2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen öyle biz hep dedikki oğlum birisi sana bişey yaparsa sen karşılık verme ogretmenine soyle o size yardımcı olacak. Aptal kafam. Çocuğum serviste dayak yerken kendini korumamis bile. Bundan sonra sana vurana sende vur mu diyelim. Çocuğun anne babası ayriymis sinirli bı cocukmus. Madem çocuğun özel durumu neden daha dikkatli olunmuyor.

Geçsin nolur. Allah'a şükürler olsun ufak tefek şeyler. İsyan etmiyorum asla çok şükür hepsini sağlıkla atlattık. Şu korona korkusu da yedi bitirdi beni. Çocuklarda koronanin tutunduğu enzim çalışıyormuş. O yüzden 9 yaş altı üst solunum yolu enfeksiyonu olarak geçiriyormus. İçim rahatladı bir nebze. Ama dedim ya işte bana bir şey olsa çocuklar taşıyıcı olacak anam babam da bakamaz ne olacak çocuklar diye düşündüm kafayı yedim.
Annelik ve şu endiae halı yok mu... Çok stresliyim. Büyük uyumak bilmiyor. Sürekli kızıyorum ona. Mutlu olsun diye bir şey yapıyorum ama o kadar kızıyorum ki iki gündür yaptıklarının zerre anlamı kalmıyor.
Sürekli koronadan bahsediyorum. Çocuk duyuyor. O da ne olduğunu anlamıyor korkuyor.

Aynı şeyler... Büyük oğlum 3 aylıkken bronsiyolit oldu. Sonra da üç yaşına kadar iki kere nezle.
Kardeşi doğduğundan beri iki grip ve 5 nezle oldu. Arada bir ishal kusma da var eşim de sürekli hasta oldu. Ben de mastitler boyun tutulmaları.
Çok yorulduk.
Şimdi tam ohhh diyecektim ki korona korkusu.
Millet tam gaz eğleniyor. Geziyor tozuyor. Yemin ederim kafamı kapıdan çıkarmaya cesaretim yok.

Canım benim oğlan istisna galiba.
Meyveyle başladım o zamanlar. Doktor bir sebepten önce meyve demişti sebebi hatırlamıyorum.
Benim oğlan sebzeye ota bayılırdı. Şu iki üç haftadır yemiyor.
Limonu o kadar çok sıkardi ki annemler falan hep hayret eder. Ama iki gündür limon istemiyor.
Meyvesini de sebzesi i de etini de yer normalde. Geçen de demiştim. Benimki yaklaşık iki yaşına kadar salçası yemek yedi. Ama buna rağmen şu an salçası az olunca yemiyor. Sevmediği bir şeyin üstüne salça sos yap bayıla bayıla yer.
Ben çorba yedirmedim hic. O da şimdi yemez. Şikayetçi değilim. Midesini corbayla doldurmasını hiç istemedim. Çorba yaparsam da çok katı yapıyorum ona hala.
Bubara aşırı iştahsız. Bakalım.hayirlisi.

Genelde bırakıyorlar kendi istediği kadar yesin diye. O zaman da çocuk yemek konusunda ben özgürüm bana ne yemiceeeem diyor.
Bebeklerin cildi aşırı hassas olduğu için yoğurda genelde tepki veriyorlar ciltte, ağız kenarında. Doktor onun için ozelllikle uyarmıştı. Yoğurt armut gibi besinlerde dudak kenarları ağız çevresi kizarabilir demişti. Vücutta başka sıkıntı olmadıysa yani ciltte döküntü solunumda sıkıntı ishal aşırı gaz vs. o zaman yoğurdun asidik yapiaindandir

Darp raporu alıp şikayet etseydin. Ahhh o kreş hiç sinmemisti içime baştan sona hatalı davrandilar. Tez zamanda döndün çok iyi olmuş. Allah iyilerle karşılaştırsın.

22 civari ben kollu zibin ustune bir kollu body altina patikli alt ve bir de jogger giydiriyorum. İnce bir corapla.
22civarinda ben
Kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu ince badi. Belki bir de ince penye yelek.
Eğer 23'u görürse ev yelek çıkıyor.
Alta tek kat giydiriyorum tek çorap.

Her yere yaz her yerde anlat yaptıkları çok koyu. Bir defa ceza yöntemi çok yanlış. O mola mıdır düşünme arası mıdır nedir.... O ayrı bir saçmalık. Mutlaka şikayet et.

Kızlar çok acil bana yardım edin. Boğaz kulak ağrısı var bı süredir tek taraflı . Çok canm açıyor . Çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bişey tavsiye edin.

Ben daha olmadm da 28 eyluldu dogum. Acaba baska olmayan var mi benim olmamam normal mi diye merak ettim. Happymoms valla bende daha hic hazir deglm boyle cok iyi :)
Emzirdigin surece olmayabilirmissin
Kızlar çok acil bana yardım edin. Boğaz kulak ağrısı var bı süredir tek taraflı . Çok canm açıyor . Çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bişey tavsiye edin.
Sirkeli su ile gargara yapabilirsin

Sirkeli ya da tuzlu su ile gargara . Kulak ağrısı da genelde şiddetli sumkirmeden oluyo. Burun kulak bağlantısından sümük orta kulağa gidiyo ve ağrı yapıyo. Sumkirurken burun deliklerinden biri kapatılarak sumkürmek doğru olanmis

Gargara su durumu düzeltir mi ya. Çok agrio. Sabah tükürüğumu yurtamiyodum acıdan. Malum corona var doktora gidemiyorum haftaya bebeğin aşısı var

22civarinda ben
Kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu ince badi. Belki bir de ince penye yelek.
Eğer 23'u görürse ev yelek çıkıyor.
Alta tek kat giydiriyorum tek çorap.
Bizde isitma yok. Hava degisimi olabiliyor. Nemli oldugu icinde soguk cok soguk sicak cok sicak oluyor. Tedbiren boyle giydiriyorum. Yoksa kucagim da sadece uzun kollu badi ile de kalabiliyor.

Herkese selam ek gidaya baslayanlar tam ne zaman basladiniz? Biz su an 5 ay 6 gunluguz yavastan keci yogurduyla baslasam mi diyorum? 1-2 hafta sadece yogurt veririm 6. aya dogru da sebze tadimlarina baslarim. Siz neler yapiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…