Buzdolabından bile çıkıyo ya saçı, şapka taksam aşırı sinirleniyo bir tek dışarda taktırıyo onda da dışarı çıktığını anlıyo tam bir sıpa. Çocuğa camdan martı karga izlete izlete, ağlayıp bağıırması kargaya döndü gaklıyo resmen iki gündür o kadar tiz çığlıklar atıyo ki napcağmı şaşırıyorum
Eymende istemedi ilk ama taktim valla sıkıyor bayagi kafasini ama kulaklari kepce olmasn yaa.. Yoksa alıştım saclarina.. Yerlerde saçlar sarkisini soyleyip duruyorum
Her bebeğin gelişimi farklı benım kızım 25 ekim doğumlu başladı ama birkaç tanıdığım var bebekleir eylül doğumlı hala dönmüyor bile . Bebeğin hareketlerine bağlı bir durum olabılır . Yüz üstünden 2-3 kere sırt üatüne döndü sürekli yaptıgı bişey değil ama . Sırt üstü hiç durmuyor diyebilirim bez değiştirerken bile bi anda dönüyor. Kolu altında kaldırı için cebelleşip çıkarmaya çalışıyor
Evde parasetamol fitil var calpolum de yok şimdi bi duşa sokayim o zaman önce ev 23 derece ama otomatik kalorifer kapanıyor bide zor kaka yapıyor asi kabız yaptı anlamadim
Kabız ateş yapmaz canım benım oğlum 4 gün kaka yapmadığı oluyor gene ateşi olmuyor, sadece pırtı çok kötü kokuyor... Fitil varsa daha iyi. Üşür diye düşünme ben oğlum 1 yasındaydı atesli sade bezle kışın balkona cıkarırdım. Hatta oda sıcaklığı duşsun dıye pencere acarım.. Titreme ateş çok yuks3kse bebek ya da cocuk titrer... Baktın düşmedi acile götür canım.
Ugurda da hafif ates var.Dun aksam 7den beri vizildaniyodu.11de ancak uyutabildim.1 bucukta bir baktim 38,5.Biraz huysuzluk var.Onun disinda biaeyi yok.Calpolle dustu Su anda 37.3-37,5 arasinda geziniyor.Yukselmez insallah.Hafif usuttu sanirim.
Kabız ateş yapmaz canım benım oğlum 4 gün kaka yapmadığı oluyor gene ateşi olmuyor, sadece pırtı çok kötü kokuyor... Fitil varsa daha iyi. Üşür diye düşünme ben oğlum 1 yasındaydı atesli sade bezle kışın balkona cıkarırdım. Hatta oda sıcaklığı duşsun dıye pencere acarım.. Titreme ateş çok yuks3kse bebek ya da cocuk titrer... Baktın düşmedi acile götür canım.
Ya ben panikledim ya sayfayidakarmancorman yaptım:) neyi nereye yazdığıma hic dikkat etmemisim biraz da kullanma özürlüyüm:) cocuk kucagimda yazoyorum.bi taraftanda ateşe bakıyorum güldürdün beni
İçeriğini bilmiyorum da aile hekimindeki hemşiremiz bize damlanın kutusunu verdi ama benim kız da alerjik olduğu için asıl doktorunla konuşmadan başlama bunlar da döküntü falan yapıyo başlatmaz belki dedi. Asıl doktorumuz da bi açıklama yapmamıştı ama demire altıncı aydan sonra başlarız demişti belki de sebebi budur