2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben ayda bir hasta olduklarında kafayı yiyordum. Ucu de sırayla oluyor hep benim 1 numara cok fena. Önce onun kaydını almaya gıttım öğretmeninin mutlulugu yuzunde yansıdı.. Kadın haklı ne diyeyim. Ben sızın komutanınızım deyip cocuklara şimdi oyun zamanı deyip cocukları kudurtuyormus. Cocuklar da bunu dinliyor. Öğretmene dedım benden yana serbest istedıgını kadar kızın bu ne dedim. 6 yasında ama laflar o bicim ben de öğretmenim. Bana bıle ıstwdogı olmayınca bazen senin uvey anne oldugunu dusunuyorum dıyor oğlum uvey anne olsam seni ceker mıyım dedım. Okuldan aldık ama karfesıyke fazla yas farki yok. Ev savas alanı. Bebek uyuyunca ıkısını alıyorum bırseyler yaptırıyorum. Ikı kardes ne kadar farklı...

Kegel yapın kızlar.. Biraz zor oluyor ama bi süre snra toparliyosunuz

Rabbim bize sağlıklı mutlu günler nasip etsin tez zamanda. Kış bitsin bahar gelsin de gezelim diye dua ederken corona çıktı. Büyük oğlan hasta küçüğe bulascak diye ödüm patlio

Kabak havuç patates le baslicam heralde. Benim büyük oğlan her sebzeyi yiyodu anaokuluna gittikten sonra iştahı gitti çocuğun . Yediği yemekleri yemez oldu. Ya çok ısrarcı oldular okulda yemek konusunda yada çok bosladilar

Ben bı hafta önce aldım okuldan. Serviste bı çocuk dövmüş yumruklarla . Burnuna karnına vurmuş. Yüzünde beş parmak izi vardı. Gittim okula bana müdürün dediği her zaman başına gelebilir ağzıma geleni saydım. Aldım çocuğu okuldan. O kadar sinirliyim ki

Serviste hostes ne halt edıyor o esnada. Servisler hostes çalıstırnak zorunda. Hostes yoksa hem okulu mebe sikauet edin servıscı yı de sıkayet edebilirsiniz. Şöfor sesleri hiç mı duymamış da engel olmamış.. Müdürünki de ayıp o zmn kendi cocugu da dayak yeyınce normal karşılasın ne ayıp. Hostes bır kere buyuk oğlanın kolundan sıkıca tutmuş benımkı de ne hakla kolumu sıkarsın deyip kadının elini ısırmıs.. Eve gelince anlatıyor herseyı ama kendi yaptıklarını anlatmıyor. Ben de servıscı yı aradım. Ne hakla kolunu sıkar dedim. Haklısınız uyardım dedı ama sızın oğlunuz da ısırdı dedı. Ben de kokunu sıkıysa ve o anlık tepkiyle ısırdoysa iyi yapmıs dedım. Ben de öğretmenim kımsenın cocuguna asla dokunuyorum dedım

Şimdi kabak zamani degıl canım yazın kabak ver.. Canım senınki 4 yasında aslında bu yıl bebek vardı keske bu yılda yollama saydın. Cunku ilk yıl kreste cok hasta oluyorlar.yeme ıcme duzenlerı bozuluyor..

Hostes var. Kadin dediki ikisi yan yana arka tarafa oturdu. Başka bi ogrencinin kemerini bağlarken bı anda saldırdı dedi. Benim oğlan hiç ses çıkarmamış. Karşılık ta vermemiş. Şok olmuş resmen. Dört buçuk yaşında benim oglum. Döven cocuk alti yaşında. Müdür karşıma oturdu . Her zamanki ozguvenle ve ikna kabiliyeti ni konusturma niyetiyle . Şimdiye kadar müdüre ve öğretmenlere çok Kibar ve nazik davrandim ben. Beni saf cahil falan sandılar heralde. Kadın beni bastiracagini zannetti ama altta kalınca çok sinirlendi. Çok uzun mevzu. Hatırladıkça kan beynime sıçrıyor. Cok yazmak istemiyorum. Bana çocuğa ve sizin oglunza psikolojik destek verelim dedi. Çocuk kimin yanına oturursa hep vuruomus. Servisteki kadin söyledi. Bana dioki müdür senin oğlumda arkadaslarina vuruyor. Bende dedim ki bu çocuk bı tane vurmamis saldırmış resmen . Benim oğlum kime saldırmış şimdiye kadar. En son ne yapmami istiyorsunuz dedi çocuğu okuldan mi atalim. Orasını ben bilmem. Cocuk madem sorunlu neden şimdiye kadar psikolojik destek verilmedi okulda pedegog var madem. Benim oğlum top havuzunda arkadasina top attı diye toz havuzundan men cezası alıyor on dakika. Ama bu cocuk her yanına oturana vuruyor. Benim ogluma saldırıyor. Ama bana deniyor ki iksine destek verelim. Hadiya dedim . Bugün serviste yumruklayan yarın tuvalette sikistirirsa nolcak. Pardon mu diceksiniz. Neyse bari okulun adini yazayim . İstanbul Sultangazi'de özel Bambi Minik Ceylan anaokulu

Geçmiş olsun cnm salginda çok nasıl bir zamanda doğum yapmışız hastalık salgın Allahım korusun bizleri
Ya hamile olsaydık bence daha kötüydü.ya hiç gebelik olmayacakti yada bevek doğmuş olacaktı kötünün iyisindeyiz aslında Yabbim korusun hepsini

1 . Sinifta kızıma erkek sınıf arkadaşı tokat atmış nevrim döndü üstelik çocuk tekvandoya gidiyormuş okulu başlarına yıktım .daha savunma sporu olduğunu ogretemedigin çocuğu dövüş makinesi gibi okulami yolluyorsun.Allah'tan anne babasi o kadar mahsup oldularki saatlerce özür dilediler yoksa o çocuğu kimse alamazdi elimden.
Ee o zaman bir müdür bir öğretmen bir insan hayatın her aninda dayak yiyebilir bunu normal mi karsilayalim , o çocuk ozur diledikten sonra oyunlara alınmayarak bir süre uzaktan izletilmeli ama bizde olmaz oyle şey psikolojisi ne olur deniyor ilerde de zorluklarla karsilasmamis hep siddet göstermiş bir manyak oluyor.
Her zaman kimseye dokunma dedim takii kuzenimin kizindan sürekli dayak yiyince birdaha sana vurup senin sesin cikmazsa üstünde ben seni döverim dedim.etraf edepli sakın çocuk yetistirmenede izin vermiyor

Yoğurt alerji yapti iki hafta ara verip tekrar deneme yapicam. Kabak havuç aldirayim bari
Yoğurt alerjisi olması çok kötü yaaa.
Bebekler anne sütünün tadını aldıkları şeyi yemek istemiyorlar . Benim oğlum 21 Ekim doğumlu ben erkenden ek gıdaya başlatılmasını doğru bulmuyorum ki bebeğiniz de zaten tepki vermiş. 6.-7. aylar zaten alıştırma ayları . Kesinlikle amaç doyurmak değil Sadece tattırmak. 8.-9. aylarda anne sütü ana besin olmakla birlikte yedirmek lazım sonrasında ana besin maddesi ek gıdalar olucak anne sütüne de devam . Tabiki eğer bebeğiniz emmeyi erken birakmissa beslenmesini doktorunuzla düzenleyin ama erken ek gıdaua geçme denemeleri bebekte kalıcı alerjik durumlar oluşturabilir bağırsakları yeterli olmadığı için

N

Şu normal olanlardan hastanede falan kullanilan popodan olcuyorum
Dijital termometrenin em dogru sonucu koltuk altindan veriliyor. Temassiz olcerse hastane tipi 1 derece yuksek olcuyor zaten onlar.
Popodan olculmesini ben kendi adima dogru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…