Ben 40 biter bitmez düzenli olmaya başladım. Geçen ay olmadım bu ayda bir gün oldum bitt :/ anlamadım bu neydiKizlar hala regl olmayan var mi?
C Cinarsmomy ben hala olmadim.
Kizlar onemli yerlerden ohal ve sokaga cikma yasagi ile ilgili duyum aldim. Su sureci atlatacak kadar temel ihtiyqclwrinizi alin bence.
Maksimum 3 haftaya netlesecek ama fedin faizi 0 a cekmesi dunya ekonomisinin duraklamasi Cin de urrtimlerin durmasi ve ithalat yapilamamasi gibi sebeplerden dolayi surec uzar mi bilmiyorum. Yani biz sokaga ciksak da urun bulabilir miyiz acaba? Abd dahi ohal ilan edince olabilecek en kotusunu dusunup iyiyi umut ederek onlem almak en mantiklisi.Bebek icin bez depolayacagim biraz ben de. Marketler de satilmiyor bizim bez. Ayriyetten de bebek irmigi tarhanasi vs ek gida paketi alacagim ne kadar surer cikma yasagi bilinmez. Bunlar hep kargoyla gelecek seyler.
Maksimum 3 haftaya netlesecek ama fedin faizi 0 a cekmesi dunya ekonomisinin duraklamasi Cin de urrtimlerin durmasi ve ithalat yapilamamasi gibi sebeplerden dolayi surec uzar mi bilmiyorum. Yani biz sokaga ciksak da urun bulabilir miyiz acaba? Abd dahi ohal ilan edince olabilecek en kotusunu dusunup iyiyi umut ederek onlem almak en mantiklisi.
2 3 hafta once italya da bizim durumumuzdaydi. Maalesef kimse evde kalin demeyi dikkate almiyor. Onlarin durumuna gelmememiz icin sanirim disari cikma yasagi gelmeli.
8.5 kg hçamaCnm kaç kilo şuanda bu ay az almış ama kilosu iyise başlama aylar çabuk geciyor
Bi bu hafta sonu akla gelen herşeyi aldık.. Migros cok geç getirmeye başladı ve farklı urunler koyuyor. O yuzden ben çıktım açbaklıuat temizlik ürünü bebek bezi herşeyi doldurdum. Cok kınayan oldu bu ne abartı. Ben de dedim ben de var 3 cocuk. Karantina olsa ben nasıl cıkacagım.o zaman siz de bırbırınıız kemırırsınız dedım... Zaten bakliyat urunleri azalmıs. Herşeyi aldık. Eşim de et obur oldugu ıcın adamın aklına ilk et gelıyor yaaa ben makarna alıyom adam et alıyo. Halkımız böyle bılınc sız olursa yakında cıkma yasagı koyarlar haklılar da... Devlet herseyı yaptı daha ne yapsın.. Apartman da kadınlar gün yapıyor ya cocuklar parklarda. Allah akıl versin. Ben de evde 3 cocugu avutacagım dıye canım cıkıyor. Bana temızlıge gelen abla hazirana kadar gelmeyecek. Yazık kadının gectım kaynagı bu kadın otobuse binmek istemiyor... Kadın yeır gelecek ekonomik olarak zorlanacak ama bıızm kadınlarımız ne rahat avmler dolu komsuculuk oynuyorlar. Sözde cogu da eğitimliMaksimum 3 haftaya netlesecek ama fedin faizi 0 a cekmesi dunya ekonomisinin duraklamasi Cin de urrtimlerin durmasi ve ithalat yapilamamasi gibi sebeplerden dolayi surec uzar mi bilmiyorum. Yani biz sokaga ciksak da urun bulabilir miyiz acaba? Abd dahi ohal ilan edince olabilecek en kotusunu dusunup iyiyi umut ederek onlem almak en mantiklisi.
Hostes var. Kadin dediki ikisi yan yana arka tarafa oturdu. Başka bi ogrencinin kemerini bağlarken bı anda saldırdı dedi. Benim oğlan hiç ses çıkarmamış. Karşılık ta vermemiş. Şok olmuş resmen. Dört buçuk yaşında benim oglum. Döven cocuk alti yaşında. Müdür karşıma oturdu . Her zamanki ozguvenle ve ikna kabiliyeti ni konusturma niyetiyle . Şimdiye kadar müdüre ve öğretmenlere çok Kibar ve nazik davrandim ben. Beni saf cahil falan sandılar heralde. Kadın beni bastiracagini zannetti ama altta kalınca çok sinirlendi. Çok uzun mevzu. Hatırladıkça kan beynime sıçrıyor. Cok yazmak istemiyorum. Bana çocuğa ve sizin oglunza psikolojik destek verelim dedi. Çocuk kimin yanına oturursa hep vuruomus. Servisteki kadin söyledi. Bana dioki müdür senin oğlumda arkadaslarina vuruyor. Bende dedim ki bu çocuk bı tane vurmamis saldırmış resmen . Benim oğlum kime saldırmış şimdiye kadar. En son ne yapmami istiyorsunuz dedi çocuğu okuldan mi atalim. Orasını ben bilmem. Cocuk madem sorunlu neden şimdiye kadar psikolojik destek verilmedi okulda pedegog var madem. Benim oğlum top havuzunda arkadasina top attı diye toz havuzundan men cezası alıyor on dakika. Ama bu cocuk her yanına oturana vuruyor. Benim ogluma saldırıyor. Ama bana deniyor ki iksine destek verelim. Hadiya dedim . Bugün serviste yumruklayan yarın tuvalette sikistirirsa nolcak. Pardon mu diceksiniz. Neyse bari okulun adini yazayim . İstanbul Sultangazi'de özel Bambi Minik Ceylan anaokulu
Hadi ya kac gundur icime dert oldu bu konu doktora gitneyi bekliyodum onada virüsten gidemedim rahatladim su an sagol cnmDesene popoDan yüksek çıkar ölçüm her zamanherşey normal.
Pisik kremi yoksa islak mendik ya da pamuk, sampuan, burun aspirator ucu. Bence en gerekliler. Bir de aserum fizyolojikKızlar burda ilaçlar gelmiyomusartık eczaneden ne alabilirim stok mantığıyla bebek için ne stok yapılır bez disinda
Inşallah krem falan vardır dahaPisik kremi yoksa islak mendik ya da pamuk, sampuan, burun aspirator ucu. Bence en gerekliler. Bir de aserum fizyolojik
Aynen cnm haklısın. Kim üste çıkarsa o hakli malesef.Ayni sindirilme ayni cahil zannedilmeyi ben göztepe de yaşadm.. Doktor bana ne iş yapiosunuz dedi cimer diye bağırınca.. Haa yani ben iyi bi işte çalışınca cahil statüsünden cikiyorum öyle mi? İlle ses mi çıkarmak lazim size bizi aptal yerine koymamaniz için.. Pısırık bi anne olsaydn ki o imaj çizilmiş müdürün gözünde o zaman yollarlardı eve.. Öyle şey mi olur ya.. Velev ki sesini cikaramayan biri olsaydn ki -herkes sesini cikarcak bi kaide yok kiminin fıtratı budur- yine bu şekilde olayı ortbas etmemeliydi.. Ben olaydan bağımsız müdürün sana bakisindan irrite oldum resmen
Ağrı kesici ateş düşürücü de gerekli benceTamam canim sagolasin bunlara bi bakayim
Inşallah krem falan vardır daha
Benimkininde 5. Ay kontrolu ve menenjit asilari var. Doktoru aradim erteleyebilir miyiz diye hic goturmek icime sinmiyor cunku. Cevap bekliyorum.Kizlar bebislerin asi zamani geliyor asiya götürecek mısınız? Kontrolu de var kan testi falan yapılacaktı ama sanirim yapılamayacak?
Bende etkili olmuştu. İnşallah faydası olur çok geçmiş olsun.Gargara su durumu düzeltir mi ya. Çok agrio. Sabah tükürüğumu yurtamiyodum acıdan. Malum corona var doktora gidemiyorumhaftaya bebeğin aşısı var
5 ay şuan erken eğer emziriyorsanız devam edin. Ben de haycanliyim ek gıda konusunda ama bağırsaklar henüz yeterli gelismislikte değil ve erken ek gıdaya başlamak bebeklerde kalıcı alerjilere neden olabilirHerkese selamek gidaya baslayanlar tam ne zaman basladiniz? Biz su an 5 ay 6 gunluguz yavastan keci yogurduyla baslasam mi diyorum? 1-2 hafta sadece yogurt veririm 6. aya dogru da sebze tadimlarina baslarim. Siz neler yapiyorsunuz?
Evet ben kontrole falan goturmicem. Sünneti vardı erteledim ama Nisan'da 6. Ay aşısı var . İnşallah hayırlısıyla kayıp vermeden şu günleri atlatirizKizlar bebislerin asi zamani geliyor asiya götürecek mısınız? Kontrolu de var kan testi falan yapılacaktı ama sanirim yapılamayacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?