Evet canim mama veriyorum.Mamada veriyorsum dimi
Ya abimin kizinda da var 1,5-2 yas gbi gecti genetik olabilir mi acaba? Egzamasina sebep bisey bulamadiniz mi? Kortizonlu krem kullaniyorm geciyor sonra tekrarliyor. Her seferinde farkli bolgeden ckyorBenim kızımda öyleydi ama süt alerjisi yoktu egzaması vardı 2yasinda gecdi
Var her asamasini cektim fotolariniOlsun, onların fotoğrafları olsun ki elinde doktora gittiğinde eğer kızarıklık vs geçmiş olursa foto gösterirsin
Sehir hast den randevu aldm. Acibadem yegenime de 3 tane agir kortizonlu kremi karistirip kullandirdi uzun süre sonrasinda da halen her gun 2-3 kez nemlendirirler oyle gecti. Cildi ilk 2 ay normal gbiydi sonradan aşırı kuruluk basladi ardindan da egzama. Dermatolog asidan olmus dedi bogmacaya alerjisi vardir muhtemelen dedi. Cocuk doktoru aile hekimi baska bi cocuk doktoru devlet hast de bi acil doktoru alerjik egzama cok onemli degil nemlendir surekli bu gecmez tedaviler gecici dedi. Simdi iste alerji dr una randevu aldk bakalm ins gecici biseydirOğlumda yapmamıştı doktor. 3 yaş sonrası diye biliyorum deri olan. Senin ki süt alerjisi gibi gelmiyor bana. İlla ki kaka da belirti olurdu bence. Yiğenim de de vardı egzama. Cilt kuruluğundan demişti ona doktorlar. Acıbadem de doktor karışım krem yaptırmıştı bayağı yağlı. Şimdi bir yaşına girecek geçti.
Tabi alerji doktorun ne derse ona göre davranırsın
Uykuya geçirmek için biraz daha beklesen mi?Bebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
Doktora götürsen? 24 saati geçmedi mi?yine ben ateş-i düşmüştü iyi fitil falanda koyduk ama aradan 4 5 saate yakın geçti şimdi tekrar yükselmiş üstünde ince badi vardı çıkarttım geri altında soydum çocuğu hep mi açıkta bıraksam çünkü geri yükseliyor hemen ya düştü dediğim 37.7 37.8 civar en son 37.6 bi kez oldu
Bizimde yaklasik 1 aydir var bu bebek arabasina yatmama durumu. Ne ana kucagi ne bebek arabasinda yatmiyor sapsik cocuk poposunu kaldirip yay gbi gerilip kendini arabadan atiyoremily07 ben yastığı, minder gibi incecik popo yukarısı için kullanıyorum, başı için değil. Bizim boğulma olayından sonra aklım gitti, benim kuşum da tükrüğünü boğazına çok alıyor bir de.
Biks saç dökülmesi bizde 4.ayda aşırı çoktu. 5 ayda tek tüke düştü.
Fatmapo benim büyük kızım da bebek arabasına koyunca dellenirdi(3-4 ay civarı), hoş o sırtını yere koydurtmazdı. 6 aylıkken genel anlamda uslandı. Umarım senin çok sürmez
Bende oyle veriyorm kafam karisti simdi yahu napcaz kaynatmıcaz mi?Bizim doktor da kaynamis ilimis suyu ver diyor
İnşallah yapmaz öyle bir yamukBizimde yaklasik 1 aydir var bu bebek arabasina yatmama durumu. Ne ana kucagi ne bebek arabasinda yatmiyor sapsik cocuk poposunu kaldirip yay gbi gerilip kendini arabadan atiyorİns cabuk gecer. Bahar aylarinda parka gider yuruyus yapariz diye hayaller kuruyordum. Aylarcaaaa arastirip aldigim arabaya binmezse de artik ne bilim yani yuh
Canm bizimki nadiren seninki gbi gece uykusuna yattiktan yarim saat sonra aglar gider emziririm geri dalar bidaha da genelde kalkmaz. Ama genelde gece uykusuna yatinca 3-4 saat kalkmiyo. 20 gunlukten beri boyle 11 gbi yatar uyurdu ben yavas yavas one cektim simdi 9.30-10 gbi uyuyoBebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
4 aylık şimdi. 6 kilo. Geçen ay domuz gribi atlattık. O yüzden geçen ay az kilo almıştı. Ama 6 ya maşaallah doktorlar normal dedi. Erkek benim ki bu arada. Zeytinyağı koymaya başladım ama bugün de doktoruna götürdük o sudan hiç bahsetmedi. Su verelim mi diye sormak da aklıma gelmedi. Ebe 4. ay da yavaş yavaş meyve püresi, patates-havuç püresi öneririm ama yine de doktoruna sorun dedi. Ben de bugün sordum. 6. aydan önce asla önermiyorum dedi. Sadece anne sütü ve mama dedi. Ama su verin diye birşey demedi. Ne yapsam acaba?Ben vermiyorum sadece anne sütü alıyor ama zeytin yağı veriyorum bazen yapmadığı da sizinki kaç kilo bu ay benimki az kilo aldi
Bu doktorlar niye böyle kimi kan damlasının bile 6aylik vercen kimi 4aylik
Been, mesela şu an tam da üçüncü denemedeyim. Gaz sıkıştırıyo gibime geliyo alttan değil de üstten gazBebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
Ben varım malesef 12 den önce yok dalamiyor .saat 20.30 a cektim uykusunu yine aynı odada rehin kalıyorum resmen .15 dk bile bulmuyor uyanmasıBebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
Cogu zaman benimde ayni. Uyutuyorum uyaniyor tekrar uyutuyorumBebişlerinizi gece uykusuna geçirdikten sonra hemen geçebiliyorlar mı ? Lütfen bir kaç kişiden cevap bekliyorum. Bizde bir anormallik var gibi. Gece uykusuna geçirdikten sonra ilk sefer 15-20 dk sonra uyanıyo. Tekrar uyutuyorum bi iki sefer yarım saatte bir uyanıyor. Derin uykuya geçmesi 11i buluyor. Ve baştan beri bu durumu düzeltemedim hala aynı sıkıntı. Biz gibi olan var mı?
Genelde 4 ayda başlatıyorlarBu doktorlar niye böyle kimi kan damlasının bile 6aylik vercen kimi 4aylik
Denedim canım. Uyku sinyalini alır almaz geçirip denedim. Aynı. Uyku sinyali iyice artsın diye bekledim geçirdim aynı. Dedim iyice bi uykuya bunalsın o şekilde de denedim aynı. Derin uykuya bi kaç sefer uyanma sonrası geçiyor ve emzirerek uyuttuğum için her seferinde emerek geçiyor emzikle devam ettiremiyorum . Çok kilolu olmasının sebebini de buna bağlıyorumUykuya geçirmek için biraz daha beklesen mi?
Ben kuşum iyice uyku sinyali vermeden uykuya geçirmiyorum.
Bu uykuya geçirdikten sonra bebeğin peşisıra hemen hemen kalkaması insanı ayrı bi tüketiyor :///
Kac kilo ne kadarlikDenedim canım. Uyku sinyalini alır almaz geçirip denedim. Aynı. Uyku sinyali iyice artsın diye bekledim geçirdim aynı. Dedim iyice bi uykuya bunalsın o şekilde de denedim aynı. Derin uykuya bi kaç sefer uyanma sonrası geçiyor ve emzirerek uyuttuğum için her seferinde emerek geçiyor emzikle devam ettiremiyorum . Çok kilolu olmasının sebebini de buna bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?