- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Ben ayda bir hasta olduklarında kafayı yiyordum. Ucu de sırayla oluyor hep benim 1 numara cok fena. Önce onun kaydını almaya gıttım öğretmeninin mutlulugu yuzunde yansıdı.. Kadın haklı ne diyeyim. Ben sızın komutanınızım deyip cocuklara şimdi oyun zamanı deyip cocukları kudurtuyormus. Cocuklar da bunu dinliyor. Öğretmene dedım benden yana serbest istedıgını kadar kızın bu ne dedim. 6 yasında ama laflar o bicim ben de öğretmenim. Bana bıle ıstwdogı olmayınca bazen senin uvey anne oldugunu dusunuyorum dıyorBende okuldan almayı düşündüm ama çevrede oynayabileceği kimse yok. Okulu da çok seviyor, ceza gibi olacaktı ona. Okulların tatil olmasına bir yandan da sevindim. Zorunluluktan gidemiyor. Öğretmeni de doğum iznine ayrıldı i. Bu dönem böylece kapandı sanırım.
Benim kiz içinde arkasi erkek dediler arkası erkek oldu.kocakari işi mi tuttu bilmem
Normal doğum olması bebek açısından artı bişey tabiiki. Ama anne için özellikle de epizyotomi yapıldıysa sıkıntı :/ epiduralde ben ağrı hiç hissetmedim ama bende de ağrıyı hissetmemekten dolayı ıkınamama oldu. Doktor kasılmaları takip etti o ıkın dedikçe ıkındım hep o da biraz yavan kaldı valla en son destekle çıktı çocuğum. Doğumun her türlüsü zor inşallah cennetlik oluruz bende de çiş tutamama var yavaş yavaş azalıyo gibi
Rabbim bize sağlıklı mutlu günler nasip etsin tez zamanda. Kış bitsin bahar gelsin de gezelim diye dua ederken corona çıktı. Büyük oğlan hasta küçüğe bulascak diye ödüm patlio
Kabak havuç patates le baslicam heralde. Benim büyük oğlan her sebzeyi yiyodu anaokuluna gittikten sonra iştahı gitti çocuğun . Yediği yemekleri yemez oldu. Ya çok ısrarcı oldular okulda yemek konusunda yada çok bosladilarCanım sen daha iyi bilirsin ama bebek de meyveyle başlamaz. Ya yogurt ya da sebze. Hatta artık çogu Dr önce sebze sonra yogurt diyor ama ben önce keçi yogurduyla başlayacağım. Bu neden önemli ileri de çocuk olunca ekşi ve sebzeleri sevmiyorlar. Ben hep yogurt la başladım. Babaları sebze agzına sürmez ama ıkısı de her sebzeyi yer. Kara lahanayı bile... İlk basta zaten cay kasıgı basla ıyo yemese de ısrar etme ama hergun ver ki alışsın.. Ben tam 6 aylıkken başlatacagım
Ben bı hafta önce aldım okuldan. Serviste bı çocuk dövmüş yumruklarla . Burnuna karnına vurmuş. Yüzünde beş parmak izi vardı. Gittim okula bana müdürün dediği her zaman başına gelebilirBen ayda bir hasta olduklarında kafayı yiyordum. Ucu de sırayla oluyor hep benim 1 numara cok fena. Önce onun kaydını almaya gıttım öğretmeninin mutlulugu yuzunde yansıdı.. Kadın haklı ne diyeyim. Ben sızın komutanınızım deyip cocuklara şimdi oyun zamanı deyip cocukları kudurtuyormus. Cocuklar da bunu dinliyor. Öğretmene dedım benden yana serbest istedıgını kadar kızın bu ne dedim. 6 yasında ama laflar o bicim ben de öğretmenim. Bana bıle ıstwdogı olmayınca bazen senin uvey anne oldugunu dusunuyorum dıyoroğlum uvey anne olsam seni ceker mıyım dedım. Okuldan aldık ama karfesıyke fazla yas farki yok. Ev savas alanı. Bebek uyuyunca ıkısını alıyorum bırseyler yaptırıyorum. Ikı kardes ne kadar farklı...
Serviste hostes ne halt edıyor o esnada. Servisler hostes çalıstırnak zorunda. Hostes yoksa hem okulu mebe sikauet edin servıscı yı de sıkayet edebilirsiniz. Şöfor sesleri hiç mı duymamış da engel olmamış.. Müdürünki de ayıp o zmn kendi cocugu da dayak yeyınce normal karşılasın ne ayıp. Hostes bır kere buyuk oğlanın kolundan sıkıca tutmuş benımkı de ne hakla kolumu sıkarsın deyip kadının elini ısırmıs.. Eve gelince anlatıyor herseyı ama kendi yaptıklarını anlatmıyor. Ben de servıscı yı aradım. Ne hakla kolunu sıkar dedim. Haklısınız uyardım dedı ama sızın oğlunuz da ısırdı dedı. Ben de kokunu sıkıysa ve o anlık tepkiyle ısırdoysa iyi yapmıs dedım. Ben de öğretmenim kımsenın cocuguna asla dokunuyorum dedımBen bı hafta önce aldım okuldan. Serviste bı çocuk dövmüş yumruklarla . Burnuna karnına vurmuş. Yüzünde beş parmak izi vardı. Gittim okula bana müdürün dediği her zaman başına gelebilirağzıma geleni saydım. Aldım çocuğu okuldan. O kadar sinirliyim ki
Şimdi kabak zamani degıl canım yazın kabak ver.. Canım senınki 4 yasında aslında bu yıl bebek vardı keske bu yılda yollama saydın. Cunku ilk yıl kreste cok hasta oluyorlar.yeme ıcme duzenlerı bozuluyor..Kabak havuç patates le baslicam heralde. Benim büyük oğlan her sebzeyi yiyodu anaokuluna gittikten sonra iştahı gitti çocuğun . Yediği yemekleri yemez oldu. Ya çok ısrarcı oldular okulda yemek konusunda yada çok bosladilar
Çokmu giydiriyorum acaba ya ev 23 derece ama hissedilen daha düşük soğuk aslında evimBence senin evin cok sicak. Normal degil o sicaklik. Doktora da sor.
22 civari ben kollu zibin ustune bir kollu body altina patikli alt ve bir de jogger giydiriyorum. İnce bir corapla.Çokmu giydiriyorum acaba ya ev 23 derece ama hissedilen daha düşük soğuk aslında evim
Cnm kaç kilo şuanda bu ay az almış ama kilosu iyise başlama aylar çabuk geciyorBenımkı 9 ekım ben de başlamadım. 9 nisandan önce baslamayacagım... Nisan ayı sadece tattır akla gececek. Bu ay sadece 200 gram almıs ama Dr ve hemşire nisandan önce başlama dedi
Bende kollu zıbın Üstün e body 2 çorap giydiriyorum tek penye tayt gibi alt22 civari ben kollu zibin ustune bir kollu body altina patikli alt ve bir de jogger giydiriyorum. İnce bir corapla.
Nasil bir dereceyle olcuyorsun?Bende kollu zıbın Üstün e body 2 çorap giydiriyorum tek penye tayt gibi alt
Şu normal olanlardan hastanede falan kullanilan popodan olcuyorumNasil bir dereceyle olcuyorsun?
Hostes var. Kadin dediki ikisi yan yana arka tarafa oturdu. Başka bi ogrencinin kemerini bağlarken bı anda saldırdı dedi. Benim oğlan hiç ses çıkarmamış. Karşılık ta vermemiş. Şok olmuş resmen. Dört buçuk yaşında benim oglum. Döven cocuk alti yaşında. Müdür karşıma oturdu . Her zamanki ozguvenle ve ikna kabiliyeti ni konusturma niyetiyle . Şimdiye kadar müdüre ve öğretmenlere çok Kibar ve nazik davrandim ben. Beni saf cahil falan sandılar heralde. Kadın beni bastiracagini zannetti ama altta kalınca çok sinirlendi. Çok uzun mevzu. Hatırladıkça kan beynime sıçrıyor. Cok yazmak istemiyorum. Bana çocuğa ve sizin oglunza psikolojik destek verelim dedi. Çocuk kimin yanına oturursa hep vuruomus. Servisteki kadin söyledi. Bana dioki müdür senin oğlumda arkadaslarina vuruyor. Bende dedim ki bu çocuk bı tane vurmamis saldırmış resmen . Benim oğlum kime saldırmış şimdiye kadar. En son ne yapmami istiyorsunuz dedi çocuğu okuldan mi atalim. Orasını ben bilmem. Cocuk madem sorunlu neden şimdiye kadar psikolojik destek verilmedi okulda pedegog var madem. Benim oğlum top havuzunda arkadasina top attı diye toz havuzundan men cezası alıyor on dakika. Ama bu cocuk her yanına oturana vuruyor. Benim ogluma saldırıyor. Ama bana deniyor ki iksine destek verelim. Hadiya dedim . Bugün serviste yumruklayan yarın tuvalette sikistirirsa nolcak. Pardon mu diceksiniz. Neyse bari okulun adini yazayim . İstanbul Sultangazi'de özel Bambi Minik Ceylan anaokuluServiste hostes ne halt edıyor o esnada. Servisler hostes çalıstırnak zorunda. Hostes yoksa hem okulu mebe sikauet edin servıscı yı de sıkayet edebilirsiniz. Şöfor sesleri hiç mı duymamış da engel olmamış.. Müdürünki de ayıp o zmn kendi cocugu da dayak yeyınce normal karşılasın ne ayıp. Hostes bır kere buyuk oğlanın kolundan sıkıca tutmuş benımkı de ne hakla kolumu sıkarsın deyip kadının elini ısırmıs.. Eve gelince anlatıyor herseyı ama kendi yaptıklarını anlatmıyor. Ben de servıscı yı aradım. Ne hakla kolunu sıkar dedim. Haklısınız uyardım dedı ama sızın oğlunuz da ısırdı dedı. Ben de kokunu sıkıysa ve o anlık tepkiyle ısırdoysa iyi yapmıs dedım. Ben de öğretmenim kımsenın cocuguna asla dokunuyorum dedım
Ya hamile olsaydık bence daha kötüydü.ya hiç gebelik olmayacakti yada bevek doğmuş olacaktı kötünün iyisindeyiz aslında Yabbim korusun hepsiniGeçmiş olsun cnm salginda çok nasıl bir zamanda doğum yapmışız hastalık salgın Allahım korusun bizleri
1 . Sinifta kızıma erkek sınıf arkadaşı tokat atmış nevrim döndü üstelik çocuk tekvandoya gidiyormuş okulu başlarına yıktım .daha savunma sporu olduğunu ogretemedigin çocuğu dövüş makinesi gibi okulami yolluyorsun.Allah'tan anne babasi o kadar mahsup oldularki saatlerce özür dilediler yoksa o çocuğu kimse alamazdi elimden.Ben bı hafta önce aldım okuldan. Serviste bı çocuk dövmüş yumruklarla . Burnuna karnına vurmuş. Yüzünde beş parmak izi vardı. Gittim okula bana müdürün dediği her zaman başına gelebilirağzıma geleni saydım. Aldım çocuğu okuldan. O kadar sinirliyim ki
Ben bu ay oldum istemsizce üzüldüm niye bilmem sanki hiç olmayacakmış gibiKizlar hala regl olmayan var mi?
Yoğurt alerjisi olması çok kötü yaaa.Yoğurt alerji yapti iki hafta ara verip tekrar deneme yapicam. Kabak havuç aldirayim bari
Bebekler anne sütünün tadını aldıkları şeyi yemek istemiyorlar . Benim oğlum 21 Ekim doğumlu ben erkenden ek gıdaya başlatılmasını doğru bulmuyorum ki bebeğiniz de zaten tepki vermiş. 6.-7. aylar zaten alıştırma ayları . Kesinlikle amaç doyurmak değil Sadece tattırmak. 8.-9. aylarda anne sütü ana besin olmakla birlikte yedirmek lazım sonrasında ana besin maddesi ek gıdalar olucak anne sütüne de devam . Tabiki eğer bebeğiniz emmeyi erken birakmissa beslenmesini doktorunuzla düzenleyin ama erken ek gıdaua geçme denemeleri bebekte kalıcı alerjik durumlar oluşturabilir bağırsakları yeterli olmadığı içinBenim kız 24 ekim dogumlu. İki gün havuç vermeyi denedim. Haşladım biraz da anne sütüyle yumuşatıp 1 çay kasıgı kadar verdim ama sevmedi, diliyle itti. Yerken ögürdü hep midesi bulandı. Hazmedemedi, kakasında havuçlar vardı iki gün boyunca. Yogurt verdim bir gün de. Normalde kusmaz ama yogurt verdigim gün kustu. Bugun patates deneyecegim. 6. Aya kadar birer çay kasıgı tüm sebzeleri meyveleri denemeyi düşünüyorum. 6. Ayda sihirli degnek degmiş gibi öğün olarak yemeye başlayamaz gibi geliyor. Ek gıda süreci zor olacak sankiBu arada sosyal medyada toplandıgınız bi grup var mı face gibi? Varsa katılmak isterim.
Dijital termometrenin em dogru sonucu koltuk altindan veriliyor. Temassiz olcerse hastane tipi 1 derece yuksek olcuyor zaten onlar.N
Şu normal olanlardan hastanede falan kullanilan popodan olcuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?