2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bana kizimda 6 ayda basla denmisti ama bn cok asiri istekli oldugu icin 5 ayda baslamistm biz yerken agzimiza bakar aglardi dayanamadm sebzeden baslamistm havuc patates verdm ilk . yogurdu sonra verdm ve hic sevmedi en basta yogurt verilmeli bence
Bizimkinde ne istek.ne bisey var yiyeceklerin farkında bile değil daha agzinadatam kavrayip götürmüyor doktor niye acele ediyor anlamadım ki

Maşallah canim oğluna evet canim keçi sütünden mayaliyorum yoğurdu ben yoğurdu 2 haftadır veriyordum fincanda mayaliyorum 4. Ay lik aşımız da hemşire ebemiz söylemişti yoğurda yavaş yavaş taddir başla diye ilk yoğurt verdim 1 fincan mayaliyorum ama hergun değil hafta da 3 defa en fazla yapiyorum 4 cay kasık veriyordum

Doktor direk çorba meyve püreleri dedj 3 gün kuralı ile yumurta peynir dene dedi yumurtayı daha erken buluyorum ben onu denemiyecem şimdi ama havuç patates ev yapımı peynir gün de 3 4 çay kaşığı kadar yavaş yavaş başlayacam tepkisine göre ya devam ederim ya da bırakır beklerim en iyisi deneme yoluyla gitmek anlaşılan

Bizimkide baya kabarik ama ates falan oluyor mu.

Adını E="Fatmapo, post: 62900487, member: 858851"]
Adini hatirliyor musun acaba? Bende hic sehir hast filan götürmek hem istemiyordum hemde esim izin alamiyo bu aralar cok yogun ama mecbur goturcem artk ctesi gunu kontrolumuz var son duruma gore haftaya goturcem artk.
Night owl golden goat denemedim sadece hipp verdim buzamana kadar sadece kucuk bi kutu sma denedim huzursuzlugu artti gbi geldi biraktm. Bi kutu alip deneyim zaten icmiyor artk mamayi biberonu agzina yaklastirinca igne batirmis gbi aglyo malesef.

Berikko annemler ilcedeler arada bi geliyolarda haftaya artk bi sekilde ayarlayp cagircam gerci bi arkadasin tavsiyesiyle bi krem kullanmaya basladm bugun ucuncu gun duzeliyor gbi yani eski sivilce gbi sulu hali sondu kabarti gitti kurudu gbi oldu.

Berildamla evet canm haslayip catalla ezdim biraz zorlandigini gorunce blenderdan gecirdim. Valla ben mama filan icmedigi icin sutumde az oldugundan mecburen basladm. 6.aya kadar beklicektm normalde ama malesef mumkun olmadj
[/QUOTE]

Adını hiç hatırlamıyorum malesef. Sağlıkçı bir arkadaşım önermişti. Büyük oğlumun alerjik bir durumu vardı o dönem. Çocuk doktorunın verdiği tedavi işe yarayınca gitmemiştim

Canim bizim kilo alimi az diye doktor baslatti ek gidaya daha tarttirmadim ama agirlastigini hissediyorum

Minicik kaldi surati.Bakalim 13 martta kontrol.Heralde biz de baslariz.
Dun Emreyi fakilteye goturdum.Topuk kani degeri icin.10 gunde 150 gram almis.Az geldi bana ama 3 saati aşmiyorum mama ve sutte.Neden boyle oluyor anlamadim.

Minicik kaldi surati.Bakalim 13 martta kontrol.Heralde biz de baslariz.
Dun Emreyi fakilteye goturdum.Topuk kani degeri icin.10 gunde 150 gram almis.Az geldi bana ama 3 saati aşmiyorum mama ve sutte.Neden boyle oluyor anlamadim.
Hareketli mi çok canim 4 aydan sonra kilo alımları düşüyormuş ilk aldıkları gibi almıyorlarmış

teşekkür ederim.
bardakla bagliyorum bnde . biz biraz gec kaldk aslinda esimi bu aylar icin zor ikna ettm bn yenidogan sunneti istiyordm oysa sizn gbi. cisini yaparken agliyo muhtemelen yaniyordur veya tedirgin oluyo cozemedm henuz.

Ek gidada kilo alimi artiyor mu kizlar bir nebze de olsa ? Ugur iyice boya gidiyor.Gittikce suzuldu,zayif geliyor bana iyice

Doktor kilosu icin ne diyor?

Boyu uzun oldugu icin zayif gibi duruyordur bence

Allah baska dert vermesin ama ben de oglumun boyu uzun olsun isterdim. 8 kilo 64 cmdi boyu en son. Daha uzun boylu bebekler de var. Esim 1.70 ben 1.63üm oglumun biyu da kisa olsun istemezdim ama anne baba ortada

4. Aydan sonra kilo alimlari azalirmis bebeklerin.
Eger sagliklarinda bir sorun yoksa kafana takma bu kadar. Hem süt hem mama gayet iyi veriyorsun bebeklerine

Saniye durmuyor elleri kollari.Bir de birden uzadi.sanirim o da etkiledi
Büyük ihtimal hareketliliğinden kilo almıyorlar zaten beslendikleri tek süt bir de hareketli olunca boyu uzun olsun kilodan daha iyi kiloyu zaten ek gıda zamanı alırlar ekmek ici yemeye başladıklarında ilikli çorbalar yaptığın da o zaman da enine gider annesi bırak şimdi boyuna gitsin

Doktor gayet iyi diyor.Kilosu 3.ay bebek kilosu boyu 5.ay bebek boyu dedi.Dedigi baya uzun olucak ama normal ben de esim de 180.iz.Bu ay kilo alimi biraz dusunce uzuldum ister istemez.Yoksa cok sukur sagligi yerinde Ugurun.Emre daha toplu gibi duruyor cunku Ugurdan 3 -4 cm kisa.
Valla 3- 4 saatte bir süt sagiyorum.Aksama kadar az cok süt aralarda süt az gelmisse mama.aksamdan sabaha kadar da mama veriyorum.Insallah yariyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…