Aynen öyle biz hep dedikki oğlum birisi sana bişey yaparsa sen karşılık verme ogretmenine soyle o size yardımcı olacak. Aptal kafam. Çocuğum serviste dayak yerken kendini korumamis bile. Bundan sonra sana vurana sende vur mu diyelim. Çocuğun anne babası ayriymis sinirli bı cocukmus. Madem çocuğun özel durumu neden daha dikkatli olunmuyor.Ya hamile olsaydık bence daha kötüydü.ya hiç gebelik olmayacakti yada bevek doğmuş olacaktı kötünün iyisindeyiz aslında Yabbim korusun hepsini
1 . Sinifta kızıma erkek sınıf arkadaşı tokat atmış nevrim döndü üstelik çocuk tekvandoya gidiyormuş okulu başlarına yıktım .daha savunma sporu olduğunu ogretemedigin çocuğu dövüş makinesi gibi okulami yolluyorsun.Allah'tan anne babasi o kadar mahsup oldularki saatlerce özür dilediler yoksa o çocuğu kimse alamazdi elimden.
Ee o zaman bir müdür bir öğretmen bir insan hayatın her aninda dayak yiyebilir bunu normal mi karsilayalim , o çocuk ozur diledikten sonra oyunlara alınmayarak bir süre uzaktan izletilmeli ama bizde olmaz oyle şey psikolojisi ne olur deniyor ilerde de zorluklarla karsilasmamis hep siddet göstermiş bir manyak oluyor.
Her zaman kimseye dokunma dedim takii kuzenimin kizindan sürekli dayak yiyince birdaha sana vurup senin sesin cikmazsa üstünde ben seni döverim dedim.etraf edepli sakın çocuk yetistirmenede izin vermiyor
Bu ay oldum benKizlar hala regl olmayan var mi?
Geçsin nolur. Allah'a şükürler olsun ufak tefek şeyler. İsyan etmiyorum asla çok şükür hepsini sağlıkla atlattık. Şu korona korkusu da yedi bitirdi beni. Çocuklarda koronanin tutunduğu enzim çalışıyormuş. O yüzden 9 yaş altı üst solunum yolu enfeksiyonu olarak geçiriyormus. İçim rahatladı bir nebze. Ama dedim ya işte bana bir şey olsa çocuklar taşıyıcı olacak anam babam da bakamaz ne olacak çocuklar diye düşündüm kafayı yedim.Çok zor günler geçiriyorsun cnm Allahım beterinden korusun sana neden birşey olsun öyle dusuncelere kapılma böyle boyle buyucekler benim 2cocuk sürekli hastalanirdi her ay doktor ilaç bikmisdim en son eşimle bile kavga etmisdik doktorda bak seneler gecdi şükür araları sık sık olunca sürekli hasta oluyorlar bu günlerde geciyor
Aynı şeyler... Büyük oğlum 3 aylıkken bronsiyolit oldu. Sonra da üç yaşına kadar iki kere nezle.Senin 3.çocuk mu. Bizde bu sene bebek doğduğundan beri hasta abisinden bulaştığı için. Ayda bir hafta iyidir bebek anca. Dün yine ateşi çıktı. Hayatımda hiç bu kadar yorulmamıştım. Sürekli gece iki çocuğun ateş, öksürük takibi.... Gözlerimin altı morardı. Kilo da aldım haliyle.
Korkudan dışarı da çıkamıyoruz hiç birimiz. Allah kolaylık versin hepimize
Ben daha olmadm da 28 eyluldu dogum. Acaba baska olmayan var mi benim olmamam normal mi diye merak ettim.Bu ay oldum ben
Canım benim oğlan istisna galiba.Canım sen daha iyi bilirsin ama bebek de meyveyle başlamaz. Ya yogurt ya da sebze. Hatta artık çogu Dr önce sebze sonra yogurt diyor ama ben önce keçi yogurduyla başlayacağım. Bu neden önemli ileri de çocuk olunca ekşi ve sebzeleri sevmiyorlar. Ben hep yogurt la başladım. Babaları sebze agzına sürmez ama ıkısı de her sebzeyi yer. Kara lahanayı bile... İlk basta zaten cay kasıgı basla ıyo yemese de ısrar etme ama hergun ver ki alışsın.. Ben tam 6 aylıkken başlatacagım
Genelde bırakıyorlar kendi istediği kadar yesin diye. O zaman da çocuk yemek konusunda ben özgürüm bana ne yemiceeeem diyor.Kabak havuç patates le baslicam heralde. Benim büyük oğlan her sebzeyi yiyodu anaokuluna gittikten sonra iştahı gitti çocuğun . Yediği yemekleri yemez oldu. Ya çok ısrarcı oldular okulda yemek konusunda yada çok bosladilar
Darp raporu alıp şikayet etseydin. Ahhh o kreş hiç sinmemisti içime baştan sona hatalı davrandilar. Tez zamanda döndün çok iyi olmuş. Allah iyilerle karşılaştırsın.Ben bı hafta önce aldım okuldan. Serviste bı çocuk dövmüş yumruklarla . Burnuna karnına vurmuş. Yüzünde beş parmak izi vardı. Gittim okula bana müdürün dediği her zaman başına gelebilirağzıma geleni saydım. Aldım çocuğu okuldan. O kadar sinirliyim ki
22civarinda ben22 civari ben kollu zibin ustune bir kollu body altina patikli alt ve bir de jogger giydiriyorum. İnce bir corapla.
Yaaa ben bubay oldum. Çok üzüldüm.Kizlar hala regl olmayan var mi?
Her yere yaz her yerde anlat yaptıkları çok koyu. Bir defa ceza yöntemi çok yanlış. O mola mıdır düşünme arası mıdır nedir.... O ayrı bir saçmalık. Mutlaka şikayet et.Hostes var. Kadin dediki ikisi yan yana arka tarafa oturdu. Başka bi ogrencinin kemerini bağlarken bı anda saldırdı dedi. Benim oğlan hiç ses çıkarmamış. Karşılık ta vermemiş. Şok olmuş resmen. Dört buçuk yaşında benim oglum. Döven cocuk alti yaşında. Müdür karşıma oturdu . Her zamanki ozguvenle ve ikna kabiliyeti ni konusturma niyetiyle . Şimdiye kadar müdüre ve öğretmenlere çok Kibar ve nazik davrandim ben. Beni saf cahil falan sandılar heralde. Kadın beni bastiracagini zannetti ama altta kalınca çok sinirlendi. Çok uzun mevzu. Hatırladıkça kan beynime sıçrıyor. Cok yazmak istemiyorum. Bana çocuğa ve sizin oglunza psikolojik destek verelim dedi. Çocuk kimin yanına oturursa hep vuruomus. Servisteki kadin söyledi. Bana dioki müdür senin oğlumda arkadaslarina vuruyor. Bende dedim ki bu çocuk bı tane vurmamis saldırmış resmen . Benim oğlum kime saldırmış şimdiye kadar. En son ne yapmami istiyorsunuz dedi çocuğu okuldan mi atalim. Orasını ben bilmem. Cocuk madem sorunlu neden şimdiye kadar psikolojik destek verilmedi okulda pedegog var madem. Benim oğlum top havuzunda arkadasina top attı diye toz havuzundan men cezası alıyor on dakika. Ama bu cocuk her yanına oturana vuruyor. Benim ogluma saldırıyor. Ama bana deniyor ki iksine destek verelim. Hadiya dedim . Bugün serviste yumruklayan yarın tuvalette sikistirirsa nolcak. Pardon mu diceksiniz. Neyse bari okulun adini yazayim . İstanbul Sultangazi'de özel Bambi Minik Ceylan anaokulu
BenKizlar hala regl olmayan var mi?
Desene popoDan yüksek çıkar ölçüm her zamanN
Şu normal olanlardan hastanede falan kullanilan popodan olcuyorum
Emzirdigin surece olmayabilirmissinBen daha olmadm da 28 eyluldu dogum. Acaba baska olmayan var mi benim olmamam normal mi diye merak ettim.Happymoms valla bende daha hic hazir deglm boyle cok iyi :)
Sirkeli su ile gargara yapabilirsinKızlar çok acil bana yardım edin. Boğaz kulak ağrısı var bı süredir tek taraflı . Çok canm açıyor . Çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bişey tavsiye edin.
Sirkeli ya da tuzlu su ile gargara . Kulak ağrısı da genelde şiddetli sumkirmeden oluyo. Burun kulak bağlantısından sümük orta kulağa gidiyo ve ağrı yapıyo. Sumkirurken burun deliklerinden biri kapatılarak sumkürmek doğru olanmisKızlar çok acil bana yardım edin. Boğaz kulak ağrısı var bı süredir tek taraflı . Çok canm açıyor . Çok ağrıyor. Evde yapabileceğim bişey tavsiye edin.
Gargara su durumu düzeltir mi ya. Çok agrio. Sabah tükürüğumu yurtamiyodum acıdan. Malum corona var doktora gidemiyorumSirkeli ya da tuzlu su ile gargara . Kulak ağrısı da genelde şiddetli sumkirmeden oluyo. Burun kulak bağlantısından sümük orta kulağa gidiyo ve ağrı yapıyo. Sumkirurken burun deliklerinden biri kapatılarak sumkürmek doğru olanmis
Bizde isitma yok. Hava degisimi olabiliyor. Nemli oldugu icinde soguk cok soguk sicak cok sicak oluyor. Tedbiren boyle giydiriyorum. Yoksa kucagim da sadece uzun kollu badi ile de kalabiliyor.22civarinda ben
Kısa kollu çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu ince badi. Belki bir de ince penye yelek.
Eğer 23'u görürse ev yelek çıkıyor.
Alta tek kat giydiriyorum tek çorap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?