Bu böyle diyip kabul etmekten başka çare kalmıyor gibi:/Sütün yarıyordur ve bebeğin de yapısal olarak kilo almaya müsaittir..endişeli yaklaşma olaya..sağlık olsun..uyku,düzen olayı muamma bu bıdıklarda:/ bak benim kuşum hala ayık:/ hiçbir uyutma yöntemi de çare etmedi bugünDenedim canım. Uyku sinyalini alır almaz geçirip denedim. Aynı. Uyku sinyali iyice artsın diye bekledim geçirdim aynı. Dedim iyice bi uykuya bunalsın o şekilde de denedim aynı. Derin uykuya bi kaç sefer uyanma sonrası geçiyor ve emzirerek uyuttuğum için her seferinde emerek geçiyor emzikle devam ettiremiyorum . Çok kilolu olmasının sebebini de buna bağlıyorum
normal mama verirken hiç diyet yapma anlamsızBenimki inet sutu mamasi iciyo ama benim yaptigim diyetin bi etkisi olur mu ki mama degismedikce
Geçmiş olsun.Gunaydin kizlar
Bugün oğlum beni çok korkuttu. Sabah emzirdim beşiğine bıraktım. Saat 6 da bir sese uyandım. O hızla beşiğe baktım. Oğlum kıpkırmızı olmuş çırpınıyordu. Anında kucağıma aldım sırtına vurdum. Şükür kısa sürede düzeldi ağlamaya başladı. Kendide korktu. Ne olduğunu anlamadım. Tükürüğünü mü yoksa kustu da onu mu yutamadı anlamadım gerçekten. Elim ayağım kesildi. Y a duymasaydım
3 gün yoğurt denedim hee süt alerjisi yokmuş dedim bıraktım.firin patates yapınca tartiyorum o kadar.hic geçesim yok valla.4 gun sonra 5 ay olacak yavastan başlamam lazım aslında da halin yokEk gıdaya başladınız mı anneler?
Kilo ile ilgili degildir öyle olsa benin kine ne oluyorDenedim canım. Uyku sinyalini alır almaz geçirip denedim. Aynı. Uyku sinyali iyice artsın diye bekledim geçirdim aynı. Dedim iyice bi uykuya bunalsın o şekilde de denedim aynı. Derin uykuya bi kaç sefer uyanma sonrası geçiyor ve emzirerek uyuttuğum için her seferinde emerek geçiyor emzikle devam ettiremiyorum . Çok kilolu olmasının sebebini de buna bağlıyorum
Yani gunde 4 kez 150cc mama icerken benim yaptigim diyet cokta etkilemez heraldenormal mama verirken hiç diyet yapma anlamsız
En uyku egitimi verdim. Aksam 7 de uykuya geciyoe sabaha kadar da 2-3 kez emziriyorum sadece.
Hayir Rutin olusturdum. Besigini ve uyku arkadasina alismasi icin baska yerde hic yatirmadim gun icinde ki uykularini emerek yapiyor su an onu degistiricem yakinda.Nasil verdin agladi mi?
MaşallahEn uyku egitimi verdim. Aksam 7 de uykuya geciyoe sabaha kadar da 2-3 kez emziriyorum sadece.
Benimki kucakta piş piş ile uyuyor benimde baslamam lazim yani deniycem en azından, ağlayacak ama bakalım ne kadar sürecek.Hayir Rutin olusturdum. Besigini ve uyku arkadasina alismasi icin baska yerde hic yatirmadim gun icinde ki uykularini emerek yapiyor su an onu degistiricem yakinda.
aksam 6,5 da banyo yapiyoruz sonra Masaj var gitindikten sonra da emziriyorum. Sacini tariyorum. Herkese iyi geceler diyoruz. Yerine koyuyirum. Karsisina oturuyorum. Parmagini emmeye basliyor gozlerini kaptiyir ve uyuyo. Dalinca parmagi dusuyor agzindan.
emzik almiyor bizim ki
İs konusunu bende dusundum ama tum arastirmlarim bebeklerin ideal uyku saatini 19 civari oldugu soyluyor. Ayrica ilerise pazarlik payim kalsin istiyorum. 1 saat daha derse maksimum 9 a kadar errtelerim. 21 civari uyutursam ileride daha gec saatlere sarkar diye dusunuyorum.Benimki kucakta piş piş ile uyuyor benimde baslamam lazim yani deniycem en azından, ağlayacak ama bakalım ne kadar sürecek.
Babasi işten 8-9 gibi geliyor babasi görmeden uyutamam en iyi ihtimal 21.30 ama onada razıyım tabii.
Benimki emmediginden azaldi gun oldu bir kere emdigi oldu gogsumun birini digerini de 2-3 kere oyuzden azaldi malesefbende mecbur mamayi artirdim 4 saatte bir 150cc iciyo simdi arada da 2 saatte bir beni emiyo ama nekadar hic bilmiyorum gecen elimle sagdim 40 civari ckti iste oda ilac niyetine artk napaym
Yok anacim benimki biberonuda terk etmisti artk bana inmeler iniyodu sinirlerim bozuluyodu beni emmez emse de sut az mama icmez eee nolcak ekmek yedircek halimde yokarabaya in orda mama icir emzir geri gel git gel git gel derken simdi cok sukur masallah aman Allahima sukur memeyede biberona da döndü gbi.
3 gundur inmiyoz arabaya :) tum apartman bana hayretle acıyarak bakiyordu valla şükür kurtulduk gbi
İnstagram da değil mi
Sagol canim. Sanirim bende burun tikanikligindan yasadim bu olayi.Geçmiş olsun.
Ben yastıkla uyutuyorum ilk 20 gün duz yatti sonrasi bir burun tıkanıklığıdir gidiyor.tam toparlandi diyorum hop abla hasta oluyor yine başa sariyoruz.yastiksiz çok tıkanıyor.
3 gün yoğurt denedim hee süt alerjisi yokmuş dedim bıraktım.firin patates yapınca tartiyorum o kadar.hic geçesim yok valla.4 gun sonra 5 ay olacak yavastan başlamam lazım aslında da halin yok
Kilo ile ilgili degildir öyle olsa benin kine ne oluyor12 den önce dalamiyor dedim ki bunu derken bi ara gece 3 tü tercihi diye aklımdan geçirdim sonuç salonda oyuncaklari ile oynuyor gaaa guuu havada uçuyor.
Canim doktorunun adı salih kalay mi? Asilari yapıyormu. Birde kalca usg ne kadsrEn uyku egitimi verdim. Aksam 7 de uykuya geciyoe sabaha kadar da 2-3 kez emziriyorum sadece.
Ertelemekle olmuyor bir yerden baslamak lazim. Yaz geliyor yaaz berikkooo
Hayir zuhal kalay. Bayagi oldu yanilmiyorsam 70 tlydi.Sagol canim. Sanirim bende burun tikanikligindan yasadim bu olayi.
Canim doktorunun adı salih kalay mi? Asilari yapıyormu. Birde kalca usg ne kadsr
Tamam canım
Ugurda da hafif ates var.Dun aksam 7den beri vizildaniyodu.11de ancak uyutabildim.1 bucukta bir baktim 38,5.Biraz huysuzluk var.Onun disinda biaeyi yok.Calpolle dustu Su anda 37.3-37,5 arasinda geziniyor.Yukselmez insallah.Hafif usuttu sanirim.
Ben cuma gunu antalyaya geliyorum. 5 ay kontrolu icin doktor arıyorumHayir zuhal kalay. Bayagi oldu yanilmiyorsam 70 tlydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?