2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu böyle diyip kabul etmekten başka çare kalmıyor gibi:/Sütün yarıyordur ve bebeğin de yapısal olarak kilo almaya müsaittir..endişeli yaklaşma olaya..sağlık olsun..uyku,düzen olayı muamma bu bıdıklarda:/ bak benim kuşum hala ayık:/ hiçbir uyutma yöntemi de çare etmedi bugün

Geçmiş olsun.
Ben yastıkla uyutuyorum ilk 20 gün duz yatti sonrasi bir burun tıkanıklığıdir gidiyor.tam toparlandi diyorum hop abla hasta oluyor yine başa sariyoruz.yastiksiz çok tıkanıyor.
Ek gıdaya başladınız mı anneler?
3 gün yoğurt denedim hee süt alerjisi yokmuş dedim bıraktım.firin patates yapınca tartiyorum o kadar.hic geçesim yok valla.4 gun sonra 5 ay olacak yavastan başlamam lazım aslında da halin yok
Kilo ile ilgili degildir öyle olsa benin kine ne oluyor 12 den önce dalamiyor dedim ki bunu derken bi ara gece 3 tü tercihi diye aklımdan geçirdim sonuç salonda oyuncaklari ile oynuyor gaaa guuu havada uçuyor.

Nasil verdin agladi mi?
Hayir Rutin olusturdum. Besigini ve uyku arkadasina alismasi icin baska yerde hic yatirmadim gun icinde ki uykularini emerek yapiyor su an onu degistiricem yakinda.

aksam 6,5 da banyo yapiyoruz sonra Masaj var gitindikten sonra da emziriyorum. Sacini tariyorum. Herkese iyi geceler diyoruz. Yerine koyuyirum. Karsisina oturuyorum. Parmagini emmeye basliyor gozlerini kaptiyir ve uyuyo. Dalinca parmagi dusuyor agzindan.

emzik almiyor bizim ki

Sabah 8 civari uyaniyor. Damlalarini veriyorum 10 da emzieiyorum tekrar uyuyor. 11-12 gibi uyaniyor emziriyorum oynuyor. 14 de tekrar uyuyor 15-16 gibi uyaniyor. 19 da yatisa kadar tekrar oyun zamani.

Bazen 7.5 da uyaniyir o zaman 30 dk sekerleme saati koyuyorum.
2 saati asmiyor uykulari uyandiriyorum.
2 uyku disinda bir uykusu yok.

Benimki kucakta piş piş ile uyuyor benimde baslamam lazim yani deniycem en azından, ağlayacak ama bakalım ne kadar sürecek.
Babasi işten 8-9 gibi geliyor babasi görmeden uyutamam en iyi ihtimal 21.30 ama onada razıyım tabii.

İs konusunu bende dusundum ama tum arastirmlarim bebeklerin ideal uyku saatini 19 civari oldugu soyluyor. Ayrica ilerise pazarlik payim kalsin istiyorum. 1 saat daha derse maksimum 9 a kadar errtelerim. 21 civari uyutursam ileride daha gec saatlere sarkar diye dusunuyorum.

Ya eymende emmiyor gündüz.. Atıyor kafayı saga sola etrafa bakiyor bende bi suredir tam emziremedim.. Hastane tipi medela kiraladik yine.. Karanlikta güzel emiyor ama bugün anladik iyice.. Ben 120cc uyaninca veriorum uyumaya yakin da 60 veriyorum.. Bi ogunu bu şekilde tamamliyorum yoksa çok kusuyo..Mamayi artirdikca emmesi azaldi.. Ins ek gidaya gecerz diye umut ediyorm ama yine emmezse süt azalcak iyice bu gidisle.. Bende uykusunu ayarlayamiorm bi türlü.. Ille gece 1 yapcaz saati

Sagol canim. Sanirim bende burun tikanikligindan yasadim bu olayi.
En uyku egitimi verdim. Aksam 7 de uykuya geciyoe sabaha kadar da 2-3 kez emziriyorum sadece.
Canim doktorunun adı salih kalay mi? Asilari yapıyormu. Birde kalca usg ne kadsr

Ugurda da hafif ates var.Dun aksam 7den beri vizildaniyodu.11de ancak uyutabildim.1 bucukta bir baktim 38,5.Biraz huysuzluk var.Onun disinda biaeyi yok.Calpolle dustu Su anda 37.3-37,5 arasinda geziniyor.Yukselmez insallah.Hafif usuttu sanirim.

Geçmiş olsun hala daha bu havalar tuhaf yaa.. Bende bugun evin icinde usuttum.nasil becerdiysem.. Esimde bogazim aciyo diyerek geldi eve temkini birakmamak lazim.galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…