2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
C Cinarsmomy ben hala olmadim.

Kizlar onemli yerlerden ohal ve sokaga cikma yasagi ile ilgili duyum aldim. Su sureci atlatacak kadar temel ihtiyqclwrinizi alin bence.

Bebek icin bez depolayacagim biraz ben de. Marketler de satilmiyor bizim bez. Ayriyetten de bebek irmigi tarhanasi vs ek gida paketi alacagim ne kadar surer cikma yasagi bilinmez. Bunlar hep kargoyla gelecek seyler.

Bebek icin bez depolayacagim biraz ben de. Marketler de satilmiyor bizim bez. Ayriyetten de bebek irmigi tarhanasi vs ek gida paketi alacagim ne kadar surer cikma yasagi bilinmez. Bunlar hep kargoyla gelecek seyler.
Maksimum 3 haftaya netlesecek ama fedin faizi 0 a cekmesi dunya ekonomisinin duraklamasi Cin de urrtimlerin durmasi ve ithalat yapilamamasi gibi sebeplerden dolayi surec uzar mi bilmiyorum. Yani biz sokaga ciksak da urun bulabilir miyiz acaba? Abd dahi ohal ilan edince olabilecek en kotusunu dusunup iyiyi umut ederek onlem almak en mantiklisi.

Kızlar tıpla ile bilgisi olan varsa cevap versin.
Granülamatöz iltihap. Akciğer biyopsi sonucunda çıkmış. Yakinimiizn . Doktor henüz sonucu görmemiş. Ne demek bu. Aramızda hemşire vardı sanki.

2 3 hafta once italya da bizim durumumuzdaydi. Maalesef kimse evde kalin demeyi dikkate almiyor. Onlarin durumuna gelmememiz icin sanirim disari cikma yasagi gelmeli.

2 3 hafta once italya da bizim durumumuzdaydi. Maalesef kimse evde kalin demeyi dikkate almiyor. Onlarin durumuna gelmememiz icin sanirim disari cikma yasagi gelmeli.

onceki gun mecburiyetten ciktim tabi maskemi ve kolonyami da alarak. Maskeli benden baska kimse yoktu. Gencler 18 yaslarinda erkekler ozellikle bize korona morona koymazdiye beni gorunce geyige basladilar.

sokaga cikma yasagi gelirse cok iyi olacak. Avm ler falan bos ama insanimiz dikkatsiz misafirliklere baslarlar.
Tam su anda kapinin onu cocuk dolu, oyun oynuyorlar.

Cnm kaç kilo şuanda bu ay az almış ama kilosu iyise başlama aylar çabuk geciyor
8.5 kg hçama Bi bu hafta sonu akla gelen herşeyi aldık.. Migros cok geç getirmeye başladı ve farklı urunler koyuyor. O yuzden ben çıktım açbaklıuat temizlik ürünü bebek bezi herşeyi doldurdum. Cok kınayan oldu bu ne abartı. Ben de dedim ben de var 3 cocuk. Karantina olsa ben nasıl cıkacagım.o zaman siz de bırbırınıız kemırırsınız dedım... Zaten bakliyat urunleri azalmıs. Herşeyi aldık. Eşim de et obur oldugu ıcın adamın aklına ilk et gelıyor yaaa ben makarna alıyom adam et alıyo. Halkımız böyle bılınc sız olursa yakında cıkma yasagı koyarlar haklılar da... Devlet herseyı yaptı daha ne yapsın.. Apartman da kadınlar gün yapıyor ya cocuklar parklarda. Allah akıl versin. Ben de evde 3 cocugu avutacagım dıye canım cıkıyor. Bana temızlıge gelen abla hazirana kadar gelmeyecek. Yazık kadının gectım kaynagı bu kadın otobuse binmek istemiyor... Kadın yeır gelecek ekonomik olarak zorlanacak ama bıızm kadınlarımız ne rahat avmler dolu komsuculuk oynuyorlar. Sözde cogu da eğitimli

Ayni sindirilme ayni cahil zannedilmeyi ben göztepe de yaşadm.. Doktor bana ne iş yapiosunuz dedi cimer diye bağırınca.. Haa yani ben iyi bi işte çalışınca cahil statüsünden cikiyorum öyle mi? İlle ses mi çıkarmak lazim size bizi aptal yerine koymamaniz için.. Pısırık bi anne olsaydn ki o imaj çizilmiş müdürün gözünde o zaman yollarlardı eve.. Öyle şey mi olur ya.. Velev ki sesini cikaramayan biri olsaydn ki -herkes sesini cikarcak bi kaide yok kiminin fıtratı budur- yine bu şekilde olayı ortbas etmemeliydi.. Ben olaydan bağımsız müdürün sana bakisindan irrite oldum resmen

Kızlar burda ilaçlar gelmiyomusartık eczaneden ne alabilirim stok mantığıyla bebek için ne stok yapılır bez disinda

Aynen cnm haklısın. Kim üste çıkarsa o hakli malesef.

Camiler de namaz durdurulmuş
Adım adım sokağa çıkma yasağına doğru gidiyormuşuz gibi his var içimde. Böyle bir durum olsa da yayılma düşse. Gerçi eşimin işi nedeniyle her yer tatil olsa ile o mecburen işe gider. Tatil olma ihtimali yok.
Nasıl bir dönemden geçiyoruz, ne zaman bitecek bir durum. Allah korusun hepsimizi

Kizlar bebislerin asi zamani geliyor asiya götürecek mısınız? Kontrolu de var kan testi falan yapılacaktı ama sanirim yapılamayacak?

Kizlar bebislerin asi zamani geliyor asiya götürecek mısınız? Kontrolu de var kan testi falan yapılacaktı ama sanirim yapılamayacak?
Benimkininde 5. Ay kontrolu ve menenjit asilari var. Doktoru aradim erteleyebilir miyiz diye hic goturmek icime sinmiyor cunku. Cevap bekliyorum.

Gargara su durumu düzeltir mi ya. Çok agrio. Sabah tükürüğumu yurtamiyodum acıdan. Malum corona var doktora gidemiyorum haftaya bebeğin aşısı var
Bende etkili olmuştu. İnşallah faydası olur çok geçmiş olsun.
Herkese selam ek gidaya baslayanlar tam ne zaman basladiniz? Biz su an 5 ay 6 gunluguz yavastan keci yogurduyla baslasam mi diyorum? 1-2 hafta sadece yogurt veririm 6. aya dogru da sebze tadimlarina baslarim. Siz neler yapiyorsunuz?
5 ay şuan erken eğer emziriyorsanız devam edin. Ben de haycanliyim ek gıda konusunda ama bağırsaklar henüz yeterli gelismislikte değil ve erken ek gıdaya başlamak bebeklerde kalıcı alerjilere neden olabilir
Evet ben kontrole falan goturmicem. Sünneti vardı erteledim ama Nisan'da 6. Ay aşısı var . İnşallah hayırlısıyla kayıp vermeden şu günleri atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…