Ben mavisini kullaniyorum.Kızlar hametan in mavisi mi sarısı mi aldınız.ben ilk mavisini almıştım dün eşime sarısını vermiş ezcane , biri krem biri yağlı pomad ama kızarıklığa hangisi iyiydi
Bi ara bende bir düzen kurmuştum aralıksız 4 5 saat uyuyordı şimdi fix gece 11 olmadan uyumuyor ve 2 saatte bir uyanıyor çok zorlanıyorum sabaha kadar en son sabah vücudumu kaldıramıyorum yataktan.
Acaba doymuyor mu böyle 2 saatte uyanmaya başladı çıldırıcam((
Kollarinda da çıktı coresatinde ehh iste yani tam iyi geldi diyemem ya goruntusune ben alstm yada birazcik daha iyi sanki ama kafasinda sac aralarinda da ckmaya basladi sanki kaslarinda vardi o azaldi. Yuzude kabuk bagladi o sulu hali gitti hergun banyo yaptirmaya basladm ctesi 5 ay kontrolu var yine bakalm doktor ne dicek.Çok dert etme. İlerlemedikce. Sen kafaya taktikca devam eder onlar. Coresatin nasıl, duzelme olmadı mı hiç? Benim küçüğün boyun kulak arkası bez bölgesinde hafif var. Sadece bez bölgesine kullanıyorum şu an çünkü o bölgede baloncuk olup patlıyor.
Büyüğün kolunda çıkmış egzama yine. Ona neresinde olursa kullanıyorum
2.aydan sonra ckti vucudunda sonra yuzunde ckti 4.ay asisindan sonrada yuzundeki inanilmaz artti. Bilemiyorum berikko mamadan da olabilir mi ki? Belki de ondandir ama ilk dogdugu gunden beri iciyoruz hipp combioticMamayla alakalı olabilir mi?Fatmapo
Allah razı olsun bakiyorlar ama keşke bi 7-8 aylik olana kadar senin evde baksa uyandirma sıkıntısı sabah soğuğa cikartma olmasa.Çocuğumu sıcacık yatağından kaldırıp battaniyeye sar annene götürüyorum. Günler geçtikçe daha da zoruna gitmeye başlıyor insanın. Evet ilk günki kadar kötü olmuyosun ama vicdan azabı duymaya başladım
Hakkaten mamadan olabilir mi acaba.bende hipp kullaniyordum sma ya gectim.aptamil denedim ama çözülmüyor ve köpük köpük oluyor .sma ufak kutu bi denesen mi acaba .sma da tatli değil hipp alan çocuk mirin kırın eder ama alabilir.2.aydan sonra ckti vucudunda sonra yuzunde ckti 4.ay asisindan sonrada yuzundeki inanilmaz artti. Bilemiyorum berikko mamadan da olabilir mi ki? Belki de ondandir ama ilk dogdugu gunden beri iciyoruz hipp combioticBilmiyorum neden oldu
tesekkur ederim. :) herkes oyle 3 gun den sonra gecmis say faln dedi insalah yaptiraym da bunj da atlatalim. yan donmeye basladi zaten gittikce zorlasacak. birde zeytinyagi ccok iyi geliyor diyorlar kullanan oldu mu ? krem surmek biraz daha zorms amaBiz bardak koymadik dr batikonlu gazlı bez koydu eve gidince bunu atıyoruz birdaha da gazlı bez koyulmayacak.her alt acmada kremlerini kullandik .kaka yapinca batikonu spreyli al onu sık kapat 5 dk sonra ac kremlerini sür dedi .cokta rahat geçti gitti ilk iki gün şişiyor sonra şiş cekiliyor iyileşme başlıyor.dr ne diyorsa onu yap.operasyon sonrası eşine şöyle bebeği o alsin sen iki dk dr u dinle yoksa eşinin yarım yamalak anlatmasi ile olmaz.sakin vazgeçme hiç korkulacak gibi değil bi tedirginlik oluyor ama 1 hafta sonra ohh iyiki diyeceksin.simdiden hayırlı olsun
Zeytinyağ asitli açık yara yani ben olsam asla kullanmam yinede sen bilirsin ama sen yine doktoru dinle.pipisi çokta yumuşak olmayi versin canım boşvertesekkur ederim. :) herkes oyle 3 gun den sonra gecmis say faln dedi insalah yaptiraym da bunj da atlatalim. yan donmeye basladi zaten gittikce zorlasacak. birde zeytinyagi ccok iyi geliyor diyorlar kullanan oldu mu ? krem surmek biraz daha zorms ama
Gündüz berabersiniz nasil olsa alışsın odasina.sana yorucu olur ama uzak duyarım duymam diye tetikte yatacaksin alışana kadar .Oglanin odasini ayirdim bugun itibari ileartik bizimle degil. Biraz buruk oldu ama boyle daha iyi olacagina inaniyorum.
Ben 6. Ayi tamamen doldrunca başlamayı düşünüyorumKızlar mart 11 'de 5. Ayimizi doldirmus olucaz doktor ek gidaya yavas yavas basla dedi çorba elma suyu armut suyu gibi sizler ne düşünüyor sunuz bu konuda sabahları rafadan yumurta yapıp 1 2 kasık sarisindan versem 1 2 kaşık labne peyniri gibi erken mi daha ya
O konuda problemim yok annem olacak yaninda.Gündüz berabersiniz nasil olsa alışsın odasina.sana yorucu olur ama uzak duyarım duymam diye tetikte yatacaksin alışana kadar .
Hangi sehirdesin?Kollarinda da çıktı coresatinde ehh iste yani tam iyi geldi diyemem ya goruntusune ben alstm yada birazcik daha iyi sanki ama kafasinda sac aralarinda da ckmaya basladi sanki kaslarinda vardi o azaldi. Yuzude kabuk bagladi o sulu hali gitti hergun banyo yaptirmaya basladm ctesi 5 ay kontrolu var yine bakalm doktor ne dicek.
6. Ayı beklemeni öneririm . Öncesinde istersen bir şeyleri yalatarak git.Kızlar mart 11 'de 5. Ayimizi doldirmus olucaz doktor ek gidaya yavas yavas basla dedi çorba elma suyu armut suyu gibi sizler ne düşünüyor sunuz bu konuda sabahları rafadan yumurta yapıp 1 2 kasık sarisindan versem 1 2 kaşık labne peyniri gibi erken mi daha ya
aynen zeytinyagi kullanma dedi . kestirdik valla cok agladi kuzum korktu galiba .Zeytinyağ asitli açık yara yani ben olsam asla kullanmam yinede sen bilirsin ama sen yine doktoru dinle.pipisi çokta yumuşak olmayi versin canım boşver
Nasul duyacaksin sesini?Oglanin odasini ayirdim bugun itibari ileartik bizimle degil. Biraz buruk oldu ama boyle daha iyi olacagina inaniyorum.
2.aydan sonra ckti vucudunda sonra yuzunde ckti 4.ay asisindan sonrada yuzundeki inanilmaz artti. Bilemiyorum berikko mamadan da olabilir mi ki? Belki de ondandir ama ilk dogdugu gunden beri iciyoruz hipp combioticBilmiyorum neden oldu
Yok canım normal çorba vermicem zaten ayrı yapicam kızım da da hergun taze yapıp verirdim ama kızım anne sütü almadı 3 aydan sonra bıraktı kronik gaz vardı doğru düzgün ememezdi gazdan emdiğinide zaten kusardı reflu var diye 5.5 aylıkken başlamıştık onda ek gıdaya doktor bu hazır deyince tereddütte kaldım6. Ayı beklemeni öneririm . Öncesinde istersen bir şeyleri yalatarak git.
Bebeğe normal çorba verilmez. Tuz salca olmamalı. Besinler tek tek 3 gün beklenecek verilir. Mesela patates haşlanır ezilir hafif su ya da anne sütü ile kıvamını açabilirsiniz. 3 gün bunu verirsiniz dokunmazsa başka bir şeye geçersiniz.
Elma suyu armut suyu... Hayır bunun yerine cam rendede rendeleyip minik minik onu verin ama bunlar için altı ayı bekleyin. Bebeğin tam dik oturabilmesi katı yani ek gıda için önemlidir.
Ve en önemlisi. Yumurtada salmonella diye bir bakteri vardır. Bebeğe verilmeye başlandığında 7-10 dk kaynatıldıktan sonra sarısı verilir. Bazı doktorlar umursamıyor ama salmonelle ciddi bir risk. Ayrıca 10 dk kaynamış yumurta alerji riskini de azaltır.
Ben 6. Ay bitiminde başlarım tadimlara. Çocuğun sindirim sistemi de onemli. Öncesinde ise en erken 5 buçuk aylıkken bir şeyler yalatirim en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?