Hay Allahim ya bu zamana kadar anlamadiysak cocuga bosuna eziyet etmişsem cok uzulurim tek belirti egzama var yuzunde vucudunda bazi yerlerde. Bide meme reddimiz var ama onuda sakinken emiyor sinirliyken cok uykusu geldiginde filan emmiyor
Hay Allahim ya bu zamana kadar anlamadiysak cocuga bosuna eziyet etmişsem cok uzulurim tek belirti egzama var yuzunde vucudunda bazi yerlerde. Bide meme reddimiz var ama onuda sakinken emiyor sinirliyken cok uykusu geldiginde filan emmiyor
Dün 4 aylık kontrolüne sağlık ocağına gittik. Kabızlık sıkıntısından dolayı memeden az emdiği ve mama ile beslendiği için az da olsa su verin dedi ebe. Bir de mamasına zytinyağı koy dedi. Sizler su veriyor musunuz?
Dün 4 aylık kontrolüne sağlık ocağına gittik. Kabızlık sıkıntısından dolayı memeden az emdiği ve mama ile beslendiği için az da olsa su verin dedi ebe. Bir de mamasına zytinyağı koy dedi. Sizler su veriyor musunuz?
Kaynatılmış suda bakteri uruyormus. Doktor şişe su vereceksiniz ve açtığınız suyu gün içinde verip ertesi gün yenisini açarsınız demişti. Cam şişe tavsiye.
Oğlumda yapmamıştı doktor. 3 yaş sonrası diye biliyorum deri olan. Senin ki süt alerjisi gibi gelmiyor bana. İlla ki kaka da belirti olurdu bence. Yiğenim de de vardı egzama. Cilt kuruluğundan demişti ona doktorlar. Acıbadem de doktor karışım krem yaptırmıştı bayağı yağlı. Şimdi bir yaşına girecek geçti.
Tabi alerji doktorun ne derse ona göre davranırsın
Kaynatılmış suda bakteri uruyormus. Doktor şişe su vereceksiniz ve açtığınız suyu gün içinde verip ertesi gün yenisini açarsınız demişti. Cam şişe tavsiye.
yine ben ateş-i düşmüştü iyi fitil falanda koyduk ama aradan 4 5 saate yakın geçti şimdi tekrar yükselmiş üstünde ince badi vardı çıkarttım geri altında soydum çocuğu hep mi açıkta bıraksam çünkü geri yükseliyor hemen ya düştü dediğim 37.7 37.8 civar en son 37.6 bi kez oldu
Bebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?