde aslında,ama eşime bağımlı kalmak istemiyorum.Biraz da öğretmenliğin olumlu yani boş gün ve ayarlanabilen saatler..
Allah yardımcın olsun,kolaylık versin.oda seni özlüyor muhakkak ama vakitleriniz de kaliteli olucak bu şekilde.Dolu dolu..

Cold mix 1 yastan önce kullanılmıyor. Bebegın qkcıgerlerını 2tkıker dedı Dr... Zaten cok yogun kokusu var.. Ben buyuklerı yastıgına döküyorum benım bıle cıgerkerıme cekerken açıyor.

Düşünme sandalyesi tekniğinı cok kullanmak da ıyı degıl. Okulu seven cocugu okuldan sogutur kendini degersız hissettirir. Çok yaramaz cocuguna hoşuna gider genım 1 numara bilerek arıza cıkarırmış sırf sınıftaki etkinlikleri yapmamak ıcın sandalyeye oruruyoz anne oh mis hep onları izliyorum. Öğretmenini aradım 4 yasında ydi sakin bir daha bu teknıhı uygulamayın cocugun işine geliyor ayrıca sızın de kokayınuza geliyor dedım. Yaramaz oturt sandalyeye oh ne ala.... Bol bol görev sorumluluk verin kendinin işe yaradığını hissetsin dedım. Allahtan sorun cozuldu

bardak hangisinden koydunuz? bnde cok korkuyorum ya icim hic istemiyor ama ertelersem daha da zor olacak

Cold mix 1 yastan önce kullanılmıyor. Bebegın qkcıgerlerını 2tkıker dedı Dr... Zaten cok yogun kokusu var.. Ben buyuklerı yastıgına döküyorum benım bıle cıgerkerıme cekerken açıyor.
Bi daha daamlatmadim zaten.Aynen karsi kanepede oturan esimin burnuna kadar gitti 1 damlasi.Babyvac aspirator aldim.Onunla aciyorum.Ne var ne yok geliyor burnunda.

bardak hangisinden koydunuz? bnde cok korkuyorum ya icim hic istemiyor ama ertelersem daha da zor olacak
Biz bardak koymadik dr batikonlu gazlı bez koydu eve gidince bunu atıyoruz birdaha da gazlı bez koyulmayacak.her alt acmada kremlerini kullandik .kaka yapinca batikonu spreyli al onu sık kapat 5 dk sonra ac kremlerini sür dedi .cokta rahat geçti gitti ilk iki gün şişiyor sonra şiş cekiliyor iyileşme başlıyor.dr ne diyorsa onu yap.operasyon sonrası eşine şöyle bebeği o alsin sen iki dk dr u dinle yoksa eşinin yarım yamalak anlatmasi ile olmaz.sakin vazgeçme hiç korkulacak gibi değil bi tedirginlik oluyor ama 1 hafta sonra ohh iyiki diyeceksin.simdiden hayırlı olsun

Kızlar hametan in mavisi mi sarısı mi aldınız.ben ilk mavisini almıştım dün eşime sarısını vermiş ezcane , biri krem biri yağlı pomad ama kızarıklığa hangisi iyiydi

Benimko
Benimki sevmiyor. Tam tersi etkinlikleri zeka oyunlarını çok sever. İlk zamanlar bikac kere üst üste oturmuş galiba öğretmen dediki umursamamaya başladı. Oturduğu yerden ayağını uzatıyor geçenler düşsün diye. Dedimki demek ki yöntem ise yaramıyor.

Bende okuldayım ama özel sektör saatleri de malesef sıkıntılı Burdaki herkeste bu şekilde söylüyor, umarım bizim için hersey güzel olur zor

Bebeğin büyüdü. Uyuyarak zaman kaybetmek istemiyor. Dünyada keşfedilecek çok şey var çünkü

İlk günler biraz tavır yapacak. Sonra alışacak. Bebekler bizden daha kolay alışıyor. Merak etme o senin yavrun ve senden uzaklasmaz. Birlikteyken mümkün dolduğunda sarıl op kokla. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Ben. Eğer bunu duzeltmiyorlarsa Başka kreşe verirdim. Bunun savunulacak yanı yok.

Bende okuldayım ama özel sektör saatleri de malesef sıkıntılı Burdaki herkeste bu şekilde söylüyor, umarım bizim için hersey güzel olur zor
Çocuğumu sıcacık yatağından kaldırıp battaniyeye sar annene götürüyorum. Günler geçtikçe daha da zoruna gitmeye başlıyor insanın. Evet ilk günki kadar kötü olmuyosun ama vicdan azabı duymaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…