- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
yaptirdik canimKagit bardaklardan koyduk. Yarisina kadar makasla kesip kisaltarak koyduk. Ertelemeyin. Buyudukce hareketleniyorlar. Daha zor oluyor
4 saat surdu uyusuklugu verdm ya huzursuzdu ayni dedigin gbi cisini yapinca agladi sanirm sakinlesmedi ondan sonra hep mizmizdi verdm bnde . artk aglamaz sanirim.ilk ciste aglar huzursuz olurmus . sargiyi acincada cok agrirsa vermeyi dusunuyorum duruma bagli . cok etkilendi ya altini degismek icin pijamasini cikarmaya yeltenmem bile yetiyor aglamasina. korkmusBence verme. Bizde uyusukluk 24 saat surcek demisti doktor. Ertesi gunu durduk yere birden agladi. Ben çişini yaptigini ve hissetmeye basladigi icin aci duydugunu düşündüm. Ama bir defa agladi. Sonra daha da hicbsey olmadi. Sanildigi kadar agir gecmiyor. Huzursuz degilse ve doktor önermediyse bence fazladan agri kesici verme derim.
ikiside var duruma gore oyle planliyorum bizimki de 4 de oldu daha bi kere verdm suanda uyuyor zaten huysuzlanmassa vermem sabah sargisini cikarirsam rahatlicam ondan sonra :)Bizim dr 4 saatte bir yarim fitil yazmisti ertesi sabaha kadar, sonra hiç agri kesici vermedik.aksam 4 te oldu ertesi sabah 6 ya kadar fitil ile gittik.senin icin bu gece önemli bi bu geceyi atlatirsan yarina ihtiyacın kalmaz dr ilac yazmadiysa baktin huzursuz o zaman verirsin 1 cay kaşığı agri kesici yafa varsa fitil.
Emen çocuk terler ya benimkininde ensesi su icinde kalıyor. İnternet zaten felaket tellalı.
Biz gec öğrendik biogaia müthiş bir gaz ilaci sabah 5 damla veriyorsun o rahat sen rahat bi bakın yorumlara isterseniz.bence icat devrim gibi bir ilaç
Nasıl verdim canim haşlayıp püre halinde mi kızımda korkmadan başlamıştım ama niyeyse bunda cesaretim yok 8 sene olunca arada unutmusum bazı şeyleri kızımda deli cesareti vardı galiba bende korkusuz yedirirdim reflu olmasına rağmen bir de o zama annem de yanımdaydı şimdi tekim doktor hazır çocuğun dedj ama ben hazır miyim bilmiyorumBen basladim valla mama icmedigi icin :/ 3 gun 20cc kadar inek yogurdu 3 gun patates 3 gun havuc verdim dunde bal kabagina gectim. Tadimlik veriyorum ama yavas yavas artircam gbi doktor 5.ayda baslayalm dedi ben bir hafta once basladm mamada icmiyo baska bi cozum bulamiyorm sutum cok az doluyken max ikisinden 90 filan ckar ancak oda yetmiyor iste yavruya ve 4-5 saatte ancak doluyo. Buzamana kadar gelisimi kilosu boyu iyiydi ctesi kontrolumuz var hic boyu uzamadi gibime geliyo kiloyuda bilmiyorum emin degilim tam anlamiyorm annem her gormesinde buyumus kilo almis diyo ama bana okadar almis gbi gelmiyo
Canim ben burdaki arkadaşların dediği kremi alıp sürdüm mustela stetopia bugün fayda edecek gibi yarında duruma bakarım yazarim bizimkide egzama oldu asl8nda ben önemsememiştim burda sagolun siz uyanırdınız resmen beni yayıldı yüzü ne geçecek diye bekliyodum ben burası olmasaı resmen sıfır bilgi yaşayıp giderdimYa napsam bilmiyorum ki mamayi da icmiyo artk kirk takla atyormoglen 2 den aksam 11 e kadar bugun mama da iciremedim tukuruyo biberonu cigniyo sadece beni emiyo oda yetmiyo cisi azaliyo mama icmeyince ustune bide su alerji egzama neyden oldgnu cozemedigim sey var. Ustune gitmeyim diyorum dusunmeyim diyorm iyice cogaliyo artyo yuzunde iz kalacak diye üzülüyorum yank gbi bi goruntu aldi yanagindaki suanda ve kaşınıyor uykusundan aglayarak kasiyarak uyaniyor. Mamayi degistireyim bi deneyim ama hangisini versem? Sma denedim sanki gaz yapti emin de degilim de o hafta cok huzursuzlandi mamadan diye düşündüm gerci suanda da ayni huzursuzluk devam ediyor da. İstahi iyice gitti onceden 2 saatte bir bile versem itiraz etmeden icerdi mamayi. İyi bir cocuk alerji uzmanina gotursem iyi olacak devlet hast dekiler alerji testi yaptirin dedi fakulteye git dedi oraya da hafta ici gitmek lazm ve cok sira veriyolarmis haftalar sonraya hemde cok kalabalik oluyo hastaneden de korkuyorm esim olmadan da goturemem zaten oda pek izin alamiyor bu aralar cok yogun.
@rint kayserideyim ben
Şehir hastanesinde iyi bir çocuk alerji uzmanı var diye duymuştum,Ya napsam bilmiyorum ki mamayi da icmiyo artk kirk takla atyormoglen 2 den aksam 11 e kadar bugun mama da iciremedim tukuruyo biberonu cigniyo sadece beni emiyo oda yetmiyo cisi azaliyo mama icmeyince ustune bide su alerji egzama neyden oldgnu cozemedigim sey var. Ustune gitmeyim diyorum dusunmeyim diyorm iyice cogaliyo artyo yuzunde iz kalacak diye üzülüyorum yank gbi bi goruntu aldi yanagindaki suanda ve kaşınıyor uykusundan aglayarak kasiyarak uyaniyor. Mamayi degistireyim bi deneyim ama hangisini versem? Sma denedim sanki gaz yapti emin de degilim de o hafta cok huzursuzlandi mamadan diye düşündüm gerci suanda da ayni huzursuzluk devam ediyor da. İstahi iyice gitti onceden 2 saatte bir bile versem itiraz etmeden icerdi mamayi. İyi bir cocuk alerji uzmanina gotursem iyi olacak devlet hast dekiler alerji testi yaptirin dedi fakulteye git dedi oraya da hafta ici gitmek lazm ve cok sira veriyolarmis haftalar sonraya hemde cok kalabalik oluyo hastaneden de korkuyorm esim olmadan da goturemem zaten oda pek izin alamiyor bu aralar cok yogun.
@rint kayserideyim ben
Hayırlı olsun4 saat surdu uyusuklugu verdm ya huzursuzdu ayni dedigin gbi cisini yapinca agladi sanirm sakinlesmedi ondan sonra hep mizmizdi verdm bnde . artk aglamaz sanirim.ilk ciste aglar huzursuz olurmus . sargiyi acincada cok agrirsa vermeyi dusunuyorum duruma bagli . cok etkilendi ya altini degismek icin pijamasini cikarmaya yeltenmem bile yetiyor aglamasina. korkmus
Ben de düşünmüyorum ilk oğlumu 7 ya da 8 aylıkken ayırdım zaten ne zaman ayırdım o zaman 2.ye hamile kaldım.Erken degil mi axel? Ben 2 yasina kadaar düşünmüyorum.. Tıp ne derse desin yanimdan ayirmicam 2 yasina kadar.. Ama snra kendi odasina insallah☺
Süt asla korumaz oğlum 7 aylıktı, 2.ye hamile kaldım..... Bu oğluma hamileyken hastanede bir bayanla tanısmıatım. Bebeği 5 aylıkmış adet görmemiş daha. Hamile kalmış adet görmediği için anlamamış. Sonra başka birsey ıcın hastaneye gıdınce kanda cıkmıs aldırcam diyordu konustum ama ıkna olmadıSüt korumaz emzirme dönemi korumasız ilişki yaşayan bir kadın gebe kalabilir.
Hic iyi gelmemesine ragmen acemilik iste direttim sab simplex e neredeyse 1 bucuk ay.Bir ise yaramiyor.Keske degistirmeseydiniz nurse ve bio gaia beraber kullandim.Onunla hafifletmistim biraz da olsa.Sab simplex e 1 haftadue başladım ama 5 6 gündür kızım çok fena sancılı çok bağırıyor aşırı sancı çekiyor emmiyor. Acaba sap iyi gelmedi mi bze ya nurse iyiydi ona döneyim yine
Canım ben de aynı durumdayım senin gibi sütüm azaldı ve meme reddi başladığı için daha da azaldı bebelac gold aldım ben en yakın oymuş anne sütüne bir yandan da yavaş yavaş ek gıdaya baslayacam yarın havuç ile başlamayı düşünüyorum sabah labne peyniri vericem mama dan daha iyidir ek gıda orası kesin de erken diye tereddütlerim de yok değil haniKizlar sa
Ben epeydir ugrayamiyorum buralara
Malum 3 cocuk 24 saat yetmiyor
Bebisim 5 aylik olmak uzere buzluga attigim sutler tukendi mama alicam ne tavsiye edersinz yoksa ek gidayami gecsem
Ben de henuz adet olmadim siz oldunuzmu
Çocuk doktoru mu ? Şaştım kaldım erkenBiz 4.ayimiza yeni girecezdoktor sebzeden ya da meyveden başlayalım dedi ben şaşırdım çok erken degilmi ya doktoruda bi gözüm tutmadı sizce doktoru dinleyimmi
Mamadan daha iyi olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Çocuğun karaciğeri daha gelişmemiş oluyor, labnendediğiniz peynirin asıl neden yapıldığı belli değil.. ya kusura bakmayın, mamanın bu kadar kötülenmesi beni şok ediyor..Canım ben de aynı durumdayım senin gibi sütüm azaldı ve meme reddi başladığı için daha da azaldı bebelac gold aldım ben en yakın oymuş anne sütüne bir yandan da yavaş yavaş ek gıdaya baslayacam yarın havuç ile başlamayı düşünüyorum sabah labne peyniri vericem mama dan daha iyidir ek gıda orası kesin de erken diye tereddütlerim de yok değil hani
bizimkini her ay dinlemiyorlar ama ilk zamanlar epeyce dinlemişlerdi kalbini. Tekrar doktora da götürmek istemiyorum. Hastanelerde salgın varBenimki de manasız kıpırdayıp duruyor emerken genellikle. Kıvranıyor gibi de yapıyor şimdiye kadar hiç işkillenmedim ama olabilir mi kalple ilgili bişiy.. ama her ay kontrolde dinliyor doktor birşey olsa farkederlerdi..
Ay evet ya. emerken baş terlemesi yazıyorum google'a. Hemen ilk sayfa bebeğiniz kalp hastası olabilir.Emen çocuk terler ya benimkininde ensesi su icinde kalıyor. İnternet zaten felaket tellalı.
Demir eksikligi de cok terletiyor ama.
Yemek yerken bende terliyorum vallahisürekli biseyi emmek yorucu bence.. Ondan terliyorlar bide anne sıcaklığı filan da var.. Kalp filan değil.. Ben internette genelde kanser oluyorum eymende enfeksiyon
4 saat surdu uyusuklugu verdm ya huzursuzdu ayni dedigin gbi cisini yapinca agladi sanirm sakinlesmedi ondan sonra hep mizmizdi verdm bnde . artk aglamaz sanirim.ilk ciste aglar huzursuz olurmus . sargiyi acincada cok agrirsa vermeyi dusunuyorum duruma bagli . cok etkilendi ya altini degismek icin pijamasini cikarmaya yeltenmem bile yetiyor aglamasina. korkmus
Adini hatirliyor musun acaba? Bende hic sehir hast filan götürmek hem istemiyordum hemde esim izin alamiyo bu aralar cok yogun ama mecbur goturcem artk ctesi gunu kontrolumuz var son duruma gore haftaya goturcem artk.Şehir hastanesinde iyi bir çocuk alerji uzmanı var diye duymuştum,
Mamayı kotuledigimi nerden cikardiniz tabiki kötülemiyorum kızım mama ile büyüdü beni ememedi çok fazla ama mama vermekten ise ek gıda dönemine daha yakın olduğumuz için tercihim o yönde 2. Bebeğim de . Labne derken de hazırlardan bahsetmiyorum hazır labne kullanmadım henüz kızım çok sevdiği için ben haftalık yaparim evde yavaş yavaş labne peynirden baslamak istedigimi belirtmiştimMamadan daha iyi olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Çocuğun karaciğeri daha gelişmemiş oluyor, labnendediğiniz peynirin asıl neden yapıldığı belli değil.. ya kusura bakmayın, mamanın bu kadar kötülenmesi beni şok ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?