2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oglanin odasini ayirdim bugun itibari ile artik bizimle degil. Biraz buruk oldu ama boyle daha iyi olacagina inaniyorum.

Erken degil mi axel? Ben 2 yasina kadaar düşünmüyorum.. Tıp ne derse desin yanimdan ayirmicam 2 yasina kadar.. Ama snra kendi odasina insallah☺

Eymenin gelisimi geri kalinca bizim doktor normalde mamaya karşı ya.. Ama dedi çok erken bende basima iş alırım.. Sindiremez daha dedi.. Biraz beklicez ek gıdaya dedi.. Mart bitince filan belki başlatır.. Bekliyorum heyecanla gecen sarımsak koklatim yalar gibi oldu sarimsagi sevdi gibi daha doğrusu aşırı tepki vermedi.. İyi mi yaptim bilmiyorum içimden geldi yaptim gecende de kuru soğan koklattm kokusu canini mi yaktı ne surat burustu biraz daha tutsam aglicakti

Ya sma bi kucuk kutu denedim o hafta huzursuzluk tavan yapti mamadan gaz oldu heralde dedim biraktm

aynen zeytinyagi kullanma dedi . kestirdik valla cok agladi kuzum korktu galiba . insallah hizlica atlatir iclene iclene uyudu kuzum .agrisa aglar demi agri kesici vereym mi.kalkinca
Bence verme. Bizde uyusukluk 24 saat surcek demisti doktor. Ertesi gunu durduk yere birden agladi. Ben çişini yaptigini ve hissetmeye basladigi icin aci duydugunu düşündüm. Ama bir defa agladi. Sonra daha da hicbsey olmadi. Sanildigi kadar agir gecmiyor. Huzursuz degilse ve doktor önermediyse bence fazladan agri kesici verme derim.

Ben 2 tane kullaniyorum canim.Biri biogaia digeri nurse harvey.Sab simplexten cok cekmis biri olarak en azindan dindirdi asiri sancilarini bebelerimin.Her cocukta farkli etkisi de ama benim iki yumurcakta da ise yaradi.
Sab simplex e 1 haftadue başladım ama 5 6 gündür kızım çok fena sancılı çok bağırıyor aşırı sancı çekiyor emmiyor. Acaba sap iyi gelmedi mi bze ya nurse iyiydi ona döneyim yine

Kizlar emerken bebişlerinizin başı terliyor mu?
Benimkinin çok terliyor. Internette kalp rahatsizligi belirtisi olabilirmis diye okudum
Yok be canım merak etme, emerken efor sarfediyorlar terliyorlar.. çok giyinik emzirmiyorum ben yelek melek ne varsa çıkarıyorum..

Yok be canım merak etme, emerken efor sarfediyorlar terliyorlar.. çok giyinik emzirmiyorum ben yelek melek ne varsa çıkarıyorum..
Benimkinde zaten çitçitli askili body ve uzun kollu bluzu var sadece. Ev sicakligi da 24 25 derece civari. Ya bir de kucuklugunden beri benimki (aşırı aç degilse) emerken surekli kipirdiyor. Kivraniyor gibi de yapiyor boyle. Ama cok açsa yapmiyor. Sabit durup hizli hizli emiyor. Gece de sabit durup emiyor. Ama onun disinda kivraniyor gibi elleri ayaklari hep hareket halinde. Bugun de oyle yapti. Ay simdi herseyden nemalmaya basladim. Of

Demek koku alma duyusu gelişiyor. Çok güzel. Ona farklı şeyler koklat. Çiçek meyve...
İçinden geldiyse doğrudur Beriko'cum
Ayrıca bir aeyleri yalatabilorain. Tat alma duyusunu harekete geçirir. Ama yemediği için sindirim sıkıntısı olmaz.

Benimki de manasız kıpırdayıp duruyor emerken genellikle. Kıvranıyor gibi de yapıyor şimdiye kadar hiç işkillenmedim ama olabilir mi kalple ilgili bişiy.. ama her ay kontrolde dinliyor doktor birşey olsa farkederlerdi..

aynen zeytinyagi kullanma dedi . kestirdik valla cok agladi kuzum korktu galiba . insallah hizlica atlatir iclene iclene uyudu kuzum .agrisa aglar demi agri kesici vereym mi.kalkinca
Bizim dr 4 saatte bir yarim fitil yazmisti ertesi sabaha kadar, sonra hiç agri kesici vermedik.aksam 4 te oldu ertesi sabah 6 ya kadar fitil ile gittik.senin icin bu gece önemli bi bu geceyi atlatirsan yarina ihtiyacın kalmaz dr ilac yazmadiysa baktin huzursuz o zaman verirsin 1 cay kaşığı agri kesici yafa varsa fitil.
Benimkinin çok terliyor. Internette kalp rahatsizligi belirtisi olabilirmis diye okudum
Emen çocuk terler ya benimkininde ensesi su icinde kalıyor. İnternet zaten felaket tellalı.
Sab simplex e 1 haftadue başladım ama 5 6 gündür kızım çok fena sancılı çok bağırıyor aşırı sancı çekiyor emmiyor. Acaba sap iyi gelmedi mi bze ya nurse iyiydi ona döneyim yine
Biz gec öğrendik biogaia müthiş bir gaz ilaci sabah 5 damla veriyorsun o rahat sen rahat bi bakın yorumlara isterseniz.bence icat devrim gibi bir ilaç

Demir eksikligi de cok terletiyor ama.

Ara sıra koklatiyordum bazı seyleri.. Aslnda daha çok yemek yaparken koklatmak lazim.. Mutfakta soganin yemegin kokusunu almasi lazim gibi geliyor.. Her zmn mutfaga göturemiyorum.. Hava aşırı soğuk olunca havalandirmadan bi ruzgar geliyor ki tuller uçuşuyor.. Cephe soğuk cephe.. Hava güzel olduğu gun mutfakta vakit gecirmeye gayret ediyorum.. Zaten bi mutfağı seviyor.. Aglama krizi gelince de terapi odamiz 'ardiye'ye sokuyoruz anında susuyor

Yemek yerken bende terliyorum vallahi sürekli biseyi emmek yorucu bence.. Ondan terliyorlar bide anne sıcaklığı filan da var.. Kalp filan değil.. Ben internette genelde kanser oluyorum eymende enfeksiyon

Ya napsam bilmiyorum ki mamayi da icmiyo artk kirk takla atyorm oglen 2 den aksam 11 e kadar bugun mama da iciremedim tukuruyo biberonu cigniyo sadece beni emiyo oda yetmiyo cisi azaliyo mama icmeyince ustune bide su alerji egzama neyden oldgnu cozemedigim sey var. Ustune gitmeyim diyorum dusunmeyim diyorm iyice cogaliyo artyo yuzunde iz kalacak diye üzülüyorum yank gbi bi goruntu aldi yanagindaki suanda ve kaşınıyor uykusundan aglayarak kasiyarak uyaniyor. Mamayi degistireyim bi deneyim ama hangisini versem? Sma denedim sanki gaz yapti emin de degilim de o hafta cok huzursuzlandi mamadan diye düşündüm gerci suanda da ayni huzursuzluk devam ediyor da. İstahi iyice gitti onceden 2 saatte bir bile versem itiraz etmeden icerdi mamayi. İyi bir cocuk alerji uzmanina gotursem iyi olacak devlet hast dekiler alerji testi yaptirin dedi fakulteye git dedi oraya da hafta ici gitmek lazm ve cok sira veriyolarmis haftalar sonraya hemde cok kalabalik oluyo hastaneden de korkuyorm esim olmadan da goturemem zaten oda pek izin alamiyor bu aralar cok yogun.

rint kayserideyim ben

Ben basladim valla mama icmedigi icin :/ 3 gun 20cc kadar inek yogurdu 3 gun patates 3 gun havuc verdim dunde bal kabagina gectim. Tadimlik veriyorum ama yavas yavas artircam gbi doktor 5.ayda baslayalm dedi ben bir hafta once basladm mamada icmiyo baska bi cozum bulamiyorm sutum cok az doluyken max ikisinden 90 filan ckar ancak oda yetmiyor iste yavruya ve 4-5 saatte ancak doluyo. Buzamana kadar gelisimi kilosu boyu iyiydi ctesi kontrolumuz var hic boyu uzamadi gibime geliyo kiloyuda bilmiyorum emin degilim tam anlamiyorm annem her gormesinde buyumus kilo almis diyo ama bana okadar almis gbi gelmiyo

Golden goat denedin mi? Keci sutu var ya

İyi bi doktora bu durumları anlatsan.. Istahsizlik durumu da önemli.. Ama iyi kilo da almış dedin geçen.. Bilemiyorum ki.. Kaç cc veriosun bi öğünde? Fazla mi gelio acaba da istahsizlik zannediyosun? Bence bi değiştir mamayi.. Ben evolvia kullaniyorum ama bi sürü mama var.. Baktm eymen hipp kusuyor degistirmedim daha evolvia iciyo hep.. Ama bana alerji gibi geldi.. Mama icen bebeklerde alerji daha fazla oluyormus maalesef.. Eymenin kaşları arada dokuntu oluyo mesela

Banada kilo almış gibi gelmiyo.. Surekli meme mama dayiyorum.. Bikac gündür misafir vardı asiri alaka gosteremedim.. Simdi beslenme kampina giriyorum eymene boyi uzamiyor pek zaten.. Kilo almıştı geçen ama crsmba tarttircam bakalm ne çıkacak.. Eymen yine kusuyor mamayi ama oyle aşırı değil.. Asiri olduğunda fazla verdgm zmn oluyo.. Bide mama verilen bebeklerde kusma hep oluyormus.. Eskisi kadar kafama takmiyorum kusmasini.. Ama fatma yanağını devlette veya biyerde göster derim.. Oradali devlet hastaneleri nasil bilmiyorum ama yine devlet daha sağlam.. Bunca goztepede yasadiklarimdan snra yine devlet diyorum farkindaysan.. Tek başına zor seni anliyorum.. Cinari emanet edebilcegn kimsen yok mu hiç bi iki saatligine? O arada hastanede doktorlarla gorusursun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…