2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar hametan in mavisi mi sarısı mi aldınız.ben ilk mavisini almıştım dün eşime sarısını vermiş ezcane , biri krem biri yağlı pomad ama kızarıklığa hangisi iyiydi
Ben mavisini kullaniyorum.
Sarisini yuzume sürmüştüm cook cok onceden. Yuzum alev almis yanmisti resmen kabus gibiydi. Sonra bir daha sari hametani eve sokmadim

Ogluma mavisino kullaniyorum pisik olunca bazen cok kuruyor derisi yumusatiyor iyi geliyor

Benimki de ayni

Kollarinda da çıktı coresatinde ehh iste yani tam iyi geldi diyemem ya goruntusune ben alstm yada birazcik daha iyi sanki ama kafasinda sac aralarinda da ckmaya basladi sanki kaslarinda vardi o azaldi. Yuzude kabuk bagladi o sulu hali gitti hergun banyo yaptirmaya basladm ctesi 5 ay kontrolu var yine bakalm doktor ne dicek.

Allah razı olsun bakiyorlar ama keşke bi 7-8 aylik olana kadar senin evde baksa uyandirma sıkıntısı sabah soğuğa cikartma olmasa.
Benim annemde kızıma bakti çokta güzel baktı Allah razi olsun ama durup düşününce keske bize gelip baksaydi diyorum.evet evleri kalabalık birsuru isleri var kardes baba var evde ama buda bebek yahu.
Birde çalışan anneler bebekleri bırakıp kacmayin öpün anne işe gitmeli diyin sonrasi krize dönüyor bu ayriliklar.bu dogal bir süreç diye yaklasirsaniz çocuklarda daha kolay alınacaktır

2.aydan sonra ckti vucudunda sonra yuzunde ckti 4.ay asisindan sonrada yuzundeki inanilmaz artti. Bilemiyorum berikko mamadan da olabilir mi ki? Belki de ondandir ama ilk dogdugu gunden beri iciyoruz hipp combiotic Bilmiyorum neden oldu
Hakkaten mamadan olabilir mi acaba.bende hipp kullaniyordum sma ya gectim.aptamil denedim ama çözülmüyor ve köpük köpük oluyor .sma ufak kutu bi denesen mi acaba .sma da tatli değil hipp alan çocuk mirin kırın eder ama alabilir.

tesekkur ederim. :) herkes oyle 3 gun den sonra gecmis say faln dedi insalah yaptiraym da bunj da atlatalim. yan donmeye basladi zaten gittikce zorlasacak. birde zeytinyagi ccok iyi geliyor diyorlar kullanan oldu mu ? krem surmek biraz daha zorms ama

tesekkur ederim. :) herkes oyle 3 gun den sonra gecmis say faln dedi insalah yaptiraym da bunj da atlatalim. yan donmeye basladi zaten gittikce zorlasacak. birde zeytinyagi ccok iyi geliyor diyorlar kullanan oldu mu ? krem surmek biraz daha zorms ama
Zeytinyağ asitli açık yara yani ben olsam asla kullanmam yinede sen bilirsin ama sen yine doktoru dinle.pipisi çokta yumuşak olmayi versin canım boşver

Kızlar mart 11 'de 5. Ayimizi doldirmus olucaz doktor ek gidaya yavas yavas basla dedi çorba elma suyu armut suyu gibi sizler ne düşünüyor sunuz bu konuda sabahları rafadan yumurta yapıp 1 2 kasık sarisindan versem 1 2 kaşık labne peyniri gibi erken mi daha ya

Ben 6. Ayi tamamen doldrunca başlamayı düşünüyorum

Hangi sehirdesin?

6. Ayı beklemeni öneririm . Öncesinde istersen bir şeyleri yalatarak git.
Bebeğe normal çorba verilmez. Tuz salca olmamalı. Besinler tek tek 3 gün beklenecek verilir. Mesela patates haşlanır ezilir hafif su ya da anne sütü ile kıvamını açabilirsiniz. 3 gün bunu verirsiniz dokunmazsa başka bir şeye geçersiniz.
Elma suyu armut suyu... Hayır bunun yerine cam rendede rendeleyip minik minik onu verin ama bunlar için altı ayı bekleyin. Bebeğin tam dik oturabilmesi katı yani ek gıda için önemlidir.
Ve en önemlisi. Yumurtada salmonella diye bir bakteri vardır. Bebeğe verilmeye başlandığında 7-10 dk kaynatıldıktan sonra sarısı verilir. Bazı doktorlar umursamıyor ama salmonelle ciddi bir risk. Ayrıca 10 dk kaynamış yumurta alerji riskini de azaltır.
Ben 6. Ay bitiminde başlarım tadimlara. Çocuğun sindirim sistemi de onemli. Öncesinde ise en erken 5 buçuk aylıkken bir şeyler yalatirim en fazla.

Zeytinyağ asitli açık yara yani ben olsam asla kullanmam yinede sen bilirsin ama sen yine doktoru dinle.pipisi çokta yumuşak olmayi versin canım boşver
aynen zeytinyagi kullanma dedi . kestirdik valla cok agladi kuzum korktu galiba . insallah hizlica atlatir iclene iclene uyudu kuzum .agrisa aglar demi agri kesici vereym mi.kalkinca

2.aydan sonra ckti vucudunda sonra yuzunde ckti 4.ay asisindan sonrada yuzundeki inanilmaz artti. Bilemiyorum berikko mamadan da olabilir mi ki? Belki de ondandir ama ilk dogdugu gunden beri iciyoruz hipp combiotic Bilmiyorum neden oldu

Eymende hipp icerken aşırı kusma oluyodu.. Hatta goztepeye giderken çiş yapmadi ama beni endiselendiren surekli kusmasiydi fiskirarak.. Mama içen bebeklerde bence bu tip etkiler oluyo gibime geliyor.. Bi de bana bizim doktor alerji olsa yanaklarda filan çıkar demişti.. Bi mamayi değiştirip gozlemlesen diyorum? Gerçi sen bilirsin kararini sen ver.. Doktorada bundan suphelendigini bi söyle bakalim ne dicek?

Yok canım normal çorba vermicem zaten ayrı yapicam kızım da da hergun taze yapıp verirdim ama kızım anne sütü almadı 3 aydan sonra bıraktı kronik gaz vardı doğru düzgün ememezdi gazdan emdiğinide zaten kusardı reflu var diye 5.5 aylıkken başlamıştık onda ek gıdaya doktor bu hazır deyince tereddütte kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…